Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
این نمره ها از کجا و رو چه حسابی میاد !:|
من که خوره ریسینگم با این زیاد حال نکردم :|
انجین 100% بهتر از Grid 1 و بسیار سبک و انعطاف پذیره .
ولی ی جورایی طراحی مسابقات و کلاس بندی و level بندی و UI جالب نیست .:|
محیط اطراف هم چنگی به دل نمیزنه .:|
نکته مثبت به نظرم فقط فیزیکش میتونه باشه .
چه تبلیغی برای اینتل کرده از لوگو اینتل تا بنرهاش تو بازی
خدا بیامرزه BLACKBOX رو که حداقل تو زمان صرفه جویی شد .
خوب شد سمت آنلاینش نرفتم . البته سلیقه ایه ولی چیز خاصی تو سینگلش ندیدم .:|
اینم ی سری عکس از منو و بنچمارک .
UPLOADING . . .
1st Series : Graphic Option Menu & Benchmark
1369821623622.jpg

2nd Series : Benchmark Image Captured - Chicago GamePlay

این دو تا گزینه چرا OFF شده ؟

آخرین ویرایش:
این ویدیو ریویویی که گیم اسپات گذاشته روانیه

تو توضیحاتش اگر اشتباه نکنم شان گفتش که یه مدی هست که ترک به صورت داینامیک تغییر میکنه و از همه ترک های داخل بازی هرکدوم یه قسمتیش رو توی مسابقه میگذاره

تو یه قسمتی از نقد گفته :

grid2 بازی هست که تلاش میکنه از هر فرصتی برای برداشتن موانع بین شما و هیجان یک مسابقه خیابانی استفاده کنه و در این کار هم بسیار موفق عمل کرده و اونو بسیار هیجان انگیز کرده.

میگم دیگه کی FAST & FURIOUS 6 میخواد ؟؟؟؟؟

انجین بازی ورژن آپدیت شده دو شماره قبلی هستش ... تا الان بنچمارک درستی از بازی بیرون نیومده ... دانلود من تا 3 ساعت دیگه تمومه ...بازی رو نصب میکنم و خبرشو میدم.
مرسی!
EGO Engine 3 ورژن آپدیت شده EGO Engine 2 که توی Dirt 3 و Dirt ShowDown به کار رفته!
دیگه از نظر فریم دهی دیگه مطمئن شدم:دی

کلا سری Dirt روی ضعیف ترین سیستما هم روی بهترین حالت خیلی خوب فریم میداد!

Jet جان، می‌شه چند تا اسکرین‌شات بزاری که توی شب باشه؟ متاسفانه بازی رو سفارش دادم و تا شنبه به دستم نمی‌رسه :d

چشم تا فردا حتما قرار میدم . آخه مرحله شبش هنوز آنلاک نشده :dاز بس که این بازی آسونه :-w
این ارثیه GRID 1 به اینم سرایت کرده که بعضی از event ها رو باید 3 بار بری مثل اینکه time trail باشه پوستت کنده میشه .:-&
البته برای کسی که عاشق ریسینگ باشه همه اینا challeng های خاص خودشو داره:d

Haswell که هنوز لانچ نشده

نوت بوک هاش به زودی لانچ میشه . البته نه اینجا .
عیب و ایرادی با گرافیکش وارد نیست واقعا سنگ تموم گذاشتن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or