Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
هر کسی بازی رو دنلود کرد خواهشاً چند تا اسکرین شات بذاره توی تاپیک. خیلی به گرافیک این بازی امــید دارم و احساس می‌کنم خیلی خوفــناک شده :d

کامنت یکی از کاربران در تاپیک X360 :

یکمی بازی رو تست کردم

همونطور که انتظار داشتم، گیم پلی خیلی خوب هست، گرافیک هم برای یک بازی ریسنیگ در حد خیلی خوبی هست... یکی از پیست های بازی رو اوایل بازی دیدم واقعا شبیه پیست های Forza 4 بود. تنها مشکلی که به نظر من تا به اینجا دیده شده طراحی محیط اطراف
خیابون ها در مناظق غیر پیستی هست.

نقد و بررسی سایت ها هم که کلا تعطیله :d

گفتم با اروپا کار میکنن.:d

Grid 2 : Cars & Classes

1369765704721.jpg

1369765704752.jpg
1369765704783.jpg

1369765973021.jpg
Grid 2 : Locations
USA

• California Coast
  • Chicago
  • Miami
  • Indianapolis
Europe

• Barcelona
  • Red Bull Ring
  • Paris
  • Cote D'Azur
  • Brands Hatch
  • Algarve
Asia

• Hong Kong
  • Okutama
  • Yas Marina
  • Dubai

Grid 2 : Game Modes

1369766613871.jpg

آخرین ویرایش:
خدایی با PC عشق میکنم ایکی ثانیه کرک میکنن دمشون گرم:))

اینترنتم نامحدوده چیزی به انتهای دانلود نمونده

پهنش کردم رو 680GTX یه چندتا عکس شاخ شکن 1080 برا دوستان عزیز تو همین تاپیک قرار میدم.

Last edited by a moderator:
دوستان انجین بازی چیه؟؟؟ همون انجین Dirt نیست؟؟؟
آخه Dirt فریم دهیش عالی بود! و همینطور گرافیکشم محشر بود.

انجین بازی ورژن آپدیت شده دو شماره قبلی هستش ... تا الان بنچمارک درستی از بازی بیرون نیومده ... دانلود من تا 3 ساعت دیگه تمومه ...بازی رو نصب میکنم و خبرشو میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or