Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
من نسخه نسل قبل رو به همین دلیل کنار گذاشتم. به قدری از پرفرمنس بازی ناراضی بودم که نتونستم ادامه بدم. متاسفانه نمی‌شه هم توی تاپیکای GTA از بازی ایراد گرفت، وگرنه یه عده از رو سر و کولت بالا می‌رن :دی
ولی فریم ریت نسخه نسل قبل خیلی جاها افت بدجوری داشت، تکسچرهای بازی خیلی توی ذوق می‌زد، بازی IQـه بدی داشت و Aliasing بد و رزولوشن پایین و ... دیگه برای من یکی قابل تحمل نبود.
اصلاً هم کاری به این قضیه ندارم که با توجه به سخت‌افزار PS3 و 360 راکستار کار بزرگی انجام داد، اما خروجی کار برای من قابل قبول نبود.

بازم تاکید می‌کنم، بازی به عنوان یه بازی نسل هفتمی خیلی عالی بود از نظر گرافیکی. ولی با شروع نسل جدید و تجربه کلی بازی روی PC، دیگه تحمل گرافیک اون شکلی رو ندارم من!

کاملا درسته
خروجی gta vبرای کنسول های نسل قبل کافی نبود
افت فریم ریت غوغا میکرد-تکسچر های بی کیفیت-انتی الیازینگ افتضاح ورزولوشن فاجعه و....
هرچند درهمین حدی هم که بود برای کنسول های قبلی درحد شاهکاربود ولی شایسته عنوانی مثلهgta vنبود
gta vنسل جدید کیلومتر هابااون چیزی که درنسل قبل دیدیم فرق میکنه
بسیارفراترازچندتا تکسچرفشرده ورزولوشن بالاتر.....

بازی به طور رسمی اعلام شده که October 2014 میاد....میشه مهر......
دوست عزیزی که میگی نسل جدید به درد میخوره یا نمی خوره و یا آنلاینش خوبه یا بد.....اولا که خودت رو خسته نکن هیچ کس به نظر تو یا من یا بقیه اهمیتی نمیده.....دوما که شما خوشت نمیاد تاپیک رو محترمانه ترک کن و برو تو تاپیک یه بازیه دیگه که دوس داری نظر بده :)......اسم تاپیک کل کل راجبه GTA V نیست که.......فقط قبل رفتنت به بچه ها بگو دقیقا چه بازی به نظرت بهتر از GTA V بود تو نسل قبل که همه بدونن :)).........بعدش هم اینکه شما میگی به جای اینکه بازی های جدید بدن بازی قدیمی میدن اینو بگم که عزیزم شیرینی درست نمی کنن که بازیه , بازی هم زمان میبره اگه شما اجازه بدید به سازنده ها چون هنوز ۱ سال هم نشده که PS4 لانچ شده یه کم زمان میبره شما دیگه ببخش تیم های بازی سازی رو .

گیریم که ساخت این بازی و TLOU R، باعث شه GTA VI و U4 یک یا دو سال دیرتر منتشر شن، قضیه یه دو دو تا چار تای سادست. راکستار و ND می‌بینن درخواست برای ارائه این بازی‌ها وجود داره، پس بازیشون رو برای نسل جدید هم منتشر می‌کنن. اگه بازیا منتشر بشن و کسی بازی‌ها رو نخره، خود شرکت‌های سازنده متوجه می‌شن که نباید بازی نسل قبل رو پورت کنن. مادامی که این پورت‌ها فروش خوبی دارند، یعنی به اندازه کافی مخاطب دارند و اگه من نوعی با این نوع پورت‌های نسل قبلی مشکل دارم، باید بدونم که در اقلیت هستم و کاری از دستم بر نمیاد!

اون نابود شدن IPـها هم ربطی به اکثریت و اقلیت نداره، یه بازی‌ای مثل CoD هنوز طرافدار میلیونی داره چون اکتیویژن مطابق میل اکثریت بازی می‌سازه و می‌بینی که هنوز هم نجومی می‌فروشه. خلاصه این که این پورت‌ها زائیده درخواست گیمرهاست و اگه فکر می‌کنید سیاست اشتباهیه، نباید الان کنسول نسل جدید می‌خریدید. شما اگه تجربه نسل‌های قبل رو داشتید می‌دونستید که کلاً خرید کنسول در زمان لانچ همینه و تا یکی دو سال بازی درست و حسابی نمیاد واسه کنسول!
در مورد پاراگراف اول تون، در پست قبليم به اندازه كافي منظورم رو شرح دادم و از اون جا كه اختيار خريد بر عهده ي مخاطبانه، طبيعيه كه كاري از دست من بر نمياد، همون طور كه از من كاري در مورد فرنچايزي ويرانگر و تجاري همانند COD بر نمياد!
در مورد رأي اكثريت و نياز هاي اكثريت، اين سياست هاي مخرب ، لاشخور مانند و پول ساز ناشر ها بود كه سليقه ي اكثر مخاطبان رو در حد COD هاي بسيار فاجعه و كلون محض پايين آورد! عنوان Battlefield4 و Hardline ، هر دو جزئي از سياست طمع كارانه ي EA بود و هست و همين دو عنوان باعث جذب مخاطبان COD شد، همين مخاطبان با سليقه ي تضعيف شده توسط ناشران و كوچ كرده از عناوين شوتر رقيب، باعث إيجاد نياز هايي ضعيف در حد COD ميشند و اين حركت قارچ گونه، با همين ترتيب 90% بازي ها رو فلج كرده! بتلفيلد ٤ ، پاسخ به نياز مخاطبان بتلفيلد٣ و پيش تر نبود و همچنين COD:Ghost نياز طرفداران MW1 يا 2 رو برآورده نكرد! اكثريت مخاطبان، سليقشون در نسل پيش تضعيف شده و اين به سياست ناشر ها بر مي گرده، چون ناشر سليقه و نياز بازار رو تعريف مي كنه، مخاطب فقط تعيين كننده ي پيروزي يا شكست سياست ناشران هست و بس!
ناشر فقيدي مثل THQ ، به فكر بهترين راه براي ارائه ي تجربه ي ارزشمند به گيمران بود، مولتي پلير رو با زور به سازنده ها تحميل نمي كرد و از بهترين أفراد براي برآورده كردن بالاترين و بهترين نياز هاي گيمران استفاده مي كرد، عناويني مثل Metro 2033 يا Darksiders بي همتا بودن چون براي گيمر ها ساخته شده بود منهاي سياست هاي طمع كارانه ي ناشران معروف. نتيجه چي شد، بين سياست هاي نوين پول ساز و سليقه ي تضعيف شده ي اكثريت، اين ناشر له شد ولي هيچ كس به بدي از اين كمپاني ياد نمي كنه چون براي گيمر ها بازي مي ساخت، به مشتري احترام مي گذاشت و إيجاد نياز كاذب نمي كرد!

بازی به طور رسمی اعلام شده که October 2014 میاد....میشه مهر......
دوست عزیزی که میگی نسل جدید به درد میخوره یا نمی خوره و یا آنلاینش خوبه یا بد.....اولا که خودت رو خسته نکن هیچ کس به نظر تو یا من یا بقیه اهمیتی نمیده.....دوما که شما خوشت نمیاد تاپیک رو محترمانه ترک کن و برو تو تاپیک یه بازیه دیگه که دوس داری نظر بده :)......اسم تاپیک کل کل راجبه GTA V نیست که.......فقط قبل رفتنت به بچه ها بگو دقیقا چه بازی به نظرت بهتر از GTA V بود تو نسل قبل که همه بدونن :)).........بعدش هم اینکه شما میگی به جای اینکه بازی های جدید بدن بازی قدیمی میدن اینو بگم که عزیزم شیرینی درست نمی کنن که بازیه , بازی هم زمان میبره اگه شما اجازه بدید به سازنده ها چون هنوز ۱ سال هم نشده که PS4 لانچ شده یه کم زمان میبره شما دیگه ببخش تیم های بازی سازی رو .

هیچ اعلام رسمی در مورد تاریخ انتشار بازی نشده، تنهای چیزی که گفته شده Fall 2014

نمردیم و کوبیده شدن gta v رو هم دیدیم،اونم کوبیدن گرافیک و فریمش!!!
نمی دونم قضیه کوبیدن GTA V چی بوده......ولی واقعا افت فریم داشت!
بازیه خیلی خوبی بود گرافیک خیلی خوبی هم داشت ولی افت فریم داشت حداقل نسخه 360 که من بازی کردم افت فریم داشت!شاید PS3 افت فریم نداشته البته بعید می دونم........ :d

بازیه خیلی خوبی بود گرافیک خیلی خوبی هم داشت ولی افت فریم داشت حداقل نسخه 360 که من بازی کردم افت فریم داشت!شاید PS3 افت فریم نداشته البته بعید می دونم........ :d

واسه من افت فریم نداشت

واسه من افت فریم نداشت

نمیدونم تعریف شماازافت فریم چیه؟
واسه من که نسخه 360 روبازی کردم افت فریم کاملامشخص بود
والبته نسخه 360 وps3هم تاجایی که همه میدونیم فرق زیادی باهم ندارند وتقریباشبیه هم هستند....
البته هیچ کسی از gta vانتظار 60فریم برثانیه و4xانتی الیازینگ و...رونداره اونم توی360 وps3
برای لذت بردن ازگرافیک زیبایgta vفقط کافیه چندماه دیگه صبرکنیدتانسخه نسل بعد روببینید

کلان 2 تا نسخه از نظر گرافیک هیچ فرقی با هم نداشتن ولی نسخه ps3 فریم ریت بهتری داشت . DF هم نسخه ps3 پیشنهاد داده بود .

ps4 داراش همچنان در کف gta v :d
ما که حالی بردیم از این بازی با همون افت فرم اما وقتایی افت فرم حس میشه که شما سرعت زیادی دارید و داخل خیابون باشید
ولی در زمان آنلاین و کشتن این خارجی ها که اصلا احساس نیشه :)) =))
و شما چه انتظاری از 256mb رم دارید ؟
بعد سربازی ps4 رو بگیرم همه بازی هاش اومده دلتون بسوزه =)) :x

خب مثله اینکه بازی به استور اضافه شده ولی دوست عزیزمون که بازی رو تو استور گذاشته گاف بزرگی داده:d
همونطور که میبینید بازی رو Free زده ( :| ) ولی بعد از کلیک با پیغام “The content cannot be selected at this time” میشید
البته بعد از چند دقیقه درستش کردن و قیمت رو همون 60 دلار گذاشتن8-|
همچنین به جای اینکه مثل بقیه بازیها بزاره “Pre-Order Now” گذاشته “Check it Out!”(تازه کار بوده بنده خدا:d )

کلان 2 تا نسخه از نظر گرافیک هیچ فرقی با هم نداشتن ولی نسخه ps3 فریم ریت بهتری داشت . DF هم نسخه ps3 پیشنهاد داده بود .
مقاله DF رو نخوندم ولی یه ویدیو از خود DF که مقایسه نسخه ها تو یوتیوب بود رو میدیم اونجا افت فریم ps3 بیشتر از x360 بود!
اینم لینک ویدیو:
watch?v=_fbYyMq4cGU

ولی به نظر خودم که رو جفت کنسولا بازی کردم بافت های بازی تو ps3 کمی بهتر از 360 بود.

مقاله DF رو نخوندم ولی یه ویدیو از خود DF که مقایسه نسخه ها تو یوتیوب بود رو میدیم اونجا افت فریم ps3 بیشتر از x360 بود!
اینم لینک ویدیو:
watch?v=_fbYyMq4cGU

ولی به نظر خودم که رو جفت کنسولا بازی کردم بافت های بازی تو ps3 کمی بهتر از 360 بود.
مقاله DF رو من خیلی وقت پیش خوندم . ولی تا جایی که یادمه 2 تا نسخه رو از هر لحاظ یکی میدونست ولی گفته بود فریم ریت ps3 کمی بهتره .دقیقا یادم نمیاد ولی یه همچین چیزایی بود !!

خب مثله اینکه بازی به استور اضافه شده ولی دوست عزیزمون که بازی رو تو استور گذاشته گاف بزرگی داده:d
همونطور که میبینید بازی رو Free زده ( :| ) ولی بعد از کلیک با پیغام “The content cannot be selected at this time” میشید
البته بعد از چند دقیقه درستش کردن و قیمت رو همون 60 دلار گذاشتن8-|
همچنین به جای اینکه مثل بقیه بازیها بزاره “Pre-Order Now” گذاشته “Check it Out!”(تازه کار بوده بنده خدا:d )

منظور از Free بودن، دانلود تريلرش بوده! الان بازي The Evil Within هم همين وضعيتو در بخش پيش خريد ها داره ولي احتمالاً چون طي روز هاي آينده پيش خريدش فعال ميشه، قيمت رو هم إصلاح كرده.

نمیدونم تعریف شماازافت فریم چیه؟
واسه من که نسخه 360 روبازی کردم افت فریم کاملامشخص بود
والبته نسخه 360 وps3هم تاجایی که همه میدونیم فرق زیادی باهم ندارند وتقریباشبیه هم هستند....
البته هیچ کسی از gta vانتظار 60فریم برثانیه و4xانتی الیازینگ و...رونداره اونم توی360 وps3
برای لذت بردن ازگرافیک زیبایgta vفقط کافیه چندماه دیگه صبرکنیدتانسخه نسل بعد روببینید

افت فریم روی نسخه پی اس 3 داغون بود:|
توی بیابونا و خیابونا با سرعت بالا میرفتی یهو فک میکردی داری عکس میبینی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or