دوستان اگرجایی قیمت مناسب سراغ دارند معرفی کنند
باتشکر
سلام
دوستان لطفا کمک کنید
من با برنامه psx دارم بازی رو نصب میکنم روی ۱۸.۳۲ گیگ گیر میکنه بالاتر نمیره همه کار هم کردم
بازی رو \اک کردم از اول نصب کردم
کابل لن رو در اوردم دوباره زدم
ولی اصلا جلو نمیره
لطفا کمک کنید
فایلت نمیشناسه یا از کسی گرفتی برات خوب رایت نزده یا دیویدی رایترت مشکل داره یا هاردت کامپیوتر مشکل داره نمیتونه باید بزاری 500 مگایبایت از اینترنت استفاده کنه بعد قطع کن نتو با اون روش راه بندازش این تنها راحته منم همین کارو میکنم...
داداش اشکال از پارت 4ته . همین پارتتو چک کن . select کن بعد اینترنتو قطعو وصل کن اگه درست باشه سریع پر میشه . فقط پارت 4تو چک کنداداش خودم دانلود کردم
با وایرلس هم گذاشتم دانلود شه ولی چیزی دانلود نمیشه همون ۱۸.۳۲ مونده
چیکار کنم
داداش خودم دانلود کردم
با وایرلس هم گذاشتم دانلود شه ولی چیزی دانلود نمیشه همون ۱۸.۳۲ مونده
چیکار کنم
از همون روشی که محمود. گفت مشکل حل شدتو تاپيک مربوط به خودش بپرسی زودتر جواب می گیری
دو نفر عضو جدید دیگه همه این پست را دادن تو اون تاپيک
بهترین کار این هست که اون پارت را دوباره دانلود بکنی
نمیشه دیگه ! مدله American هست D:سلام
دوستان کسی میدونه سرعت شمار ماشین چطوری از مایل به کیلومتر تغییر میکنه؟؟؟
واینکه اهنگ های جدید چی اضافه شده؟؟؟؟؟
همون اولش که از خونه فرانکلین اومدم بیرون هم یه چیزی تو همین مایه ها میتونی ببینی. دوربین اولش شخصش یه جوریه که اجسام نزدیک رو میبره توی فکوس ... کلا افکته جالبی هست گذاشتن ! جزییات رو میکنه تو حلقت :dاحیانا این عکس طبیعت مال TLoU نیست؟؟؟؟!!!!
یک کد هست که باید توی psn وصل شی وارد کنیآره درست میگی 500هزار دلار برای بخش سینگل ـه
برای اون یکبار وصل شدن حتما باید کارت psn خرید؟؟؟
باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه تا کد کار کنه ...دوستان یه نفرم منو راهنمایی کنه:
برای کد آفلاین (فقط 500هزار دلار آفلاین رو میخوام) باید اکانت ریجن یک بسازم؟
آیا نیاز به کارت psn یا پلاس هست؟ (اگه اینو بخواد کلا بیخیالش میشم)
درضمن نقشه دو رو هست، پشتش که دوستان عکسی ازش نذاشتن قشنگتره (زوم شده روی لوس سانتوس)