Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
من اکانت PSN رو نخریدم:| فعلا آفلاینشو بریم تا یه فکری به حال اکانتم کنم:((:d

منم دقیقا همین درگیری رو دارم .. آقا من دستم به بتل عادت داره ، اصن مثه کیج هاو توو بازی !!! دکمه ها رو قاطی میکنم ، میخورم توو در و دیوار !! یه وضع داغونی ها :d

حاجی بیخیال شو بریم همون بتل هلی سواریمون رو بکنیم >:)

#بازی پیشرفت نکرده
2fecf77ca935c1733f4168bbbb6902a6.jpg

70835dcc2077847da03252deaca88220.jpg

6b00ab2d22258a0497b418faa5bccc16.jpg

احتمالا دستکش هستش

راستی جای مقایسه گرافیکی و گیم پلی بین دو نسخه PS4 , و XBOX ONE نکرده ؟؟

تنها جایی که فعلا مقایسه کرده اینجا هست که البته منبع خیلی مطمئنی نیست ولی به هر حال...

Grand Theft Auto 5 PS4 vs Xbox One: Head To Head Comparison, Rockstar Have Crafted An Impressive Port GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

یک سری عکس گذاشته و داخل مقاله هم معتقده نسخه XO بهتره.

تنها جایی که فعلا مقایسه کرده اینجا هست که البته منبع خیلی مطمئنی نیست ولی به هر حال...

Grand Theft Auto 5 PS4 vs Xbox One: Head To Head Comparison, Rockstar Have Crafted An Impressive Port � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

یک سری عکس گذاشته و داخل مقاله هم معتقده نسخه XO بهتره.

ممنونم البته اینجا هم دیدم

GTA V PS4 vs. XBO 1080p Direct-Feed Image Comparison Shows Visual Parity Among Both Platforms | GearNuke

نمیشه درست گفت کدومش بهتره :p

امیدوارم ویدیو رسمی تا چند روز آینده هم بیاد تا بشه بهتر گفت

البته این ویدیو هم دیدنش ضرر نداره

https://www.youtube.com/watch?v=K5GVTwWTaGs

ممنونم البته اینجا هم دیدم

GTA V PS4 vs. XBO 1080p Direct-Feed Image Comparison Shows Visual Parity Among Both Platforms | GearNuke

نمیشه درست گفت کدومش بهتره :p

امیدوارم ویدیو رسمی تا چند روز آینده هم بیاد تا بشه بهتر گفت

البته این ویدیو هم دیدنش ضرر نداره

https://www.youtube.com/watch?v=K5GVTwWTaGs

توی این مقایسه کیفیت عکسهای نسخه PS4 خیلی پایین هست نمیشه درباره رزولوشن و بعضی چیزا درست نظر داد ولی وجه مشترکشون با عکسهای سایت بالا این هست که به نظر میرسه AF (یه جور تکسچر فیلتــــــــرینگ) روی XO بالاتره.

اما دوستان به نظر من زودتر این باری که اومده تو بازار بگیرین که این DLC‌رایگان که شامل پول فراوان هستش رو از دست ندید چون انگار بار جدید برسه درسته قیمتش پایین تره اما این DLC‌رایگان بعید میدونم همراهش باشه . البته حدس میزنم ... ;)

فکر کنم این پول فقط واسه آنلاین باشه، یعنی اونایی که مثه من فقط آفلاین هستن واسشون فرقی نداره

سلام
یعنی الان سیدی رو بگیریم توش پول انلاین هست ؟
بلوری هست برادرِ من :d تو بلوری نیست به صورت کد هست باید آنلاین بشید کد رو بهش بدید ول رو بهتون بده
فکر کنم این پول فقط واسه آنلاین باشه، یعنی اونایی که مثه من فقط آفلاین هستن واسشون فرقی نداره
باید یکبار به اینترنت وصل شید در هر صورت

آره درست میگی 500هزار دلار برای بخش سینگل ـه

برای اون یکبار وصل شدن حتما باید کارت psn خرید؟؟؟
مطمئن نیستم اما بعید میدونم نیاز باشه
اینو فردا که بازی عرضه رسمی میشه باید دوستانی که بازیو دارن بیان بگن همچنین قضیه انتقال پروفایل از 360 به ps4 هم یکی از دوستان بیاد توضیح بده اگه موردی داریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or