GTA V: تعداد دادخواست های PC به 150,000 رسید.

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
p6awa5W9tr3cra9UWUsw.jpg

بنظر می رسد PC بازان مشتاقانه به انتظار تایید بازی GTA V برای پلتفرمشان هستند، به طوری که آنها با 150,000 دادخواست، با ثبت نام در سایت Chance، از خود طوماری بر جای گذاشته اند.

شرکت Rockstar همواره ورژن PC فرانچایز GTA را با کمی تاخیر، بنابر دلایلی که خود می دانند، عرضه کرده است. آنها بازی Red Dead: Redemption را هرگز برای PC عرضه نکردند، بنابراین شک و شوبه
برای PC بازان به این خاطر هست که شاید GTA V نیز برای PC هرگز ساخته نشود و از این رو، این طومار عظیم را ایجاد کرده اند.

با توجه به این نظرات، شرکت سازنده، حتما توجهی به آن ها دارد، و این واضح است که پورت این بازی برای PC، سود خوبی خواهد داشت زیرا این بازی، طرفداران زیادی برای دارندگان پلتفرم PC دارد.

این بازی در تاریخ 17 September امسال برای کنسول های PS3 و Xbox 360 عرضه می شود. تاریخ عرضه ی اصلی این بازی، Spring 2013 اعلام شده بود و Rockstar، دلیل این تاخیر 4 ماهه را در خواست
زمان بیشتر برای کامل نمودن بازی، اعلام نمود.

منبع

شما نیز می توانید با ثبت نام در سایت زیر، دادخواست خود را بنویسید.|| .Chance.Org.

آخرین ویرایش:
خب حداقل بگن میاد ما یه کم دلگرم بشیم . RE6 به این داغونی برای PC اومد اما از اولش که تائید کردن نسخه PCای در کاره ولی تاریخ ندادن .
*R میمیره مگه تائیدش کنه ؟

اگه مثل یه پسر خوب و مودب بازی رو PC عرضه کردن خیلی شیک میرم اوریج میخرم

اما اگه بخواد با تاخیر بازی عرضه بشه چنان کرکی میزنم تو رگ که یحتمل موهاش فرمژه شه

اگه مثل یه پسر خوب و مدب بازی رو PC عرضه کردن خیلی شیک میرم اوریج میخرم

اما اگه بخواد با تاخیر بازی عرضه بشه چنان کرکی میزنم تو رگ که یحتمل موهاش فرموژه شه

حالا اگه برای pc نفرستاد چی؟؟؟؟؟:d

-----------------------------

اقا یه سوال : بازی به تاریخ شمسی کی عرضه میشه؟؟؟؟؟؟ و کی میتونیم از تعران بخریم ( شرمنده سوالم بد جا میپرسم )

باووو مگه یه پورت کردن چقدر کار میبره؟؟؟ خب مگه ما پی سی بازا دل نداریم؟؟مگه روباتیم آیا؟:دی
هیچی کار نمیبره:دی الکی چند ماه طولش میدن.
بعد اینکه واسه کنسولا بیاد یک چند ماه بعد پرت میکنن روی پی سی!

البته شما ها چطور مطمئنید که اگر روی PC پرت بشه بازم مثل IV بد از کار در میاد؟؟:دی:دی:دی

من نمیدونم این R* مریضه اغده داره مارو سرکار گذاشته خوب بیا مثل ادم بگو اقا ما بازیرو اصلا رو پی سی نمیدیم یا اینکه بر فرض 6 ماه بعد ریلیز رو کنسول ها رو پی سی منتشر میکنیم والا کار سختی نیست ولی دیگه نمیدونم مشگلشون چی هستش فقط خدا داند و بس

من دلم به حال این کامنت اولی سوخت Because I'm a PC Gamer. بنده خدا :d
انشالله بیاد دل ی جماعتی خوش بشه اگر هم نیامد برید کلوب سر کوچه بازی کنید یکی از رفیقام تو کلوب سر کوچشون گاد اف وار رو تموم کرد :))

من دلم به حال این کامنت اولی سوخت Because I'm a PC Gamer. بنده خدا :d
انشالله بیاد دل ی جماعتی خوش بشه اگر هم نیامد برید کلوب سر کوچه بازی کنید یکی از رفیقام تو کلوب سر کوچشون گاد اف وار رو تموم کرد :))

اونجوری که کنسول در درسترس هست فوقش مال بچه هارو میگیرم 2 هفته ای بازیش میکنم اما رو PC یه حال دیگه ای داره

اگر که رو PC عرضه شد بنچمارم و تکسچر هارو میکوبیم تو صورت کنسول باز ها :d

اگرم عرضه نشده میریم تو دسته هیتر ها و بازی رو چنان میکوبیم که اصلا نگار وجود نداره :d

اما هرگز نمیرم پول یه گرافیک Top End رو بدم یه کنسول نسل جدید که هک شدنش معلوم نیست و بازی هاشم دونه ای 200 تومنه :d .

آخرین زوری هم که میزنم اینه : میرم یوتیوب Walk Through بازی رو قسمت به قسمت دانلود میکنم و میشینم نگاه میکنم تا آخرش :d .

پ.ن: راکستار جون مادرت رو PC هم عرضه کن یوتیوب پدر آدمو در میاره :(( .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or