باو اینا 180درجه با عکسایی که بچه ها گذاشتن فرق میکنه من کدومو باور کنم؟؟:dای بابا فکر کنم از خود بازی فیلم هم بگیرم به صورت 1080p قبول نمی کنی دارم میگم که اینارو یکی از خود بازی گرفته دیگه برو توی GTAForums با چشمای خودت ببین
باو اینا 180درجه با عکسایی که بچه ها گذاشتن فرق میکنه من کدومو باور کنم؟؟:d
عکس های صفحه قبل که دیگه استریم نیستن این دوستمون خودش از نقاط مختلف شهر عکس گرفته گذاشته......اون استریمرها مریض نبودن احیانا؟:dمنکه 10 صفحه اس دارم به همه میگم زود قضاوت نکنید با دیدن چندتا استریم کیفیت پایین هیچی مشخص نمیشه 99% اونایی که بازی رو استریم می کردن ترول بودن! میرفتن از بدترین حالت ممکن عکس می گرفتن که ملت جوگیر بشن به راک استار فحش بدن الان که بازی دست خیلی ها رسیده کم کم داره عکس های خوب در میاد
الان که این پست رو می نویسم بازی توی بعضی کشورها به صورت رسمی منتشر شده و کم کم داره عکس های درست حسابی میاد!
اونایی که در مورد گرافیک شک دارید این چند نمونه رو ببینید واقعا اینا شبیه نسخه نسل قبله؟! ( تازه این عکسا هم هنوز فول HD نیستنا!)
قضیه برمگرده به نحوه عکس گرفت اینکه بازی در چه حالتی باشه مثلا موقع حرکت سریع دوربین خوب واضحه که بافت ها افتضاح می افتنعکس های صفحه قبل که دیگه استریم نیستن این دوستمون خودش از نقاط مختلف شهر عکس گرفته گذاشته......اون استریمرها مریض نبودن احیانا؟:d
این که گرافیکش فرقی نکرده
لعنت به هایپ
باید تفاوت نسل قشنگ معلوم باشهمیتونم بپرسم فرق از نظر شما یعنی چی؟؟؟