Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
اگر پیش خرید کرده بودی که به download list اضافه میشه بعد از عرضه بازی ... همینطوری بود همیشه ...

- - -ویرایش - - -

سونی قبلا گفته بود همه بازیهای ps4 از remote play پشتیبانی میکنن . پس باید داشته باشه D:

زدم دانلود بجز 2 تا فایل اپدیت و بازی چیزه دیگه ای هم نداد...عکس شروین هم دیدم عین مال من بود

مخصوصه نسخه های پیش خرید شده هست . به جز هیچ راهی نیست. کدش داخله بسته بازی هست.

احتمالا فردا پس فردا DF انالیز میکنه میزاره بعد مشخص میشه در چه حده !

این مورد تو Remaste - HD صدق نمیکنه :d

توی این 9 سال با کنسول سر کردید مگه اذیت کرد ؟ :d
لول .... اکثریت بازیهای 4 هم 30 هستن دیگه
اگه رو 30 قفل باشه که از خدامونه رو نسل 7 رو 22 تا27 بود :d
خیلی به ندرت 30 32 بود .

دوستان جواب ندادید که اون پچ یک گیگی رو حتما باید دانلود کنیم یا نه؟؟؟
اصلا یه نفر مفید و مختصر بگه بود و نبودش چقدر تاثیر داره؟

سلام دوستان امروز بازی رو گرفتم خیلی تلاش کردم بزارم چند روز دیگه بگیرم تا قیمتش خوب بیاد پایین ولی نشد داشتم روانی میشدم البته بازم نسبتا به قیمت خوبی خریدم در ضمن نسخه نسل قبلش رو هم بازی نکرده بودم
در مورد گرافیک که بعضی از دوستان در موردش شک داشتن باید بگم از نظر من گرافیک دقیقا مثل همون تریلر مقایسه خود rockstar هست امروز دویست بار تریلر رو دیدم و بعد بازی کردم ،گرافیک با تریلر مو نمیزنه فقط یکم افت فریم داره ، آپدیت رو هم قبل از شروع به بازی نصب کردم

دوستان بازی gta v رو 225 می دن،به نظر شما فردا بازی رو بخرم،یا بزارم دیرتر بگیرم؟مثلا تا یک هفته دیگه 200 می شه؟

من 220 قیمت دارم ، شما اگه فکر میکنی که بتونی یه هفته صبر کنی فقط برای 20 هزار تومن میتونی صبر کنی آره 200 میشه اما از نظر من 20 تومن ارزش یه هفته صبر رو نداره برا GTA

همون لحظه ی تاریخی !! :دی
1461c8724819040ad705038abdb7bbff.jpg

همون لحظه ای که یک فروند هلیکوپتر پرپر شد !! :دی
c9a601f5b6ea04a88876e69420427469.jpg

ماشین ترور :دی
9697d70cd2143ae5a8306901b7a83651.jpg

آقا به دادم برسید :( چند روزه بازی رو پیش خرید کردم 70 یورو هم از حسابم برداشته شد ! ولی الان رفتم دیدم زده بازی رو دوباره بخرید توی پرداخت مشکل پیش اومده :| بازی رو کامل دانلود کردم تو قسمت Information بازی هم جلوی Application Starting زده Ineligible ! تو استور هم که میرم انگار نه انگار بازی رو خریدم دکمه خرید هنوز هست برام..

8382b4081f752.jpg
45cece8cf2ec1.jpg

آقا به دادم برسید :( چند روزه بازی رو پیش خرید کردم 70 یورو هم از حسابم برداشته شد ! ولی الان رفتم دیدم زده بازی رو دوباره بخرید توی پرداخت مشکل پیش اومده :| بازی رو کامل دانلود کردم تو قسمت Information بازی هم جلوی Application Starting زده Ineligible ! تو استور هم که میرم انگار نه انگار بازی رو خریدم دکمه خرید هنوز هست برام..

8382b4081f752.jpg
45cece8cf2ec1.jpg

داداش این مشکل رو خیلی ها داشتن تنها راهش اینه که با پشتیبانی سونی مطرح کنی که درستش کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or