یه جوری حرف میزنید انگار این نسل از ابتدا تا امروز ریمستر و hd کالکشن بوده!؟ هردو پلتفرم انحصاری های زیاد و خوبی داشتن شما خیلی راحت میتونی GTA رو نخری چون خیلی ها ( و خود من ) هنوز دنبال تجربه GTA ONLINE هستیم ( بازی کردید که ؟ ) که خوشبحتانه میتونیم کُل پراگرسمونو بیاریم رو نسل8 ! ( با گرافیک بهتر که دیگه فبها ! )
یارو داره بازیشو با تمام DLC هاش میده 50دلار اعتراض میکنن ، یکی از بهترین شرکت های بازیسازی داره یکی از بهترین بازی OW رو میده رو نسل8 بهش گیر میدن...
این حرفتونم که میگید برید رو نسل قبل بازی کنید شبیه همون حرف دان متریک بود که میگفت نت درست ندارید و ... برید 360 بخرید
نه عزیزم من کاری که شما میکنیو داشتم بهش اشاره میکردم ، مغلطه داری میکنی !شما نقل قول كردي، بنده هم پاسخ دادم. خيلي خوبه جنبه ي دريافت جواب در مقابل اظهاراتمون رو داشته باشيم! ما بطور متمدنانه بحث مي كنيم، فكر نكنم مشكلي وجود داشته باشه؛ نقل قول منطقي، پاسخ منطقي-نقل قول تهاجمي،پاسخ تهاجمي! This is Balancing Of Nature!
نظر شما و ساير دوستان چه منطقي باشه چه هيت، براي من محترمه.در مورد ٥٠٠ ماموريت هم ٤٥٠ تاش طبق تجربه ي بنده، كلون و Wasting Time بود!
GTA Online که خیلی خوبهGTA ONLINE !! افتضاح ترین عملکرد یک بخش مولتی پلیر رو به نمایش گذاشت، 2 هفته تاخیر در شروع این بخش،عملکرد ضعیف سرور ها ،بالانس احمقانه ی این بخش،آزادی عمل های تخیلی و محدودیت های مسخره و کلی پیچیدگی و باگ و گلیج و خلاصه آرشیو کاملی از مشکلات ناشیانه! به معنای واقعی EPIC FAIL بود؛ این که شما از این بخش خوشت اومده،دیگه سلیقست و بنده کاری از دستم بر نمیاد!
شما نقل قول كردي، بنده هم پاسخ دادم. خيلي خوبه جنبه ي دريافت جواب در مقابل اظهاراتمون رو داشته باشيم! ما بطور متمدنانه بحث مي كنيم، فكر نكنم مشكلي وجود داشته باشه؛ نقل قول منطقي، پاسخ منطقي-نقل قول تهاجمي،پاسخ تهاجمي! This is Balancing Of Nature!:dشما الان به این طرز جواب دادن خودت چی میگی ؟ هرکی هرچی میگه شما یه بهونه ای میاری!
اپیک فیل؟؟؟؟ جدا ؟ 500تا ماموریت اپیک فیل شد دمت گرم ! ایرادات فنی هم دیگه جدیدا مشکلات لاینحل و اپیک فیل بکن شده ؟ ( که راک استار حتی برای عذرخواهی از فنها اومد 1 میلیون دلار به همه داد که باهاش همه تونستن خونه بخرن و ... مشتری مداری کرد با این کار .... عجب ! )
ok من باشما بحثی ندارم چون تا خود صبح حرف خودتو میزنی .
پاییز میاد حالا ماه و روزش معلوم نیست ولی به نظر خودم حداکثرش تا وسطا آبان میاد در بدترین ماه های سال :bighug:دوستان ایا تاریخ انتشار معلوم شده؟
پاییز میاد حالا ماه و روزش معلوم نیست ولی به نظر خودم حداکثرش تا وسطا آبان میاد در بدترین ماه های سال :bighug:
خیر هنوز نگفتن چه روزی چه برسه چه ماهی فقط یه شایعه درست که در ضمن تو شایعه میگن آبان میاد ولی اون دوستمون این تاریخ انتشار رو از جیب مبارک در آوردهمرسی. اخه صفحه قبل خوندم 20 مهر!
متاسفانه نسل جديد داره فداي تجربيات نكرده ي يك عده مخاطب خاص جا مانده از نسل پيشين ميشه ؛ به جاي خوشحال كردن ميليون ها مخاطب قديمي با عناوين واقعي نسل جديد، بند كردند به افرادي كه قبلاً PS3 نداشتند! اين أفراد اگر خيلي مشتاق عناوين قديمي اند، مي تونند يك PS3 دست دوم با قيمت خوب تهيه كنند و بزارند ما به كارمون برسيم!
يادم نمياد در مورد خريدن يا نخريدن يا إجبار براي خريدن يا نخريدن چيزي صحبت كرده باشم! بازي +١٨ مخاطبان +١٨ داره كه به اين معنيه كه اختيار و قدرت لازم براي تصميم گيري رو دارند!آقا شما نخر بازیو! ما خوشحالیم که واسه نسل بعد اومده و واسش پول خرج میکنیم. سازنده هم وقتی میبینه تعداد زیادی گیمر درخواست عرضه بازی رو نسل جدید رو دارن، بازیشو عرضه میکنه. قضیه برد-بردِ! حالا اگه شما توی اقلیت هستی و احساس میکنی این بازی واسه نسل جدید بیاد، راکستار دیگه وقت نمیکنه بازی جدید بسازه، مشکل خودته. میخواستی کنسول نسل جدید نخری و صبر کنی تا IPـهای جدید سرازیر شن و بزاری ما به کارمون برسیم!
يادم نمياد در مورد خريدن يا نخريدن يا إجبار براي خريدن يا نخريدن چيزي صحبت كرده باشم! بازي +١٨ مخاطبان +١٨ داره كه به اين معنيه كه اختيار و قدرت لازم براي تصميم گيري رو دارند!
راكستار وقت نكنه بازي بسازه؟ شما از كل صحبت هام اينو برداشت كردي؟ قضيه وقت داشتن نيست، راكستار از نظر قدرت فراتر از كمپاني هاي معموله! خودش به تنهايي يك صنعته از نظر وسعت و قدرت فروش ، ساخت و تاثير رسانه ايش!
كل حرف من اينه كه اين كارا فقط زمان عرضه ي عناوين واقعي نسل جديد رو عقب مي اندازه و خيلي بده كه در بزرگترين رويداد گيمينگ به جاي صحبت از آينده، تريلر نسخه اي جديد از نسخه ي نسل قبلي يك بازي در E3 2014 نمايش داده بشه! الان اين بازي كه عرضه بشه، بخاطر رسيدن به فروش مورد نظر و پشتيباني از سرور هاي بازي، بين ١-٢ سال بر فاصله ي ساخت شماره ي بعدي افزوده ميشه و اين يعني فاجعه! فرنچايزي مثل GTA فراتر از بسياري از عناوين انحصاري تاثير گذاره و عدم وجود يك نسخه ي نسل جديد تا بعد از ٤-٥ سال از عرضه ي كنسول هاي جديد، يعني ناقص موندن لذت ما از نسل جديد!
ما به نسل جديد أومديم تا شاهد چيز هاي بزرگ باشيم، پيشرفت هايي كه تاريخ انقضاشون در مقايسه با پيشرفت بازي هاي ديگر در حد ١-٢ سال قابل تحمل باشه، مثل خوردن آب شور براي رفع تشنگيه! افسوس كه آب شور فقط عطش رو بيشتر مي كنه.حالا يكي ممكنه بياد بگه: خوب عطش مون بيشتر ميشه، از نسخه ي بعديش لذت بيشتري مي بريم! بنده هم ميگم نُچ! عطش آب شور كشندست نه اميدوار كننده!:d
در مورد أكثريت و أقليت حرف زدي؛ وضع كلون سازي و منهدم شدن بسياري از IP ها توسط همين دوستان اكثريت رخ داده! بنابراين از منطق حرف بزن نه از جمعيت يا اكثريت!