GTA V: تعداد دادخواست های PC به 150,000 رسید.

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
p6awa5W9tr3cra9UWUsw.jpg

بنظر می رسد PC بازان مشتاقانه به انتظار تایید بازی GTA V برای پلتفرمشان هستند، به طوری که آنها با 150,000 دادخواست، با ثبت نام در سایت Chance، از خود طوماری بر جای گذاشته اند.

شرکت Rockstar همواره ورژن PC فرانچایز GTA را با کمی تاخیر، بنابر دلایلی که خود می دانند، عرضه کرده است. آنها بازی Red Dead: Redemption را هرگز برای PC عرضه نکردند، بنابراین شک و شوبه
برای PC بازان به این خاطر هست که شاید GTA V نیز برای PC هرگز ساخته نشود و از این رو، این طومار عظیم را ایجاد کرده اند.

با توجه به این نظرات، شرکت سازنده، حتما توجهی به آن ها دارد، و این واضح است که پورت این بازی برای PC، سود خوبی خواهد داشت زیرا این بازی، طرفداران زیادی برای دارندگان پلتفرم PC دارد.

این بازی در تاریخ 17 September امسال برای کنسول های PS3 و Xbox 360 عرضه می شود. تاریخ عرضه ی اصلی این بازی، Spring 2013 اعلام شده بود و Rockstar، دلیل این تاخیر 4 ماهه را در خواست
زمان بیشتر برای کامل نمودن بازی، اعلام نمود.

منبع

شما نیز می توانید با ثبت نام در سایت زیر، دادخواست خود را بنویسید.|| .Chance.Org.

آخرین ویرایش:
تو gta iv که نشونه گیری اتوماتیک بود دیگه نیازی به نشونه گیری توپ نبود ... :d

تا اونجایی که یادمه میشد غیر فعالش کرد
اما من رو کنسول مکس پین 3 و red dead رو بازی کردم و بخاطر نشونه گیری خودکار بازی آسون میشه و لذت بخش نیست

این که شکی توش نیستGTA V برای pc هم میاد اما نهایتا کسایی که دوست دارن GTA V روی pc بازی کنن باید یکم انتظار بیشتری بکشتن.
خب هرکسی یه جور راحته
من که خودم کاملا باهات مخالفم
اون کنترلی که با موس و کیبرد داری و نشونه گیری به این توپی خیلی راحت تر از دسته هست و به نظرم من دسته فقط به درد سبکهای ریسینگ و مبارزه ای میخوره
منم باشما کاملا مخالفم .شما میتونی همه بازی هارو با دسته بازی کنی که خیلی هم لذت بخش . اما با کیبرد بازی ها اون جوری که میخوای بهت حال نمیده.

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که یادمه میشد غیر فعالش کرد
اما من رو کنسول مکس پین 3 و red dead رو بازی کردم و بخاطر نشونه گیری خودکار بازی آسون میشه و لذت بخش نیست
مکس پین 3 رو میشد نشونه گیریش رو روی حالت آزاد گذاشت (روی کنسول)

منم امیدوارم برای PC بیاد تا هرکسی با هر وسیله ای بتونه از بازی لذت ببره.

خوب ی خبر توپ :dبرای pcباز ها
Now GTA V PC version listed by Amazon Germany

بعد از شعبه فرانسوی anazon اینبار شعبه المانی anazon هم نسخه pc بازی برای پیش خرید در سایتش قرارداده
Grand Theft Auto V: Amazon.de: Games

grand-theft-auto-v-pc-listing-amazon-germany.png

نمیدونم چرا Gamepur تازه این خبر رو قرار داده (سایت زردی هست کلا). خبر قرار گرفتن نسخه کامپیوتر GTA V روی آمازون های بریتانیا، فرانسه و آلمان 3-4 ماه پیش اعلام شد.

Grand Theft Auto 5 PC shows up on EU Amazon sites | Joystiq

میرم یوتیوب Walk Through بازی رو قسمت به قسمت دانلود میکنم و میشینم نگاه میکنم تا آخرش
:d
این Trend جدیدی که راه افتاده میریم تو سید توب میبینیم ، جوکی بیش نیست :دی

بحث ما اینجا گیم هست نه فیلم ....

هسته اصلی یه گیم ، گیم پلی اون هست که داستان و گرافیک و موزیک و ... همه رو حول اون میچرخه !

حتی داستان هم وقتی خودتون بازی کنید و حوادث بازی رو رقم بزنید هست که معنی پیدا میکنه !

با دیدن بازی یکی دیگه رو اینترنت ، کوچکترین درکی از لذت اون بازی نمیبرید .

مثل این میمونه برید تو پارک ، نتونید تاب سوار شید ، تاب سواری یکی دیگه رو نگاه کنید ! :دی

من حتی پایاینهای مختلف بازیها رو هم دلم نمیاد رو مومن تیوب ببینم چه برسه کل بازی رو !!!!! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or