PlayStation GTA V Online | PS4

با سلام خدمت شما دوستان بازیسنتری
این بخش رو زدم تا از این به بعد ، بحث های مربوط به آنلاین بازی GTA V در این تاپیک ادامه داده بشه . دوستان هم می تونند IDهای خودشون رو تو این تاپیک بنویسن و هم دیگر رو اد کنن تا موقعی که بازی منتشر شد ، بتونند تو آنلاین برن حال و حول :D

آخرین ویرایش:
حالا من یک هویی میپرسم وسط ولی برای منم بدون هیچ مشکلی وصل میشه گفتم جواب سوالاتت رو بدم:
رجین یک
رجین اکانت هم یک و کنسول هم یک!
TP-LINK
پارس آنلاین نامحدود 512

پارس انلاینی ها انگار کمتر مشکل دارن

- - -ویرایش - - -

سلام
یه سوال داشتم
یه رمز پول به همراه gta5 عرضه شد باید این کد رو کجا وارد کنیم منظورم اینکه اگر بازی ریجن 2 باشه باید حتما یه اکانت ریجن 2 بسازی و رمز پول رو وارد کنی یا نه؟

در مورد ریجن خیلی مطمئن نیستم ، ولی کد رو باید بری توو استور ، اون پایین Redeem Codes وارد کنی !!

ریجن آل
ریجن یک و ریجن یک
مخابرات و 2ئگابیت 3 گیگ در ماه
Huawei HG532e
در خدمت شما

- - -ویرایش - - -

سلام
یه سوال داشتم
یه رمز پول به همراه gta5 عرضه شد باید این کد رو کجا وارد کنیم منظورم اینکه اگر بازی ریجن 2 باشه باید حتما یه اکانت ریجن 2 بسازی و رمز پول رو وارد کنی یا نه؟
داداش میتونی یه اک ریجن 2 بسازی و پول بزنی ولی دیگه اون آدمی که تو اون یکی اک زدی توش نمی یاد و باید یه آدم از نو بسازی
اگه ترنسفرم کرده باشی دیگه نمیتونی ترنسفر کنی

سلام به همه
1-برای جواب سوال اول احتمالا مودم شما به آخرین آپدیت و بروز نشده است و نمیتواند به خوبی اینترنت را پخش کند
برای این کار شما میتوانید با زدن IP خودتان در جای که سایتهایی مانند google.com میزنید بزنید و با وارد کردن یوزر نیم (USER NAME) و پسوور (PASSWORD) که میتوانید با زنگ زدن به ISP خود هم یوزرنیم و هم پسوورد و هم iP را دریافت کنید
2-اگر در این روش به نتیجه ای نرسیدید میفهمید که سرعت اینترنت یا پینگ یا تایم اوت به شدت خاب است و از جایی که کمپانی ROCKSTAR گفته است که به سرعت بالایی و پینگ پایینی نیاز مند است بازی به شما ارور میدهد پس شما باید صد در صد ISP خود را تغییر دهید
3- کسانی که میگن رو بازیهای دیگر اصلا مشکل نداریم بدانند که این بازی OPEN WORLD است و به اینترنت خوبی نیاز است ولی بازی های دیگر در محیطی کوچک هستن و به اینترنت خوبی نیاز ندارند

نکته: اگر قصد عوض کردن ISP خود را عوض کنید با اینکه هزینه ی بیشتری دارد اما اگر اینترنت محدود بگیرید هم سرعت بهتری دریافت میکنید و هم کیفیت بهتر

Last edited by a moderator:
دوست عزيز به isp خوب چى بگم ? من زنگ زدم ميگن پورت باز كنيم هك ميشيم

چی گفتید که درست شده بگید ما هم به اون اقایون قسنگ بگیم.

من ای پی استاتیک خریدم ازشون ، بعد گفتم که دقیقا با سرور های راک استار مشکل دارم ، یه تغیراتی دادن درست شد !

سلام دوستان
توجه داشته باشین که مشکل وصل نشدن به سرور فقط مربوط به ISP شما میشه و ربطی با آپدیت و سرورهای راک استار نداره .
کاری که من کردم و مشکلم حل شد رو مینویسم دوباره چون دوستان سوال کردی بودند:

اول از ISP خودتون درخواست یک Static IP کنید ، بعد از بخواین که IP شما رو یک بار در استاتیک روت یا روتر بین راه خودشون ریستارت کنن و ای پی شما رو بصورت unlimited port معرفی کنن و یکبار هم Uncash کنن .
این کاری بود که پشتیبانی من انجام داد و مشکل حل شد
احتمالا این روتر بین راه منظورشون بین ISP و Provider بوده .

امیدوارم مشکل بقیه دوستان با این روش حل بشه .

( دوستان عزیز من از لحاظ فنی و شبکه اطلاعاتی ندارم و دقیقا نمیدنم چیکار کردن ، چیز هایی که نوشتم رو از صرفا طرف پشتیبانی نقل قول کردم )

دوستان منم زنگ زدم isp مشکل رو گفتم ، درست شد ، الان میتونم آنلاین بشم

سلام داداش منم اد کن تا چند روز دیگه بازی میگیرم اگه دوست داری انلاین مستفیض بشیم :d
iman136938

- - -ویرایش - - -

دوست عزيز به isp خوب چى بگم ? من زنگ زدم ميگن پورت باز كنيم هك ميشيم
سلام داداش منم اد کن تا چند روز دیگه بازی میگیرم اگه دوست داری انلاین مستفیض بشیم :d
iman136938

مشکل از نته. ولی به نظره من چندین بار retry رو بزن . من یکبار 14 بار زدم تا وصل شد;;)

هزار بار هم بزنم وصل نمیشه . . .
.
امروز با نت گوشیم ( ایرانسل ) وصل شدم رفت تو بازی ولی با نت مخابرات نمیره . . .
.
چکار کنم با نت ADSL هم بتونم برم ؟
.
مشخصات : مخابرات
2m
ترافیک ماهی 5
کرمان

هزار بار هم بزنم وصل نمیشه . . .
.
امروز با نت گوشیم ( ایرانسل ) وصل شدم رفت تو بازی ولی با نت مخابرات نمیره . . .
.
چکار کنم با نت ADSL هم بتونم برم ؟
.
مشخصات : مخابرات
2m
ترافیک ماهی 5
کرمان

هر وقت اینجوری میشه اول بازی رو Story mode برین ، از اونجا از طریق منوی آپشن برین تو آنلاین و go online رو بزننین وصل میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or