Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بچه توب مولتي چه طوري قلت ( غلط ، غلت ، قلت، قلط ) ميزنن ؟
بعد از منويي كه با تاچ پد ميادبالا يه حركت نمايشي داره اون رو چه طوري ميزنن ؟ دمكش كجاست؟

بچه توب مولتي چه طوري قلت ( غلط ، غلت ، قلت، قلط ) ميزنن ؟
بعد از منويي كه با تاچ پد ميادبالا يه حركت نمايشي داره اون رو چه طوري ميزنن ؟ دمكش كجاست؟

در هنگام هدف گیری یه جهتو بگیرو مربع بزن
Interaction Menu که اومد بالا حرکتتو مشخص کن بعدش یا روش ایکس بزن یا ببند منو رو و دوتا آنالوگو همزمان بفشار

سلام رفقا
داشتم راهنمای مراحل اساسینیشن لستر و سرمایه گذاری تو بورس رو میخوندم که دیدم نوشته تو مرحله چهارم فقط با فرانکلین سرمایه گذاری کنید !
علت این چیه کسی اطلاع داره ؟

خب منم آپدیتو دان کردم.
تو آفلاین بزرگترین تغییرش اینه که کیلومتر شمارش از مایل به کیلومتر و از فوت به متر تبدیل شد که بیشتر برای منی که ریس میرم خوبه :دی

دیروزم ساعت 3 از سرکار رسیدم خونه تا خودِ ساعت 3 صبح فیکس ده ساعت GTA رفتم. فکر کنم ریکورد زدم. هست رو دست من ؟ :دی

خب منم آپدیتو دان کردم.
تو آفلاین بزرگترین تغییرش اینه که کیلومتر شمارش از مایل به کیلومتر و از فوت به متر تبدیل شد که بیشتر برای منی که ریس میرم خوبه :دی

دیروزم ساعت 3 از سرکار رسیدم خونه تا خودِ ساعت 3 صبح فیکس ده ساعت GTA رفتم. فکر کنم ریکورد زدم. هست رو دست من ؟ :دی
دوست عزیز رکورد بازی کردن خیلی مهم نیست ضرر داره که منفعت نداره اما من فکر کنم این نسل تا 6 7 ساعت یکسره بازی کردم + نسل قبل فکر کنم 12 13 ساعت یعنی کلا بازی میکردم بعد ناهار بعد بازی تا شب بعد صبح میخوابیدم ظهر پا میشدم بعد بازی تا شب کلا روال کاریم تو GTA این بود با دوستام ولی خیلی بده خیلی :d

بچه ها یکی دو تا اسکرین شات گرفتم منتها نمیدونم چطوری میتونم ببینمشون . تو اکانت خود سونی هم میرم نیست.
راهنمایی میشه کنین

راستی چقدر چک پوینت های جی تی آی بده. مخصوصآ مراحل Fly ( هواپیما و هلی کوپتر اینا) از بدترین جای ممکن شروع میشه.

سلام

آقا من بازی رو که خریدم توش کد 1 میلیون پول بود بعد چون بازی ریجن 1 بود ولی اکانتم ریجن 2 مجبور شدم یه اکانت ریجن 1 بسازم توی اون کد رو بزنم ..
قبلش ولی کارکتر قبلیم رو از روی ایکس باکس ترانسفر کرده بودم توی اکانت ریجن 2م .. ولی توی اکانت ریجن 1 که رفتم کلا یه کارکتر جدید از لول 1 اومد ...
الان میخوام این کارکتر جدیده رو ببریم روی اکانت اصلی خودم ( ریجن 2 ) چون پولا همه اینجاست اون اکانت قدیمیم هم زیاد لول بالا نیست (ترافی و ادامه ماجرا :d)

با تشکر :crying1:

آقا من بازیو شروع کردم هیچی نفهمیدم
کلا میشه بگین چی باید کرد تو بخش آنلاینش
یچیز هم هستش وقتی دوبار mouspad رو میزنی میاد ؟ اوون چیه ؟

بچه ها یکی دو تا اسکرین شات گرفتم منتها نمیدونم چطوری میتونم ببینمشون . تو اکانت خود سونی هم میرم نیست.
راهنمایی میشه کنین

راستی چقدر چک پوینت های جی تی آی بده. مخصوصآ مراحل Fly ( هواپیما و هلی کوپتر اینا) از بدترین جای ممکن شروع میشه.

استارت بزن از بین Section های مختلف برو راست برو راست با آخری که رسیدی یکی دیگ برو راست یه چیزی به نام گالری هستش!
اونجا عکسو میری روش و R3 (آنالوگ راست) میزنی تا آپلودش کنه توی سوشال کلاب
بعدش میری توی سایتش با کامپیوتر پروفایلتو باز میکنی در کنار عکس پروفایلت آیکون یه دوربین هست اونو میزنی میبینی عکسارو

- - -ویرایش - - -

آقا من بازیو شروع کردم هیچی نفهمیدم
کلا میشه بگین چی باید کرد تو بخش آنلاینش
یچیز هم هستش وقتی دوبار mouspad رو میزنی میاد ؟ اوون چیه ؟

Mousepad? روی پی سی بازی میکنی؟ اگه اره برو توی تاپیک مربوطش بپرس
توی آنلاین هزارتا کار میشه کردم میتونی TDM بری RACE بری Mission بری توی محیط با بقیه بگردی و هرچیزی که فکرشو بکنی!

- - -ویرایش - - -

سلام

آقا من بازی رو که خریدم توش کد 1 میلیون پول بود بعد چون بازی ریجن 1 بود ولی اکانتم ریجن 2 مجبور شدم یه اکانت ریجن 1 بسازم توی اون کد رو بزنم ..
قبلش ولی کارکتر قبلیم رو از روی ایکس باکس ترانسفر کرده بودم توی اکانت ریجن 2م .. ولی توی اکانت ریجن 1 که رفتم کلا یه کارکتر جدید از لول 1 اومد ...
الان میخوام این کارکتر جدیده رو ببریم روی اکانت اصلی خودم ( ریجن 2 ) چون پولا همه اینجاست اون اکانت قدیمیم هم زیاد لول بالا نیست (ترافی و ادامه ماجرا :d)

با تشکر :crying1:

متاسفانه نمیشه!
تسلت بخاطر پولت :دی

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان چطوری میشه ایکون ساخت واسه crew ?

میری توی سایت Socialclub با کامپیوترت بعدش میری توی قسمت Crew اونجا آیکون میسازی

- - -ویرایش - - -

خب منم آپدیتو دان کردم.

میتونی از Metering به Imperial تغییرش بدیا!
میفتی میمیریا :دی :دی :دی :دی :دی

- - -ویرایش - - -

چرا این فرقه Altruist واسه من تو نقشه نیست؟ موقع انتخاب اندینگ هم C رو زدم.

باید با ترور بری اولا!
دوما باید یه نفر که مال Random Event رو باهاش سوار کنی بعدش علامتش روی نقشه میاد!
برو روی علامتش کنارش توی نقشه مثلث بزن برای همیشه میمونه!

استارت بزن از بین Section های مختلف برو راست برو راست با آخری که رسیدی یکی دیگ برو راست یه چیزی به نام گالری هستش!
اونجا عکسو میری روش و R3 (آنالوگ راست) میزنی تا آپلودش کنه توی سوشال کلاب
بعدش میری توی سایتش با کامپیوتر پروفایلتو باز میکنی در کنار عکس پروفایلت آیکون یه دوربین هست اونو میزنی میبینی عکسارو

- - -ویرایش - - -

Mousepad? روی پی سی بازی میکنی؟ اگه اره برو توی تاپیک مربوطش بپرس
توی آنلاین هزارتا کار میشه کردم میتونی TDM بری RACE بری Mission بری توی محیط با بقیه بگردی و هرچیزی که فکرشو بکنی!

- - -ویرایش - - -

متاسفانه نمیشه!
تسلت بخاطر پولت :دی

- - -ویرایش - - -

میری توی سایت Socialclub با کامپیوترت بعدش میری توی قسمت Crew اونجا آیکون میسازی

- - -ویرایش - - -

میتونی از Metering به Imperial تغییرش بدیا!
میفتی میمیریا :دی :دی :دی :دی :دی

- - -ویرایش - - -

باید با ترور بری اولا!
دوما باید یه نفر که مال Random Event رو باهاش سوار کنی بعدش علامتش روی نقشه میاد!
برو روی علامتش کنارش توی نقشه مثلث بزن برای همیشه میمونه!

منظورم همون touchpad بوود :دی

دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم برم تو قسمت آنلاین
همش این ارور رو میده :
the Rockstar Game Sevices are Unavailable Right Now.
Please Return to Grand Theft Auto V

راه حل این مشکل چیه ؟ :(

اصلا ادمی نیستم بخوام یک بازی رو دوبار برم حالا هر چی میخواد باشه ولی اینقدر از زمانی که بازی برای PC ریلیز شده رفیقام تعریف و تمجید کردن ویدیو کلیپ دادن و عکس و هوس کردم بازی رو دوباره برم . این دفعه دوم رفتم لذتش برام چندین برابر باره اول بودش .گرافیک بازی وحشتناک عالی تر شده واقعا خیلی خوبه افکت بارون چنتا تکنینک گرافیکی مثل Dof واقعا بازی رو جذاب تر کرده فریم ریت هم واقعا عالی شده دفعه قبلی واقعا فاجعه بودش اصلا نمیفهمیدم چی بازی کردم ولی ایندفعه خیلی روون بود .
واقعا ارزش دوباره بازی کردن رو داشتش این قابلیت اسکرین شات گرفتن و ویدیو های 30 ثانیه ای هم خودش رکورد میکنه واقعا لذت بازی رو دو چندان کردش برای من.البته یک ویژگی که روی one واقعا بهم چسبید این بود هر دفعه کنسول رو روشن میکردم زارت میرفتم تو بازی بدون یک ثانیه لودینگ اینش خیلی خوب بود وسطه مرحله یا هر جایی بودم بازی رو قطع میکردم هر جا بود فرق نمیکرد دفعه بعدی از همونجا ادامه داشت واقعا این قابلیتش لذت بازی رو خیلی بیشتر کرد برای من .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or