متراكم شدن ترافيك و يكسري بهبود تكسچر و .. كاري هست كه هر استوديوي دسته چندمي مي تونه انجام بده! من به هيچ وجه چيز شگفت انگيز و خاصي رو در اين نسخه نديدم! گرافيك نسل پيشين عالي بود و اون هايي كه ازش انتقاد مي كردند، بهتره يك نگاهي به استاندارد هاي كنسولي بندازن! مشكل GTA V نسل پيشين گرافيكش نبود كه حالا بخوايم از پيشرفتش ، هيجان زده بشيم و كنسول رو از خوشحالي گاز بگيريم! پيشرفت گرافيكي GTA V با توجه به قدرت كنسول هاي جديد، صرفاً يك پاليشينگ خنده داره نه بهبود شگفت انگيز!البته به نظره من نمیشه گفت GTA V کلا یه بازیه HD یا Remastered شدس من از اون اولشم فکر میکردم GTA V کلا به عنوانه Cross Gen برنامش ریخته شده بود و احتمالا از همون زمانی که نسخه های نسل قبل تموم شده داشتن روش کار میکردم چون خیلی upgrade شده کلا ...
خب البته این HD Edition ها رو لازم نیست همه بخرن برای همین قیمتش رو پایینتر میارن. یه سری fan ها هستن که بازی نکردن و یا کنسولهای نسل قبل بیش از حد محدود بوده و یا همچنین عرضه بازیهای مثل tlou و gta خوبه از طرفی چون اخره نسله کنسولها خیلیا طرفه کنسولها نمیرن که بازی کنن برای همین هنوزم توش سود هست که این بازیا رو بدن بیرون و همچنین برای خیلیا خوبه که نتونستن بازی کنن این دو عنوانه شاهکار نسل قبل رو که میشه گفت خیلی راحت این بازیا در حده نسل بعد هم هستن
برید تو گوگل سرچ کنید میفهمید www.gamestop.com/collection/gta-5سازنده بازی با ایشون نسبتی داره بشون گفته 20 مهر عزیز انقدر اطلاعات غلط نده گفت پاییز میاد دیگه این چیا چیه میگی
خوب کسی که مجبور نکرده بخری! فوقش ریلیز میشه میشینی لذت بردن دیگرانو میبینیشما دوست داري ٦٠$ هر سال براي يك بازي خرج كني، خرج كن!
٥٠$ بزار براي TLOU :Remastered ، همچنين Metro Collection ، Sleeping Dogs Hd و كلي HD و بازسازي ديگه! PS5 هم كه عرضه شد تا ٨-٩ سال ديگه، شما دوباره ٦٠$ براي مولتي HD شده ي بازي هاي HD شده ي اين نسل خرج كن، ببينم تا كجا پيش ميريد!
جااان؟متراكم شدن ترافيك و يكسري بهبود تكسچر و .. كاري هست كه هر استوديوي دسته چندمي مي تونه انجام بده! من به هيچ وجه چيز شگفت انگيز و خاصي رو در اين نسخه نديدم! گرافيك نسل پيشين عالي بود و اون هايي كه ازش انتقاد مي كردند، بهتره يك نگاهي به استاندارد هاي كنسولي بندازن! مشكل GTA V نسل پيشين گرافيكش نبود كه حالا بخوايم از پيشرفتش ، هيجان زده بشيم و كنسول رو از خوشحالي گاز بگيريم! پيشرفت گرافيكي GTA V با توجه به قدرت كنسول هاي جديد، صرفاً يك پاليشينگ خنده داره نه بهبود شگفت انگيز!
متاسفانه نسل جديد داره فداي تجربيات نكرده ي يك عده مخاطب خاص جا مانده از نسل پيشين ميشه ؛ به جاي خوشحال كردن ميليون ها مخاطب قديمي با عناوين واقعي نسل جديد، بند كردند به افرادي كه قبلاً PS3 نداشتند! اين أفراد اگر خيلي مشتاق عناوين قديمي اند، مي تونند يك PS3 دست دوم با قيمت خوب تهيه كنند و بزارند ما به كارمون برسيم!
منم همینطور بنظرتون watch dogs واسه آرشیو خوبه؟راست ميگه تا حدودي خب! من تنها تغييري كه ديدم يه تكسچر خاك،چمن به علاوه نورپردازي بود به علاوه تراكم جمعيت ! حتي روي كاركتر يا ماشين ها هم زياد كار نشده بود ولي در هر حال من اينو حتما واسه ps4 آرشيو خواهم كرد!
یه جوری حرف میزنید انگار این نسل از ابتدا تا امروز ریمستر و hd کالکشن بوده!؟ هردو پلتفرم انحصاری های زیاد و خوبی داشتن شما خیلی راحت میتونی GTA رو نخری چون خیلی ها ( و خود من ) هنوز دنبال تجربه GTA ONLINE هستیم ( بازی کردید که ؟ ) که خوشبحتانه میتونیم کُل پراگرسمونو بیاریم رو نسل8 ! ( با گرافیک بهتر که دیگه فبها ! )متراكم شدن ترافيك و يكسري بهبود تكسچر و .. كاري هست كه هر استوديوي دسته چندمي مي تونه انجام بده! من به هيچ وجه چيز شگفت انگيز و خاصي رو در اين نسخه نديدم! گرافيك نسل پيشين عالي بود و اون هايي كه ازش انتقاد مي كردند، بهتره يك نگاهي به استاندارد هاي كنسولي بندازن! مشكل GTA V نسل پيشين گرافيكش نبود كه حالا بخوايم از پيشرفتش ، هيجان زده بشيم و كنسول رو از خوشحالي گاز بگيريم! پيشرفت گرافيكي GTA V با توجه به قدرت كنسول هاي جديد، صرفاً يك پاليشينگ خنده داره نه بهبود شگفت انگيز!
متاسفانه نسل جديد داره فداي تجربيات نكرده ي يك عده مخاطب خاص جا مانده از نسل پيشين ميشه ؛ به جاي خوشحال كردن ميليون ها مخاطب قديمي با عناوين واقعي نسل جديد، بند كردند به افرادي كه قبلاً PS3 نداشتند! اين أفراد اگر خيلي مشتاق عناوين قديمي اند، مي تونند يك PS3 دست دوم با قيمت خوب تهيه كنند و بزارند ما به كارمون برسيم!
من Dark Souls 2 و GTA V رو بازی نکردم سود کردم انگار!.
- - -ویرایش - - -
من Dark Souls 2 و GTA V رو بازی نکردم سود کردم انگار!.
متراكم شدن ترافيك و يكسري بهبود تكسچر و .. كاري هست كه هر استوديوي دسته چندمي مي تونه انجام بده! من به هيچ وجه چيز شگفت انگيز و خاصي رو در اين نسخه نديدم! گرافيك نسل پيشين عالي بود و اون هايي كه ازش انتقاد مي كردند، بهتره يك نگاهي به استاندارد هاي كنسولي بندازن! مشكل GTA V نسل پيشين گرافيكش نبود كه حالا بخوايم از پيشرفتش ، هيجان زده بشيم و كنسول رو از خوشحالي گاز بگيريم! پيشرفت گرافيكي GTA V با توجه به قدرت كنسول هاي جديد، صرفاً يك پاليشينگ خنده داره نه بهبود شگفت انگيز!
خب حرفت رو تا حدودی قبول دارم D: نه فقط تراکم جمعیت و ... اینا نبود روی قسمت مدل سازی مخصوصا از نظر geometry و ... اینام کار شده کلا بهبود یافته هست در حده عنوانی که بتونه cross gen باشه !متراكم شدن ترافيك و يكسري بهبود تكسچر و .. كاري هست كه هر استوديوي دسته چندمي مي تونه انجام بده! من به هيچ وجه چيز شگفت انگيز و خاصي رو در اين نسخه نديدم! گرافيك نسل پيشين عالي بود و اون هايي كه ازش انتقاد مي كردند، بهتره يك نگاهي به استاندارد هاي كنسولي بندازن! مشكل GTA V نسل پيشين گرافيكش نبود كه حالا بخوايم از پيشرفتش ، هيجان زده بشيم و كنسول رو از خوشحالي گاز بگيريم! پيشرفت گرافيكي GTA V با توجه به قدرت كنسول هاي جديد، صرفاً يك پاليشينگ خنده داره نه بهبود شگفت انگيز!
به نظرت بازي با متاي 82 رو بايد آرشيو كرد؟!منم همینطور بنظرتون watch dogs واسه آرشیو خوبه؟
منظورش اینه که بازی نکرده الان رو نسل جدید بازی میکنه بیشتر حال میکنه!جک میگی ؟؟؟؟؟ دارک سولز چرا والی جی تی ای اصلا حرفشم نزن
دوست عزیز اصلا به بحثتون کاری ندارم ولی این قسمت حرفت فقط و فقط تخیلات خودته:d
خیلیا که PS3 هم داشتن GTA V رو بازی نکردن تا نسخه نسل بعدی بیاد
دوست عزیز اصلا به بحثتون کاری ندارم ولی این قسمت حرفت فقط و فقط تخیلات خودته:d
در این که نسخه نسل بعدی و pc بسیار با کیفیت تره شکی نیست ولی بیهوده سعی نکنید ارزش ورژن نسل قبلی را پایین بیارید بگید بتا فلان بیسار... همون gta نسل قبلی بود که چشم تمام ادم های دنیا را با کیفیتش دراورده بود رکورد فروش زد تمام افتخارات هم اون کسب کرد..