آقایون سوال ما رو جواب بدین بخدا ثواب داره! من اکانت اصلیم ۲ هست ولی بازی All ! من چجوری میتونم از کد استفاده کنم که پول به اکانت ریجن ۲ واریز شه؟!
چون پولاتو با این بانتی هکیا گرفتی اکانتو بن کردن واسه همین نمی تونستی پیداش کنیفقط 20 میلیون من لول 63 با 450 میلیون b-) امیدوارم بتونم از 360 ترنسفر کنم چون روزای آخری که بازی میکردم کاراکترمو پیدا نمیکرد ..
در نسل هشتم بی مانند است
نسخه ریمستر GTA V به خوبی نسخه پارسال و حتی بهتر از آن است
با تغییرات کوچک یا بزرگ جدید مثل دوربین اول شخص (FPS)
تنوع در گیم پلی و تغییرات بسیار در گرافیک در کنار بخش جذاب انلاین
باب سلیقه ی طرفداران است و ارزش این را دارد که به لوس سانتوس دوباره مودت کنید
یک بازی زیبا که از فکر بازیباز کمک میگیرد سراسر هیجان است واقعا ارزش تجربه کردن را دارد
مخصوصه نسخه های پیش خرید شده هست . به جز هیچ راهی نیست. کدش داخله بسته بازی هست.اقا بحث قیمت رو راه نندازید...ازما گفتن بود!
------------------------------------------------------------------------------------------
کسی میدونی به چه صورت PRE ORDER BONUS هارو میدن؟ add on? mail?
احتمالا فردا پس فردا DF انالیز میکنه میزاره بعد مشخص میشه در چه حده !دوستانی که بازی کردن AA بازی چطوره کیفیتش؟؟؟
این مورد تو Remaste - HD صدق نمیکنه :dباید تفاوت نسل قشنگ معلوم باشه
توی این 9 سال با کنسول سر کردید مگه اذیت کرد ؟ :dکسایی که بازی کردین ببینم 30 فریم اذیت نمیکنه ؟
مخصوصه نسخه های پیش خرید شده هست . به جز هیچ راهی نیست. کدش داخله بسته بازی هست.
احتمالا فردا پس فردا DF انالیز میکنه میزاره بعد مشخص میشه در چه حده !
این مورد تو Remaste - HD صدق نمیکنه :d
توی این 9 سال با کنسول سر کردید مگه اذیت کرد ؟ :d
لول .... اکثریت بازیهای 4 هم 30 هستن دیگه
اگر پیش خرید کرده بودی که به download list اضافه میشه بعد از عرضه بازی ... همینطوری بود همیشه ...فیزیکی نمیگم دیجیتالیش رو میگم چجوری میدن
سونی قبلا گفته بود همه بازیهای ps4 از remote play پشتیبانی میکنن . پس باید داشته باشه D:ریموت پلی داره آیا؟