GTA V به راحتی COD بعدی را شکست می دهد

.Evanescence.

کاربر سایت
Jesse Divnich از سوی EEDAR گفت بازی بعدی Grand Theft Auto V سری جدید Call of Duty را شکست خواهد داد و به بزرگترین لانچ 2012 تبدیل خواهد شد.
gtav_logo_by_3824-d4eol1c.jpg
در آخرین مصاحبه *IndustryGamers با Divnich ، او اشاره کرد که این GTA است که بیشترین فروش را در 2012 خواهد داشت ، نه Call of Duty بعدی. "GTA V یکی از بزرگترین انتشار های سال 2012 خواهد بود ولی من میگم این بازی بزرگترین انتشار 2012 خواهد بود"
"منظورم را اشتباه نگیرید، Call of Duty بدون شک عظیم خواهد بود، مثل تمام سال های که عرضه شد، ولی اگر من بخواهم برنده نهایی را انتخاب کنم، نظر من GTA V است.
شما چی فکر می کنین؟ آیا GTA V می تونه COD رو شکست بده و به بزرگترین بازی سال 2012 تبدیل شود؟
EEDAR - Electronic Entertainment Design and Research
ai_140.jpg
Divnich
منبع

آخرین ویرایش:
شما جواب این سوال منو ندادی:
خوب خودت جواب خودتو دادی.
ولی این خیلی حرف الکییه که بگیم امسال GTA بیشتر میفروشه
البته اگه من میخواستم واسه بازی ها پول زیاد بدم GTA رو میخریدم چون تنوع خیلی بیشتری داره ولی بازم مردم از سبک first person shooter بیشتر خوششون میاد

این یه حقیقت محض که GTA V فروشش بیشتره این افرادم که میگن cod بیشتر می شه از فان بودن دران و ببین که این batl نیست این پرترفدارترین بازی توی همه نوع قشری است نه یه سبک خاص

برای من که خیلی مهم نیست که بیشتر فروش کنه با کمتر . فقط امیدوارم باگ هایی که IV داشت رو نداشته باشه ( شاید چون اون موقع نسخه کپی گرفته بودیم اینطور بود ) .

در هر صورت جمایت میشه از V :دی .

//

خوب خودت جواب خودتو دادی.
ولی این خیلی حرف الکییه که بگیم امسال GTA بیشتر میفروشه
البته اگه من میخواستم واسه بازی ها پول زیاد بدم GTA رو میخریدم چون تنوع خیلی بیشتری داره ولی بازم مردم از سبک first person shooter بیشتر خوششون میاد

الکی ؟ شما رو چه حسابی داری میگی GTA امسال نمیفروشه ؟ همونطوری که آرش هم گفت سر هر عرضه اش رکورد فروش رو زده .
P.s :Viva La Gta :|

کال آف طرفدارای خاص خودشو داره و همه گیر نیست ، با توجه به اینکه بخش عمده ای از گروه های سنی گیمر رو زیر 15 سال در بر میگیره ( این گروه سنی gta رو با هیچی عوض نمیکنه ) و افراد بالای 20 سال هم باز تمایلات کودکانه ای درونشون وجود داره میشه گفت gta با توجه با آزاد بودن و باز گذاشتن دست گیمر در امر بازی می تونه 100% رکورد بزنه.

کال آف با سبک شوتر و اول شخص شاید نتونه نیاز گیمر های سبک های دیگرو برطرف کنه ولی gta سن و سال و سبک و مبک نمیشناسه...

بهرحال تا اومدن بازی باید صبر کرد.

کال آف طرفدارای خاص خودشو داره و همه گیر نیست ، با توجه به اینکه بخش عمده ای از گروه های سنی گیمر رو زیر 15 سال در بر میگیره ( این گروه سنی gta رو با هیچی عوض نمیکنه ) و افراد بالای 20 سال هم باز تمایلات کودکانه ای درونشون وجود داره میشه گفت gta با توجه با آزاد بودن و باز گذاشتن دست گیمر در امر بازی می تونه 100% رکورد بزنه.

کال آف با سبک شوتر و اول شخص شاید نتونه نیاز گیمر های سبک های دیگرو برطرف کنه ولی gta سن و سال و سبک و مبک نمیشناسه...

اونجا مگه GTA رو به بچه‌های زیر 17 سال میدن؟:-?
مطمئناً فروش GTA خیلی‌ عالی‌ می‌شه. ولی‌ نمی‌شه گفت حتما کد رو شکست می‌شه،چون طرفدارای Cod پیش از حد زیاده. دیدیم که امسال چجور فروش کرد.

فکر نکنم پیدا کردن یه فرد 18 ساله واسه خرید بازی زیاد سخت باشه ;)

البته الان واسه خرید بازی دیگه از طرف شناسنامه نمی گیرن ، بچه های جدید هم که ماشالا ، 15 ساله به 30 ساله می خوره :))

دقیقا فرق *R با کلاه بردارهایی مثه اکتی اینجا معلوم میشه.

چنان میگی کلاه برداری انگار که اکتی مردم رو مجبور کرده بخرن !
ثانیا، وقتی یک گیم پلی انقدر خوب و عالی ـه به نظر من عوض نشه خیلی بهتره!
این سری فقط توی قسمت گرافیک یکم کم گذاشت که گیم پلی سریع و زیباش ضعف گرافیکیش رو پوشوند. هر چند که به نظر من texture quality تفنگ ها توی Call Of Duty از همه بازی ها بهتره و جزییات تفنگ ها به خوبی توی این سری کار شده.

حالا جدا از این بحث ها، اگه امسال GTA رکورد CoD رو بشکونه ، سال 2013، Cod رکورد GTA V رو میشکونه :d

COD طرفدار خاص داره ؟
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
تنها چیزی که اصلا نداره همین طرفداران خاص ـه ! یه کیبورد یه موس یه مانیتور یه کیس زاقارت بده به یه بچه 10 ساله 3-4 روزه میگه تموم شد COD بعدی رد کن بیاد !
اتفاقا COD عامه پسنده برای همینم انقدر فروش میکنه سینگل ـش که هالیووده مولتی پلیرش هم چیز خاصی نداره بدو و بکش بِـپّا نمیری تاکتیک خاصی در کار نیست فقط جهت عشق و حاله
گرچه GTA هم عامه پسنده ولی نه به اندازه COD

به غرور من برخورد انصافا :|. خیلی بد صحبت کردی :d

آخرین ویرایش:

COD طرفدار خاص داره ؟:|:d تنها چیزی که اصلا نداره همین طرفداران خاص ـه ! یه کیبورد یه موس یه مانیتور یه کیس زاقارت بده به یه بچه 10 ساله 3-4 روزه میگه تموم شد COD بعدی رد کن بیاد !
اتفاقا COD عامه پسنده برای همینم انقدر فروش میکنه سینگل ـش که هالیووده مولتی پلیرش هم چیز خاصی نداره بدو و بکش بِـپّا نمیری تاکتیک خاصی در کار نیست فقط جهت عشق و حاله
گرچه GTA هم عامه پسنده ولی نه به اندازه COD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or