PlayStation GTA V Online | PS4

با سلام خدمت شما دوستان بازیسنتری
این بخش رو زدم تا از این به بعد ، بحث های مربوط به آنلاین بازی GTA V در این تاپیک ادامه داده بشه . دوستان هم می تونند IDهای خودشون رو تو این تاپیک بنویسن و هم دیگر رو اد کنن تا موقعی که بازی منتشر شد ، بتونند تو آنلاین برن حال و حول :D

آخرین ویرایش:
این rockstarm کلن حال میکنه ب...ه ب ما هر روز ک لگ اوت میشیم یه dukes گرفتم فول کاستومش کردم یهو سر swap character پرید mastermind هم با بچه ها رفتیم سر heist آخر یهو مال من ریست شد سر هیچی 3نفر دیگه پولو گرفتن ما 8-|.کلن از heist و gta ناامید شدم

اقا یه سوال.
من یه دیسک gta داشتم(منظورم از دیسک همون بازی فیزیکیه)که با اون دیسک تا وسطای بازی رفته بودم.
اون بازی رو فروختم و دوباره یه دیسک دیگه gta خریدم.
الان مشکل اینه که این بازی رو دوباره نصب کرده . نمیشه ادامه سیوای دیسک قبلیم رو بازی کنم.
آیا راهی هست یا باید از اول بازی کنم؟

اقا یه سوال.
من یه دیسک gta داشتم(منظورم از دیسک همون بازی فیزیکیه)که با اون دیسک تا وسطای بازی رفته بودم.
اون بازی رو فروختم و دوباره یه دیسک دیگه gta خریدم.
الان مشکل اینه که این بازی رو دوباره نصب کرده . نمیشه ادامه سیوای دیسک قبلیم رو بازی کنم.
آیا راهی هست یا باید از اول بازی کنم؟

ریجن این بازی جدید با بازی قبلیت باید یکی باشه تا بتونی از سیو هاش استفاده کنی

باید بازیو عوض کنی با یه GTA دیگه با ریجن GTA قبلی

این rockstarm کلن حال میکنه ب...ه ب ما هر روز ک لگ اوت میشیم یه dukes گرفتم فول کاستومش کردم یهو سر swap character پرید mastermind هم با بچه ها رفتیم سر heist آخر یهو مال من ریست شد سر هیچی 3نفر دیگه پولو گرفتن ما 8-|.کلن از heist و gta ناامید شدم

این مشکل فقط بخاطر نت ضعیف پیش میاد من حدود ۵-۶ ساعت یه سره انلاین بازی کردم و هایست رفتم و میشن ولی هیچ قطعی نداشتم البته بعضی وقتا سرورای راک استار هم خراب میکنه ولی برای من که پیش نیومده .

دوستان از امروز وقتی میخوام وصل بشم این ارور رو میده.
File required to play gta online could not be downloaded from the rockstar game service.
please return to grand theft auto v and try again later
ایراد از کجاست؟
چی کار کنم مشکل حل بشه؟

دوستان از امروز وقتی میخوام وصل بشم این ارور رو میده.
File required to play gta online could not be downloaded from the rockstar game service.
please return to grand theft auto v and try again later
ایراد از کجاست؟
چی کار کنم مشکل حل بشه؟

دوست عزیز به لطف کرمکیان ف ی ل ت ر چی سرورهای R* از ریشه ***** شده .با pc چک کردم همین مشکل بود گویا این مشکل رو همه سرویس دهندهای اینترنت فراگیر نشده ولی به زودی همه دچار این مشکل میشن .

دوست عزیز به لطف کرمکیان ف ی ل ت ر چی سرورهای R* از ریشه ***** شده .با pc چک کردم همین مشکل بود گویا این مشکل رو همه سرویس دهندهای اینترنت فراگیر نشده ولی به زودی همه دچار این مشکل میشن .
جالب اینجاست که از دیروز که من با این ارور مواجه شدم سوشیال کلاب هم برام هیتلر شده. تا قبل از این بدون مشکل هم به سرور بازی وصل میشدم هم به سایت راکستار. البته اینو هم بگم که با چیز پی ان هم تست کردم اما بازم همین ارور رو داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or