Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
ظاهرا این چمنها فقط ور خونه فرانکلین اینا هست و جزییات و گرافیک بقیه جاها عین همون ps3 هست
تعجب میکنم حداقل چرا 60fps نیست؟
خلوتی خیابونها که تو ذوقه..
پس اون تریلرها چی میگفتن؟

يه سري فيلم تو يوتوب ديدم از كيم بلي افراد. چمنا خيلي خوبن بخصوص تو شب نور ماشين ميفتاد روش طبيعي بود ولي در كل گرافيك چيز wow ايي نبود :-s ميخام بگم واچداگز با گرافيك تر بود! قرار باشه گرافيك هيولا نباشه دليلي واسه خريدن دوباره اش وجود نداره

الان که این پست رو می نویسم بازی توی بعضی کشورها به صورت رسمی منتشر شده و کم کم داره عکس های درست حسابی میاد!
اونایی که در مورد گرافیک شک دارید این چند نمونه رو ببینید واقعا اینا شبیه نسخه نسل قبله؟! :دی ( تازه این عکسا هم هنوز فول HD نیستنا!)
gtav_ps4_012.jpg

gtav_ps4_009.jpg

gtav_ps4_008.jpg

gtav_ps4_006.jpg

خب با این عکسای جدید که امیدم کمتر شد:-s.... اینهمه وقتی که صرف حالت اول شخص کردن رو گرافیک کار میکردن خیلی بهتر میشد.... الان جز رزولوشن بالاتر فرقش با عکسایی که من گذاشتم چیه؟؟اونهمه npc که تو تریلرها بود کجان؟؟ فکر میکنم ps4 خیلی راحت میتونست 60فریم اجراش کنه... دوستان ار بارون عکس بگیرید ببینیم اون رفلکشنای زیبایی که نشون دادن تو تریلر واقعا هست؟؟از جنگلها هم عکس بگیرید

خب با این عکسای جدید که امیدم کمتر شد:-s.... اینهمه وقتی که صرف حالت اول شخص کردن رو گرافیک کار میکردن خیلی بهتر میشد.... الان جز رزولوشن بالاتر فرقش با عکسایی که من گذاشتم چیه؟؟اونهمه npc که تو تریلرها بود کجان؟؟ فکر میکنم ps4 خیلی راحت میتونست 60فریم اجراش کنه... دوستان ار بارون عکس بگیرید ببینیم اون رفلکشنای زیبایی که نشون دادن تو تریلر واقعا هست؟؟از جنگلها هم عکس بگیرید

عکس های که من پست قبلی گذاشتم دیدی؟ :دی
عکس اول از بارونه دیگه از جنگلم هست
بازی ریمستر شده نباید انتظار معجزه داشته باشیم! شاید من اشتباه می بینم از چشم من که بازی از نظر گرافیک یه سرو گردن از نسل قبل بهتره :دی
در مورد NPC ها و شلوغی خیابون هم الان یه چیزی آپلود می کنم ببینی! دقیقا مثل همون چیزی که توی تریلر بود
این بازی بر پایه نسل قبل ساخته شده فکر نکنید چون کنسول های نسل جدید خیلی قوی تر هستن پس بازی هم باید 10 برابر بهتر باشه
اینجور انتظارات رو باید از gta بعدی داشته باشیم

آخرین ویرایش:
راکستار باید باید باید روی نسخه ی بعد کار میکرد.حالا یا red dead یا gta .
gta v بازی بزرگی بود و راکستار میخواست حد اکثر نفع رو ازش ببره . الان هم میبره ولی ساخت عناوین دیگش عقب میفته.
چی بگم والا؟راکستاره .نمیشه حرفی بهش زد

راکستار باید باید باید روی نسخه ی بعد کار میکرد.حالا یا red dead یا gta .
gta v بازی بزرگی بود و راکستار میخواست حد اکثر نفع رو ازش ببره . الان هم میبره ولی ساخت عناوین دیگش عقب میفته.
چی بگم والا؟راکستاره .نمیشه حرفی بهش زد

راک استار تیم کوچیکی نیست که :دی شک نکن کار روی شماره بعدی ( یا بازی جدید نسل بعدی) حداقل 6 ماهه شروع شده (کار روی V هم به گفته خودشون 6 ماه بعد از IV شروع شده بود)

عکس های که من پست قبلی گذاشتم دیدی؟ :دی عکس اول از بارونه دیگه از جنگلم هست بازی ریمستر شده نباید انتظار معجزه داشته باشیم! شاید من اشتباه می بینم از چشم من که بازی از نظر گرافیک یه سرو گردن از نسل قبل بهتره :دی در مورد NPC ها و شلوغی خیابون هم الان یه چیزی آپلود می کنم ببینی! دقیقا مثل همون چیزی که توی تریلر بود این بازی بر پایه نسل قبل ساخته شده فقط نکنید چون کنسول های نسل جدید خیلی قوی تر هستن پس بازی هم باید 10 برابر بهتر باشه اینجور انتظارات رو باید از gta بعدی داشته باشیم
شرمنده ولی ار این جور عکسا زیاد دیدم:d....وقتی باور میکنم که بچه هایی که بازی رو خریدن عکس بزارن....تا اونجاییم هم که من میدونم ورژن PC بازی از سال 2012 در دست ساخته اینم پورت شده ی همون ورژنه........چیزیم که تو تریلر ها دیدم عالی بود.....پس انتظار همونو دارم:d

عکس های شما کجاست ؟؟؟
یه مقایسه کنیم ببینیم چند به چنده
----------------------------------------------------------------------------------
داره دانلود میشه با حساب کتاب من و به خاطر قدرت عظیم سونی در پری لود انشالله شنبه استارت بازی زده خواهد شد

شرمنده ولی ار این جور عکسا زیاد دیدم:d....وقتی باور میکنم که بچه هایی که بازی رو خریدن عکس بزارن....تا اونجاییم هم که من میدونم ورژن PC بازی از سال 2012 در دست ساخته اینم پورت شده ی همون ورژنه........چیزیم که تو تریلر ها دیدم عالی بود.....پس انتظار همونو دارم:d

این عکس هارو یکی که بازی دستشه گرفته توی GTAF گذاشته دیگه :دی اینکه باور کنی یا نکنی میل خودته :دی مگر اینکه تصور کنی بازی که دست اوناس با بازی به دست ما می رسه فرق داره
نمی دونم چرا به راک استار شک داری! ubisoft که نیست >:)
راک استار همیشه دقیقا همون چیزی که نشون داده ارائه کرده
در ضمن اینم بگم کیفیت عکس هایی که از بازی گرفته میشه کلا پایین میاد تا بازی رو با چشمای خودت نبینی کیفیت اصلی رو حس نمی کنی
منکه شکی به کار راک استار ندارم :دی
فردا 8:30 صبح همه چی مشخص میشه :d (البته از نظر من مشخص هست!)

عکس های شما کجاست ؟؟؟ یه مقایسه کنیم ببینیم چند به چنده ---------------------------------------------------------------------------------- داره دانلود میشه با حساب کتاب من و به خاطر قدرت عظیم سونی در پری لود انشالله شنبه استارت بازی زده خواهد شد
ص69
این عکس هارو یکی که بازی دستشه گرفته توی GTAF گذاشته دیگه :دی اینکه باور کنی یا نکنی میل خودته :دی مگر اینکه تصور کنی بازی که دست اوناس با بازی به دست ما می رسه فرق داره نمی دونم چرا به راک استار شک داری! ubisoft که نیست >:) راک استار همیشه دقیقا همون چیزی که نشون داده ارائه کرده در ضمن اینم بگم کیفیت عکس هایی که از بازی گرفته میشه کلا پایین میاد تا بازی رو با چشمای خودت نبینی کیفیت اصلی رو حس نمی کنی منکه شکی به کار راک استار ندارم :دی فردا 8:30 صبح همه چی مشخص میشه :d (البته از نظر من مشخص هست!)
قبول کن باور کردن این عکسایی که گذاشتی سخته:d..... عکس دومی که قشنگ فارکراییه واسه خودش.....دلیش اینه که راکستار هیچوقت چیز آنچنانی نشون نداده:d........من فردا ساعت 8:30 همینجام باید گرافیکو ثابت کنی:d

ص69 قبول کن باور کردن این عکسایی که گذاشتی سخته:d..... عکس دومی که قشنگ فارکراییه واسه خودش.....دلیش اینه که راکستار هیچوقت چیز آنچنانی نشون نداده:d........من فردا ساعت 8:30 همینجام باید گرافیکو ثابت کنی:d

ای بابا فکر کنم از خود بازی فیلم هم بگیرم به صورت 1080p قبول نمی کنی =))
دارم میگم که اینارو یکی از خود بازی گرفته دیگه برو توی GTAForums با چشمای خودت ببین :دی

@Grand Theft
خدائیش اون عکس هایی که شما انداختی خیلی پایین تر از چیزی هست که تو این چند صفحه بچه ها عکساشو گذاشتن هم از نظر نور پردازی و هم کیفیت بافت ها

اگر بازی رو تهیه کردی تو همین مناطقی که سه تا عکس رو انداختی دو باره عکس بگیر و اونوقت مقایسه کن تفاوت گرافیکی اون موقع بیشتر مشخص میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or