Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
خب بازی رو اجرا کردم ... گرافیک بازی در سطح بسیار خوبی قرار داره و از تمامی بازی های ریسینگ کنونی یه سر و گردن بالاتره ... اما میرسیم به اصل مطلب که همون کنترل و گیم پلی بازی هستش: اگر دوست دارین اعصاب پولادیتون خورد بشه و تجربه خوب فورتزا 4 یا هورایزن تبدیل به یه کابوس بشه ،این فاجعه رو بازی کنید،کنترل بازی در حد صفره و در اولین پیچ های جاده به اعماق جنگل،ته دره،زمین خاکی و یا لوگوهای اینتل سلام میکنید ... افتضاحیه که دومی نداره./:)

خب بازی رو اجرا کردم ... گرافیک بازی در سطح بسیار خوبی قرار داره و از تمامی بازی های ریسینگ کنونی یه سر و گردن بالاتره ... اما میرسیم به اصل مطلب که همون کنترل و گیم پلی بازی هستش: اگر دوست دارین اعصاب پولادیتون خورد بشه و تجربه خوب فورتزا 4 یا هورایزن تبدیل به یه کابوس بشه ،این فاجعه رو بازی کنید،کنترل بازی در حد صفره و در اولین پیچ های جاده به اعماق جنگل،ته دره،زمین خاکی و یا لوگوهای اینتل سلام میکنید ... افتضاحیه که دومی نداره./:)
نسخه اول بازی هم این طوری بود.اتفاقا اگه بهش عادت کنی خیلی لذت بخشه.قرار نیست همه ریسینگ ها به آسانی NFS یا Forza باشه!:d

یادش به خیر شماره یکش تنها بازی بود که ارجینالش رو داشتم ولی این نسخه رو به خاطر حذف نمای کاکپیت و اینکه احتمالا بیشتر از قبل رفته تو فاز آرکید نمیخرم . ماشینای فراری رو هم که نداره متاسفانه :(
دیگه الان منتظر project cars هستم :-w

یادش به خیر شماره یکش تنها بازی بود که ارجینالش رو داشتم ولی این نسخه رو به خاطر حذف نمای کاکپیت و اینکه احتمالا بیشتر از قبل رفته تو فاز آرکید نمیخرم . ماشینای فراری رو هم که نداره متاسفانه :(
دیگه الان منتظر project cars هستم :-w
Codemasters گفته فقط 5 درصد بازی کن‌ها از اون دوربین استفاده می‌کنن و برداشتنش دلیل اصلیش این بود که مموری رو برا پیشرفت یه قسمت دیگه استفاده کنن.
در واقع اقلیت رو فدا کردن اینجا :دی

عزیزم اینکه شما تونستی یا نتونستی با بازی ارتباط برقرار کنی جای خود و البته که سلیقه ها متفاوته .
ولی اصولا ریسینگی که آسون باشه ریسینگ نیست .
ریسینگ باید challeng داشته باشه نه همینطوری بزاری روی خلبان اتوماتیک خودش 4 تا پیچ رو دور بزنه ما هم حین لذت بردن از مناظر بدیع در حال خوردن تنقلات فقط با انگشت سوابه انالوگ دسته رو به ارومی تکان بدیم و ی نیم دور به این ماشین اون ماشین بخوره برگرده سرجاش .:d
شما تو اکثر فیلم ها بازیها دیدید و یا اغلب کسانی که با DODGE رانندگی کردن میدونن که به علت سنگین بودن قسمت عقب این ماشین سر پیچ ها مخصوصا دریفت کشیدن ها وزن این قسمت باعث جابجایی مرکز ثقل ماشین میشه و اونو اینطرف اونطرف می کشه که اینجا شما به بهترین شکل میتونی این قضیه رو به عین ببینی
اینکه شما مثل فورزا تو ی مسیر و محدوده از پیش تعین شده حرکت کنی اونم با خطوط نشانگر وسط مسیر که پیچ های تند رو هم باست های لایت کرده واقعا ریسینگ نیست . واقعا نیست .
( حالا چرا فورزا ؟ چون چندتا پست بالاتر ایشون Grid 2 رو با فورزا مقایسه کردن ) .
تنها ایرادی که میشه گرفت تکرارا event ها هر بار با یک حریف متفاوت در همون یک مسیر یا پیست هستش که زیادی رو مخه .
در مورد لوگو های اینتل ، در ریسینگ های قبلی codemasters زیادی به لوگو ی AMD سلام شده این بار نوبت اینتل بود .
مگه کسی که فورزا بازی میکنه اصولا به اعصاب پولادین هم نیاز داره !:d

آخرین ویرایش:
من نمی فهمم چرا پای فرزا اومده وسط مسلما که فرزا بازی ای بهتری هست خیلی هم بازی کامل تری شاید بشه گفت کامل ترین در سبکش. این خط هایی هم که خود سازنده ی فرزا برای اولین بار برای تعیین مسیر اختراع کرد الزامی در بازی نیست روی نرمال یا هارد اصلا نیست به ترتیب کمک ها حذف می شن کلا گستردگی هیچ بازی ای در حدش نیست. اما سازده های گرید معمولا توجهی به افراد کژوال نمی کنن یا کسایی که دوست دارن راحت بازی به پایان برسه این مورد در بازی ای مثل f1 به اوج خودش می رسه

عزیزم اینکه شما تونستی یا نتونستی با بازی ارتباط برقرار کنی جای خود و البته که سلیقه ها متفاوته .
ولی اصولا ریسینگی که آسون باشه ریسینگ نیست .
ریسینگ باید challeng داشته باشه نه همینطوری بزاری روی خلبان اتوماتیک خودش 4 تا پیچ رو دور بزنه ما هم حین لذت بردن از مناظر بدیع در حال خوردن تنقلات فقط با انگشت سوابه انالوگ دسته رو به ارومی تکان بدیم و ی نیم دور به این ماشین اون ماشین بخوره برگرده سرجاش .:d
شما تو اکثر فیلم ها بازیها دیدید و یا اغلب کسانی که با DODGE رانندگی کردن میدونن که به علت سنگین بودن قسمت عقب این ماشین سر پیچ ها مخصوصا دریفت کشیدن ها وزن این قسمت باعث جابجایی مرکز ثقل ماشین میشه و اونو اینطرف اونطرف می کشه که اینجا شما به بهترین شکل میتونی این قضیه رو به عین ببینی
اینکه شما مثل فورزا تو ی مسیر و محدوده از پیش تعین شده حرکت کنی اونم با خطوط نشانگر وسط مسیر که پیچ های تند رو هم باست های لایت کرده واقعا ریسینگ نیست . واقعا نیست .
( حالا چرا فورزا ؟ چون چندتا پست بالاتر ایشون Grid 2 رو با فورزا مقایسه کردن ) .
تنها ایرادی که میشه گرفت تکرارا event ها هر بار با یک حریف متفاوت در همون یک مسیر یا پیست هستش که زیادی رو مخه .
در مورد لوگو های اینتل ، در ریسینگ های قبلی codemasters زیادی به لوگو ی AMD سلام شده این بار نوبت اینتل بود .
مگه کسی که فورزا بازی میکنه اصولا به اعصاب پولادین هم نیاز داره !:d
دوست عزیز اول یک بازی رو بازی کن بعد ازش صحبت کن!تمام آپشن ها در Forza 4 و Forza Horizon قابل غیر فعال شدن هستن.(مخصوصا Forza 4)
فکر کنم ریسینگ از خیلی قبل مشخص شده باشه که چیه!
درضمن تو همون Forza شما درجه سختی بازی رو بالا ببری میفهمی سختی یعنی چی!
سختی(به قول شما challeng)یه بازی ریسینگ به غیرقابل کنترل بودن و داشتن کنترل بی نهایت غیرواقعی و غیرمعمول(آرکید بودن بازی رو مد نظر دارم)نیست!
سختی اونیه که مهارت واقعی شما رو با یه معیار درست بسنجه!نه یه کنترل(منظورم کنترل ماشین تو بازیه)مسخره بده دستت بگه خب اگه میتونی این Event رو رد کن!(و پشت سرهم Event پیچیده تری بهت بده)
من قصدم از این حرف ها این نیست که این بازی بده یا هرچیز دیگه چون سلیقس و این بازی هم طرفدارایه خودشو داره و کسانی هم به نحوی ازش لذت میبرند حتی از کنترلش!
فقط خواستم مقایسه ی بیجا نشه همین.

دقیقا خوبی این بازی همین گیم پلی قشنگشه .. ببین یه مدت بازی کن عادت میکنی خدایی بهت حال میده .. نه که سخت باشه اما با بقیه ریسینگها متفاوت .. تیکه سلام کردن رو خوب اومدی :d

دوست عزیز اول یک بازی رو بازی کن بعد ازش صحبت کن!تمام آپشن ها در Forza 4 و Forza Horizon قابل غیر فعال شدن هستن.(مخصوصا Forza 4)
فکر کنم ریسینگ از خیلی قبل مشخص شده باشه که چیه!
درضمن تو همون Forza شما درجه سختی بازی رو بالا ببری میفهمی سختی یعنی چی!
سختی(به قول شما challeng)یه بازی ریسینگ به غیرقابل کنترل بودن و داشتن کنترل بی نهایت غیرواقعی و غیرمعمول(آرکید بودن بازی رو مد نظر دارم)نیست!
سختی اونیه که مهارت واقعی شما رو با یه معیار درست بسنجه!نه یه کنترل(منظورم کنترل ماشین تو بازیه)مسخره بده دستت بگه خب اگه میتونی این Event رو رد کن!(و پشت سرهم Event پیچیده تری بهت بده)
من قصدم از این حرف ها این نیست که این بازی بده یا هرچیز دیگه چون سلیقس و این بازی هم طرفدارایه خودشو داره و کسانی هم به نحوی ازش لذت میبرند حتی از کنترلش!
فقط خواستم مقایسه ی بیجا نشه همین.

اینا رو به اونی بگو که اومد تاپیک GRID2 رو کرد مقایسه گرید و فورزا و از این من بعد تمام پست هایی که شامل این مقایسه خواهند شد FEEDBACK اون پست اول خواهد بود .
دوست عزیز فکر نکن فقط شما و عده معدودی امثال فورزا رو بازی کردن و بقیه در حسرت تجربه این ابرشاهکار موندن . خیر !
انداختن بحث مقایسه ای بین این دو نباید اینجا مطرح میشد ولی حالا که شد اینم بگم فورزا بدون کنترل اتوماتیک و در بالاترین درجه سختی و حتی کاملا Manual اصلا قابل مقایسه با GRID و هم خانواده های Grid از این نظر نیست . شاید بازی کردن فورزا اعتیاد آور باشه برای ی عده اما برای من بیشتر کصالت آوره .
و اول و آخر بحث سر همون سلیقه و نوع نگرش و روحیات افراده که مطرح میشه .

من نمی فهمم چرا پای فرزا اومده وسط مسلما که فرزا بازی ای بهتری هست خیلی هم بازی کامل تری شاید بشه گفت کامل ترین در سبکش. این خط هایی هم که خود سازنده ی فرزا برای اولین بار برای تعیین مسیر اختراع کرد الزامی در بازی نیست روی نرمال یا هارد اصلا نیست به ترتیب کمک ها حذف می شن کلا گستردگی هیچ بازی ای در حدش نیست. اما سازده های گرید معمولا توجهی به افراد کژوال نمی کنن یا کسایی که دوست دارن راحت بازی به پایان برسه این مورد در بازی ای مثل f1 به اوج خودش می رسه

حاج نوژن تنها عیبی که به این نسخه وارده همین عدم زاویه دوربین داخل کابینِ و بس .
در رابطه با F1 که من دیوونشم باید بگم نزدیک ترین شبیه ساز مسابقات فرمول همین سری F1 بوده مخصوصا نسخه آخر .
الان رسیدم به SESSION 2 می تونم بگم طراحی مراحل این قسمت که بیشتر در پاریس خلاصه شده زیاد دلچسب نیست
این قسمت شامل TIME ATTACK هستش که تو نوع خودش جالب و دلهره آوره چون نفر آخر بعد از به پایان رسیدن شمارش معکوس حذف میشه .
پس باید فقط اول شد . همین ادرنالین زیادی رو به شما تزریق می کنه :d

آخرین ویرایش:
مسابقه اول که با فورد موستانگ میری که نفس گیر بود . بسی لذت بردم . مسابقه دوم با نیسان الیاس رفتم ، پیست ـه سخت تر بود . اونم جالب بود .

در کل از این که یک حس رقابت درش وجود داره لذت بردم . نفس گیره به نوعی :d ! .

---------------

نسشتم یکی از نیسان ها رو شخصی سازی کردم ، اخرش هم واسه مسابقه اون یکی رو به اجبار انتخاب کرد . به خودم گفتم خسته نباشم ! :d

بازی دستم رسید و چند دقیقه بازی کردم.بر خلاف بعضی از دوستان که میگن کنترل ماشین ها و هندلینگشون مشکل داره به نظر من خیلی هم عالیه و از نسخه قبلی آسون تر شده.از گرافیک عالی و صداگذاری بازی هم نمیشه ایرادی گرفت.

- - -ویرایش - - -

کنترلش خیلی ذلت آوره . آدم اعصابش فقط خراب میشه
کجای واقعیت سرپیچ فرمون بدی ماشین 3 بار دور خودش میچرخه:-&
قلق داره اگه زیاد بازی کنی دستت میاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or