Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
نه تنها بر اثر برخورد ماشین ها از نظر ظاهری تخریب میشن بلکه گزینه ای در تنظیمات هست که می تونی فعال کنی و باعث میشه که ادسیب دیدن باعث خراب شدن ماشین و از کار افتادنشون هم بشه .

:o
جونممممم پس:دی خرای هم میشه
یکی میتونه از فوردش عکس بذاره؟:دی

ماشین ها تخریب میشه آیا؟:دی
بلی به شدت تخریب می شه
گویا قراره نمای کاکپت هم به بازی اضافه بشه :bighug:
به درد عمش می خوره دیگه فرزا بعد از ان سال تونست یه نمای خوب نشون بده بعد این با پچ می خواد اضافه کنه افتضاحی بیش نخواهد شد
اون دوتا موردی که فقط با cpu های اینتل on میشه دقیقا چه تاثیری داره؟من با i5 2430 نتونستم on کنم!:d
من دارم تلاش می کنم ببنیم می شه یا نه ممکنه فقط با i-gpu فعال بشه که اون وقت فریم بی فریم

دوستان لطف کنن از این پست به بعد تا اونجا که میتونید بازی رو با هیچ عنوان دیگه ای چه کنسولی چه ریسینگ و عناوین شبیه ش مقایسه نکنید ! اینجا تاپیک Grid 2 بخش PC هستش اگه واقعا فکر میکنید که این بازی قابل مقایسه با Forza و GT و ... هست یه تاپیک جدا تو بخشهای مربوطه براش بزنید و اونجا راجبش باهم بحث کنید . اجازه بدید دوستانی که هنوز موفق به تجربه بازی نشدن از اطلاعاتی که پیرامون بازی منتشر میشه و بعضا تصاویری که دوستان لطف میکنن از بازی قرار میدن و تجربه خودشون رو از چند ساعتی که با بازی گذروندن قرار میدن استفاده کنن و تاپیک (مخصوصا صفحات آخرش) براشون گیج کننده نباشه .

جواب شما "خیر " هستش . این دو گزینه سرمایه گذاری اینتل روی این بازی بوده و فقط روی پردازنده های نسل چهارم اینتل یعنی Haswel قابل اجراست که برای اولین بار به برنامه نویس اجازه میده که از این قابلیت igpu استفاده کنه . کاری که این گزینه انجام میده اینه که دود رو به شکل واقعی شبیه سازی میکنه و اون شفافیت و رنگ طبیعی اون رو بدون استفاده از شیدرهای پردازش شده روی Gpu و فقط با روش sync pixel transparent بدون افت پرفورمنس و فریم ریت انجام میده . در کل برای شبیه سازی دود به صورت واقعی .

از من منبع میخوای ؟ :d من حرفام سنده اما بفرما :

GRID 2 ***8211; Cockpit Viewpoint Comes To The PC Version Thanks To Modders | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
این اصلا رسمی نیست.یه مد هست که فعلا ناقصه و مشکلات زیادی داره چون از فایلهای بازی قبلی استفاده شده.تا بخواد تکمیل بشه و نقصهاش برطرف بشه زمان میبره.ولی باز برا من جای سواله که ملت چجوری با این نما بازی میکنن؟ من که فقط برا ریپلی بازیها ازش استفاده میکردم.فکر نکنم از هر 1000 نفر، 1 نفر با این نما بخواد کل بازیو پیش ببره.کلا یه سری آماده ان که گیر بیخود بدن.البته دوستانی که واقعا به این نما خو گرفتن،بحثشون جداست.حرفم کلی هست.

خوب دانلودم الان تموم شد و یکمم بازی کردم.
از نظر فریم دهی عالیه! ولی هرچی دقت میکنم گرافیک خیلی ضعیف تر از سری DIRT هست با وجود اینکه انجین این بازی نسخه جدید انجین Dirt ـه:|
گیم پلی بازی هم خوبه! راضی کننده هست!

یک سوال !! توی بازی میشه ماشین ها رو تیونینگ هم کرد یا نه ؟! اصلا خودش خودکار هر مسابقه یک ماشین میده یا میتونیم انتخاب کنیم ماشینمون رو ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or