Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان دو تا سوال داشتم
بازی من ریجن یک هست طبیعتا باید زبان دفترچه هاش انگلیسی باشه ولی نیست تو مایه های ایتالیاییه همش همینجوریه ؟
اون کدی که برای پول قسمت single هست رو کجا باید وارد کنم ؟

مرسی

دوستان دو تا سوال داشتم
بازی من ریجن یک هست طبیعتا باید زبان دفترچه هاش انگلیسی باشه ولی نیست تو مایه های ایتالیاییه همش همینجوریه ؟

مرسی
همون و استور بزنی ریدیم کد اضافه میشه

دوستان دو تا سوال داشتم

مرسی

مال منم همینطوره ، ریجن آل ، اسپانیاییه فک کنم . نقشه هم به همون زبونه
اون کارت ۱.۰۰۰.۰۰۰ رو داره توش؟

ما هم همراه با یه هدست گلد بازی رو خریدیم:):نقشه همراه با کد 1000000$

jj995g2um6hsbpc08x0q.jpg

آقا کد پول رو باید بصورت آنلاین کجا وارد کنیم؟
بازی رو 209 تومن خریدم:d.یارو اول گفت 250.بعدش بهش الکی گفتم 210 قیمت دارم.گفت بیا 209000 تومن:d.هیچ جا نتونستم کمتر از این گیر بیارم"دهن سرویسا میپرونن اگه گرفت که گرفت نگرفتم ضرر نکردن:|واسه بازیهای دیگه 3 ماه هم میتونم صبر کنم ولی این...:-s

ما هم همراه با یه هدست گلد بازی رو خریدیم:):نقشه همراه با کد 1000000$

آقا کد پول رو باید بصورت آنلاین کجا وارد کنیم؟
بازی رو 209 تومن خریدم:d.یارو اول گفت 250.بعدش بهش الکی گفتم 210 قیمت دارم.گفت بیا 209000 تومن:d.هیچ جا نتونستم کمتر از این گیر بیارم"دهن سرویسا میپرونن اگه گرفت که گرفت نگرفتم ضرر نکردن:|واسه بازیهای دیگه 3 ماه هم میتونم صبر کنم ولی این...:-s

مبارکه ، ایشالا از فردا شب آنلاین

همه عکس نقشه رو گذاشتن ولی تو gta های قبلی پشت نقشه یه عکس قشنگ بود الانم هست ایا؟؟؟ یا فقط نقشه هست>:)

خیر دوست عزیز متاسفانه اون عکس زیبا رو نذاشتن که بیشتر هایپ بشیم .... :d

اما دوستان به نظر من زودتر این باری که اومده تو بازار بگیرین که این DLC‌رایگان که شامل پول فراوان هستش رو از دست ندید چون انگار بار جدید برسه درسته قیمتش پایین تره اما این DLC‌رایگان بعید میدونم همراهش باشه . البته حدس میزنم ... ;)

خیر دوست عزیز متاسفانه اون عکس زیبا رو نذاشتن که بیشتر هایپ بشیم .... :d

اما دوستان به نظر من زودتر این باری که اومده تو بازار بگیرین که این DLC‌رایگان که شامل پول فراوان هستش رو از دست ندید چون انگار بار جدید برسه درسته قیمتش پایین تره اما این DLC‌رایگان بعید میدونم همراهش باشه . البته حدس میزنم ... ;)
حدث نزن عزیز مطمئن باش :d
دوستانی که بازی دستشون رسیده ، قراره فردا دستشون برسه ، الان دارن بازی میکنن ، همگی کوفتتون بشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or