GTA V: تعداد دادخواست های PC به 150,000 رسید.

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
p6awa5W9tr3cra9UWUsw.jpg

بنظر می رسد PC بازان مشتاقانه به انتظار تایید بازی GTA V برای پلتفرمشان هستند، به طوری که آنها با 150,000 دادخواست، با ثبت نام در سایت Chance، از خود طوماری بر جای گذاشته اند.

شرکت Rockstar همواره ورژن PC فرانچایز GTA را با کمی تاخیر، بنابر دلایلی که خود می دانند، عرضه کرده است. آنها بازی Red Dead: Redemption را هرگز برای PC عرضه نکردند، بنابراین شک و شوبه
برای PC بازان به این خاطر هست که شاید GTA V نیز برای PC هرگز ساخته نشود و از این رو، این طومار عظیم را ایجاد کرده اند.

با توجه به این نظرات، شرکت سازنده، حتما توجهی به آن ها دارد، و این واضح است که پورت این بازی برای PC، سود خوبی خواهد داشت زیرا این بازی، طرفداران زیادی برای دارندگان پلتفرم PC دارد.

این بازی در تاریخ 17 September امسال برای کنسول های PS3 و Xbox 360 عرضه می شود. تاریخ عرضه ی اصلی این بازی، Spring 2013 اعلام شده بود و Rockstar، دلیل این تاخیر 4 ماهه را در خواست
زمان بیشتر برای کامل نمودن بازی، اعلام نمود.

منبع

شما نیز می توانید با ثبت نام در سایت زیر، دادخواست خود را بنویسید.|| .Chance.Org.

آخرین ویرایش:
این بحثهای ppc و کنسول رو ول کنین
pc و کنسول سلیقه ای هست
مثلا من هیچموقع anno یا company of heroes یا حتی سیمولاتورهای کامیون یا amnesia و .... (از هر شکلی یه دونه گفتم)
ول کنم برم بخاطر انحصاریای کنسول که معمولا اکشن هستن و تیراندازی
این شخصیه فکر کنم نه کنسولیا بیان تو مطالب pc
و نه pc بازا برن اونجا بهتره اینقدم دعوا پیش نمیاد
ولی کنسول بازا بدونن رو pc شما میتونه n تا کار تو بازی بکنید همین gta iv تو مغازه ها به 5-6 صورت فروخته میشه مود ساخته میشه میشه شبیه یه بازیه دیگه
ولی تو کنسولا به اینصورت نیست.

من هم عقیده دارم تایخیری که بازی خورد بخاطر این بود که بتوانند روی PC هم کار کنند ...

اشالله با Box Art یا مطمئنم نهایت با تریلر بعدی معرفی میشه برای PC هم.

مثل این که RDR هنوز هم از نظر خیلیا بهترین بازی نسل ـه ها:|
نه اینکه بازیش بی ارزش بود ولی مثل GTA نبود که همه نسخه های قبلیش رو پی سی اومده باشه:| بعد یک دفعه واسه پی سی تایید نشه
GTA نسخه های قبلش واسه PC اومده بود بعد اگه این نسخه واسه PC نیاد که خیلی بد سابقه میشه *R

من هم عقیده دارم تایخیری که بازی خورد بخاطر این بود که بتوانند روی PC هم کار کنند ...

اشالله با Box Art یا مطمئنم نهایت با تریلر بعدی معرفی میشه برای PC هم.

خودشون که گفتن این تاخیر برای کار روی پلتفرم دیگری نیس و فقط برای بهبود بازی و اون چه باید واقعا باید باشه هستش و ... .
حالا ولی فوقش دو فصل بعد از کنسولا میاد:d

این gta من رو یاد re4 می ندازه که اولش گفتن انصاری اما حتی روی جاوا هم عرضه شد این حرف ها فقط برای فروش بیشتر هست و الا نسخه ی قبلی این بازی برای موبایل ها هم عرضه شدن

یعنی صحبت های این کنسول بازها جالبهه عزیزانم فعلا پول جمع کنید به فکر نسل بعد باشید اگه تا ساله دیگه هم کنسول کنسول میکنید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or