GTA V: تعداد دادخواست های PC به 150,000 رسید.

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
p6awa5W9tr3cra9UWUsw.jpg

بنظر می رسد PC بازان مشتاقانه به انتظار تایید بازی GTA V برای پلتفرمشان هستند، به طوری که آنها با 150,000 دادخواست، با ثبت نام در سایت Chance، از خود طوماری بر جای گذاشته اند.

شرکت Rockstar همواره ورژن PC فرانچایز GTA را با کمی تاخیر، بنابر دلایلی که خود می دانند، عرضه کرده است. آنها بازی Red Dead: Redemption را هرگز برای PC عرضه نکردند، بنابراین شک و شوبه
برای PC بازان به این خاطر هست که شاید GTA V نیز برای PC هرگز ساخته نشود و از این رو، این طومار عظیم را ایجاد کرده اند.

با توجه به این نظرات، شرکت سازنده، حتما توجهی به آن ها دارد، و این واضح است که پورت این بازی برای PC، سود خوبی خواهد داشت زیرا این بازی، طرفداران زیادی برای دارندگان پلتفرم PC دارد.

این بازی در تاریخ 17 September امسال برای کنسول های PS3 و Xbox 360 عرضه می شود. تاریخ عرضه ی اصلی این بازی، Spring 2013 اعلام شده بود و Rockstar، دلیل این تاخیر 4 ماهه را در خواست
زمان بیشتر برای کامل نمودن بازی، اعلام نمود.

منبع

شما نیز می توانید با ثبت نام در سایت زیر، دادخواست خود را بنویسید.|| .Chance.Org.

آخرین ویرایش:
اگر که رو PC عرضه شد بنچمارم و تکسچر هارو میکوبیم تو صورت کنسول باز ها :d

اگرم عرضه نشده میریم تو دسته هیتر ها و بازی رو چنان میکوبیم که اصلا نگار وجود نداره :d

اما هرگز نمیرم پول یه گرافیک Top End رو بدم یه کنسول نسل جدید که هک شدنش معلوم نیست و بازی هاشم دونه ای 200 تومنه :d .

آخرین زوری هم که میزنم اینه : میرم یوتیوب Walk Through بازی رو قسمت به قسمت دانلود میکنم و میشینم نگاه میکنم تا آخرش :d .

پ.ن: راکستار جون مادرت رو PC هم عرضه کن یوتیوب پدر آدمو در میاره :(( .

لایک !
منم همین کار رو کردم سر قضیه god of war.1-2 رو روی ps2 بازی کردم.دیگه نتونستم ps3 بگیرم.رفتم کل gameplay نسخه 3 رو از یوت.....یوب گرفتم زدم به بدن....
بده خودم برات مستقیم میکنم.
فیلم و gameplay هر بازی هم خواستی اینجا هست :
Gameanyone.com

خدایی خیلی نامردیه نیاد روی pc...
به احتمال زیاد دیر تر میاد.اگه همزمان برای کنسول و pc عرضه کنن تا بخواد هک بشه ( همین کنسول داران عزیز ) روی pc پایرت خورش میکنن بازی رو کسی نمیخره راکستار فروشش کم میشه.
میزنن اول رو کنسول که مجبور بشن بگیرن حالا بعدش برای pc .

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

خدا کنه برای pc بیاد
من کنسول دارم اما بعد ازین که red dead رو روی کنسول رفتم ،فهمیدم با pc این سبک بازیها یه لذت دیگه داره
اصلا کنترل Gta با موس جذاب تره
بهرحال خداکنه نظرشون عوض بشه که احتمالا عوض هم میشه ،همیشه راکستار واسه عرضه gta روی pc این بازیهارو درمیاره

من به شخصه وقتی red dead نیامد اصلا برام مهم نبود اما gta بازی مورد علاقم هست واقعا این 1 دونه ادم رو در منگنه قرار میده :d

douchebagجان نهایتش این هست که می ری یک کنسول می گیری شک نکن red dead هم چیزی کمتر از GTAنداره !
به هر امیدوار هستم هرچه سریعتر رکستار ی واکنس درست حسابی نشون بده و تاریخ عرضه PCرا مشخص کنه

هر بازی قانون خودشو داره... به همون اندازه که برای بازیهای سبک FPS موس و کیبورد خوش دست تره برای بازیهایی به سبک GTA باید یک دسته بازی باشه که همه دکمه ها و کارکرد کنترل بازی روی یک انگشت بچرخه.

اصلا میشه بازیهای این سبکی سوم شخص OPEN WORLD رو با موس و کیبورد و کار کردن هر 10 تا انگشت بازی کنی؟

باز اگه یدونه بازی FPS بود میگفتی با کیبورد حرکت با موس شلیک....

پس در نتیجه کنسول برای بازی سبک سوم شخص ارجحیت داره تا PC...

صلا میشه بازیهای این سبکی سوم شخص OPEN WORLD رو با موس و کیبورد و کار کردن هر 10 تا انگشت بازی کنی؟
پس ما تا الان چه جوری مثل پنیر پای تمام GTA ها بودیم؟؟!
اتفاقا PC که راحتتره!هدف گیری راحت تره،گشت گذار و دور زدن و نگاه کردن به اطراف و غیره هم راحت تره!
ربطی نداره

خب جدا راست هم میگه R* بدبخت ... این اطلاعات جدید اصلا آدم رو متعجب می کنه که چقدر می تونه بازی بزرگ باشه :x

اگر الان بیاد نسخه ی PC رو تایید کنه، مجبور هست روی هر دو جناح کار کنه، اما الان فعلا خبری نمیده که اگر مشکلاتی هم پیش اومد، با PC تداخب نداشته باشه

نسخه pc همزمان با نسخه های کنسولی در حال ساخت هست شک نکنید ( به هیچ عنوان پرت هم نخواهد بود، مثل MP3 تمام نسخه ها جداگانه ساخته میشه)
gta به دلیل ture fan هایی که داره اصلا مشکل فروش روی هیچ پلتفرمی نداره!
تنها دلیلی که راک استار تایید نمی کنه مسائل مالی شرکت t2 با سونی و مایکروسافت هست
خیلی ها حاضرن برای این کنسول بخرن تنها دلیل دیر عرضه شدن نسخه pc همینه بخصوص این آخر نسلی برای سونی و مایکرو خیلی مهمه تا جای ممکن کنسول بفروشن
نسخه pc حداقل تا 1 ماه بعد از انتشار نسخه های کنسولی تایید نمیشه

شک نکنید که نسخه pc در کاره

douchebagجان نهایتش این هست که می ری یک کنسول می گیری شک نکن red dead هم چیزی کمتر از GTAنداره !
به هر امیدوار هستم هرچه سریعتر رکستار ی واکنس درست حسابی نشون بده و تاریخ عرضه PCرا مشخص کنه

دسترسی به کسنول مشکلی نیست برای من و حتی خریدش ولی من دوست دارم بازی مورد علاقم رو روی پلتفورم مورد علاقم بازی کنم اگرنه به همون صورتی که تا الان بازی های انحصاری کنسول رو بازی کردم اینم میتونم بازی کنم ولی تجربه این کجا و ان کجا

کاش برای نسل بعد هم پورت شه آخه احساس مینکم قدرت کنسول های الان به خوبی نمیتونه از پس gta v بر بیاد .. واگر برای pc بیاد میتونیم با گرافکی بهتر وبی نظیر تری بازی کنیم این بازی های اخر نسلی که بر کنسول ها داره میاد دیگه واقعا بعضی چیزاشو زدن مثلا اون bt3 رو نیگا کنید رو کنسول و pc یا assa creed 3 تو کنسول لباس ها اصلا خیس نمیشد .. به نظرم کنسول ها از نظر گرافیک دیگه دارن در جا میزنن وبازی های مختلف تفاوت گرافیکی با هم ندارن (( به جز انحصاری های سونی )))

هر بازی قانون خودشو داره... به همون اندازه که برای بازیهای سبک FPS موس و کیبورد خوش دست تره برای بازیهایی به سبک GTA باید یک دسته بازی باشه که همه دکمه ها و کارکرد کنترل بازی روی یک انگشت بچرخه.

اصلا میشه بازیهای این سبکی سوم شخص OPEN WORLD رو با موس و کیبورد و کار کردن هر 10 تا انگشت بازی کنی؟

باز اگه یدونه بازی FPS بود میگفتی با کیبورد حرکت با موس شلیک....

پس در نتیجه کنسول برای بازی سبک سوم شخص ارجحیت داره تا PC...

خب هرکسی یه جور راحته
من که خودم کاملا باهات مخالفم
اون کنترلی که با موس و کیبرد داری و نشونه گیری به این توپی خیلی راحت تر از دسته هست و به نظرم من دسته فقط به درد سبکهای ریسینگ و مبارزه ای میخوره

خب هرکسی یه جور راحته
من که خودم کاملا باهات مخالفم
اون کنترلی که با موس و کیبرد داری و نشونه گیری به این توپی خیلی راحت تر از دسته هست و به نظرم من دسته فقط به درد سبکهای ریسینگ و مبارزه ای میخوره

تو gta iv که نشونه گیری اتوماتیک بود دیگه نیازی به نشونه گیری توپ نبود ... :d

دسترسی به کسنول مشکلی نیست برای من و حتی خریدش ولی من دوست دارم بازی مورد علاقم رو روی پلتفورم مورد علاقم بازی کنم اگرنه به همون صورتی که تا الان بازی های انحصاری کنسول رو بازی کردم اینم میتونم بازی کنم ولی تجربه این کجا و ان کجا

شما با این کار دسترسی خودتون را به بای مورد علاقه یتان محدود می کنید !
به هر حال موفق باشید

احتمال عرضه pc وقتی وجود داره که اگه بخواهند برای کنسول های نسل بعد عرضه کنند چون راحت ترین کار پورت از روی pc هست.از طرف دیگه پورت بازی های open world به pc از روی کنسول راحت نیست مخصوصا جی تی ای با اون همه جزئیات ......... و خیلی زمان بره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or