خب با این عکسای جدید که امیدم کمتر شد.... اینهمه وقتی که صرف حالت اول شخص کردن رو گرافیک کار میکردن خیلی بهتر میشد.... الان جز رزولوشن بالاتر فرقش با عکسایی که من گذاشتم چیه؟؟اونهمه npc که تو تریلرها بود کجان؟؟ فکر میکنم ps4 خیلی راحت میتونست 60فریم اجراش کنه... دوستان ار بارون عکس بگیرید ببینیم اون رفلکشنای زیبایی که نشون دادن تو تریلر واقعا هست؟؟از جنگلها هم عکس بگیرید
راکستار باید باید باید روی نسخه ی بعد کار میکرد.حالا یا red dead یا gta .
gta v بازی بزرگی بود و راکستار میخواست حد اکثر نفع رو ازش ببره . الان هم میبره ولی ساخت عناوین دیگش عقب میفته.
چی بگم والا؟راکستاره .نمیشه حرفی بهش زد
شرمنده ولی ار این جور عکسا زیاد دیدم:d....وقتی باور میکنم که بچه هایی که بازی رو خریدن عکس بزارن....تا اونجاییم هم که من میدونم ورژن PC بازی از سال 2012 در دست ساخته اینم پورت شده ی همون ورژنه........چیزیم که تو تریلر ها دیدم عالی بود.....پس انتظار همونو دارم:dعکس های که من پست قبلی گذاشتم دیدی؟ عکس اول از بارونه دیگه از جنگلم هست بازی ریمستر شده نباید انتظار معجزه داشته باشیم! شاید من اشتباه می بینم از چشم من که بازی از نظر گرافیک یه سرو گردن از نسل قبل بهتره در مورد NPC ها و شلوغی خیابون هم الان یه چیزی آپلود می کنم ببینی! دقیقا مثل همون چیزی که توی تریلر بود این بازی بر پایه نسل قبل ساخته شده فقط نکنید چون کنسول های نسل جدید خیلی قوی تر هستن پس بازی هم باید 10 برابر بهتر باشه اینجور انتظارات رو باید از gta بعدی داشته باشیم
خب با این عکسای جدید که امیدم کمتر شد.... اینهمه وقتی که صرف حالت اول شخص کردن رو گرافیک کار میکردن خیلی بهتر میشد.... الان جز رزولوشن بالاتر فرقش با عکسایی که من گذاشتم چیه؟؟اونهمه npc که تو تریلرها بود کجان؟؟ فکر میکنم ps4 خیلی راحت میتونست 60فریم اجراش کنه... دوستان ار بارون عکس بگیرید ببینیم اون رفلکشنای زیبایی که نشون دادن تو تریلر واقعا هست؟؟از جنگلها هم عکس بگیرید
شرمنده ولی ار این جور عکسا زیاد دیدم:d....وقتی باور میکنم که بچه هایی که بازی رو خریدن عکس بزارن....تا اونجاییم هم که من میدونم ورژن PC بازی از سال 2012 در دست ساخته اینم پورت شده ی همون ورژنه........چیزیم که تو تریلر ها دیدم عالی بود.....پس انتظار همونو دارم:d
ص69عکس های شما کجاست ؟؟؟ یه مقایسه کنیم ببینیم چند به چنده ---------------------------------------------------------------------------------- داره دانلود میشه با حساب کتاب من و به خاطر قدرت عظیم سونی در پری لود انشالله شنبه استارت بازی زده خواهد شد
قبول کن باور کردن این عکسایی که گذاشتی سخته:d..... عکس دومی که قشنگ فارکراییه واسه خودش.....دلیش اینه که راکستار هیچوقت چیز آنچنانی نشون نداده:d........من فردا ساعت 8:30 همینجام باید گرافیکو ثابت کنی:dاین عکس هارو یکی که بازی دستشه گرفته توی GTAF گذاشته دیگه اینکه باور کنی یا نکنی میل خودته مگر اینکه تصور کنی بازی که دست اوناس با بازی به دست ما می رسه فرق داره نمی دونم چرا به راک استار شک داری! ubisoft که نیست راک استار همیشه دقیقا همون چیزی که نشون داده ارائه کرده در ضمن اینم بگم کیفیت عکس هایی که از بازی گرفته میشه کلا پایین میاد تا بازی رو با چشمای خودت نبینی کیفیت اصلی رو حس نمی کنی منکه شکی به کار راک استار ندارم فردا 8:30 صبح همه چی مشخص میشه :d (البته از نظر من مشخص هست!)
ص69 قبول کن باور کردن این عکسایی که گذاشتی سخته:d..... عکس دومی که قشنگ فارکراییه واسه خودش.....دلیش اینه که راکستار هیچوقت چیز آنچنانی نشون نداده:d........من فردا ساعت 8:30 همینجام باید گرافیکو ثابت کنی:d