Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
یه جوری حرف میزنید انگار این نسل از ابتدا تا امروز ریمستر و hd کالکشن بوده!؟ هردو پلتفرم انحصاری های زیاد و خوبی داشتن شما خیلی راحت میتونی GTA رو نخری چون خیلی ها ( و خود من ) هنوز دنبال تجربه GTA ONLINE هستیم ( بازی کردید که ؟ ) که خوشبحتانه میتونیم کُل پراگرسمونو بیاریم رو نسل8 ! ( با گرافیک بهتر که دیگه فبها ! )
یارو داره بازیشو با تمام DLC هاش میده 50دلار اعتراض میکنن ، یکی از بهترین شرکت های بازیسازی داره یکی از بهترین بازی OW رو میده رو نسل8 بهش گیر میدن...
این حرفتونم که میگید برید رو نسل قبل بازی کنید شبیه همون حرف دان متریک بود که میگفت نت درست ندارید و ... برید 360 بخرید :)

GTA ONLINE !! افتضاح ترین عملکرد یک بخش مولتی پلیر رو به نمایش گذاشت، 2 هفته تاخیر در شروع این بخش،عملکرد ضعیف سرور ها ،بالانس احمقانه ی این بخش،آزادی عمل های تخیلی و محدودیت های مسخره و کلی پیچیدگی و باگ و گلیج و خلاصه آرشیو کاملی از مشکلات ناشیانه! به معنای واقعی EPIC FAIL بود؛ این که شما از این بخش خوشت اومده،دیگه سلیقست و بنده کاری از دستم بر نمیاد!

Gojira@

با 2-3 عدد کامیکاز، هیچ ناو جنگی ای غرق نمیشه!:)

Triangels@

مرسی بابت نظرات منطقی تون. البته قسمت اولش!:d.

Tommy Fisher@

آخ آخ آخ ؛ یادم رفت به افزایش پلیگان های موی دماغ مایکل اشاره کنم! You Right!=p~

شما الان به این طرز جواب دادن خودت چی میگی ؟ هرکی هرچی میگه شما یه بهونه ای میاری!
اپیک فیل؟؟؟؟ جدا ؟ 500تا ماموریت اپیک فیل شد :lol: دمت گرم ! ایرادات فنی هم دیگه جدیدا مشکلات لاینحل و اپیک فیل بکن شده ؟ ( که راک استار حتی برای عذرخواهی از فنها اومد 1 میلیون دلار به همه داد که باهاش همه تونستن خونه بخرن و ... مشتری مداری کرد با این کار .... عجب ! )
ok من باشما بحثی ندارم چون تا خود صبح حرف خودتو میزنی .
شما نقل قول كردي، بنده هم پاسخ دادم. خيلي خوبه جنبه ي دريافت جواب در مقابل اظهاراتمون رو داشته باشيم! ما بطور متمدنانه بحث مي كنيم، فكر نكنم مشكلي وجود داشته باشه؛ نقل قول منطقي، پاسخ منطقي-نقل قول تهاجمي،پاسخ تهاجمي! This is Balancing Of Nature!
yahoo_4.gif

نظر شما و ساير دوستان چه منطقي باشه چه هيت، براي من محترمه.در مورد ٥٠٠ ماموريت هم ٤٥٠ تاش طبق تجربه ي بنده، كلون و Wasting Time بود!
نه عزیزم من کاری که شما میکنیو داشتم بهش اشاره میکردم ، مغلطه داری میکنی !
خب پس نظر شخصیتو به کسی تحمیل نکن .

آخرین ویرایش:
GTA ONLINE !! افتضاح ترین عملکرد یک بخش مولتی پلیر رو به نمایش گذاشت، 2 هفته تاخیر در شروع این بخش،عملکرد ضعیف سرور ها ،بالانس احمقانه ی این بخش،آزادی عمل های تخیلی و محدودیت های مسخره و کلی پیچیدگی و باگ و گلیج و خلاصه آرشیو کاملی از مشکلات ناشیانه! به معنای واقعی EPIC FAIL بود؛ این که شما از این بخش خوشت اومده،دیگه سلیقست و بنده کاری از دستم بر نمیاد!
GTA Online که خیلی خوبه
همین GTA Online با بخش آنلاین Watch Dogs مقایسه کن یا یک بازی Open World دیگه، خودت میبنی که GTA Online در مقایسه با اون بازی ها خیلی بهتر عمل کرده
اون مشکل سرور ها هم به خاطر جمعیت زیادی بود که اون هفته اول می خواستن به بخش آنلاین وصل بشن و الان مشکلی ندارن سرور های بازی
البته قبول دارم مشکل زیاد داره بازی (مثل glitch برای پول و ...) ولی این که بگیم Epic Fail بوده واقعا بی انصافیه

آخرین ویرایش:
شما الان به این طرز جواب دادن خودت چی میگی ؟ هرکی هرچی میگه شما یه بهونه ای میاری!
اپیک فیل؟؟؟؟ جدا ؟ 500تا ماموریت اپیک فیل شد :lol: دمت گرم ! ایرادات فنی هم دیگه جدیدا مشکلات لاینحل و اپیک فیل بکن شده ؟ ( که راک استار حتی برای عذرخواهی از فنها اومد 1 میلیون دلار به همه داد که باهاش همه تونستن خونه بخرن و ... مشتری مداری کرد با این کار .... عجب ! )
ok من باشما بحثی ندارم چون تا خود صبح حرف خودتو میزنی .
شما نقل قول كردي، بنده هم پاسخ دادم. خيلي خوبه جنبه ي دريافت جواب در مقابل اظهاراتمون رو داشته باشيم! ما بطور متمدنانه بحث مي كنيم، فكر نكنم مشكلي وجود داشته باشه؛ نقل قول منطقي، پاسخ منطقي-نقل قول تهاجمي،پاسخ تهاجمي! This is Balancing Of Nature!:d
نظر شما و ساير دوستان چه منطقي باشه چه هيت، براي من محترمه.در مورد ٥٠٠ ماموريت هم ٤٥٠ تاش طبق تجربه ي بنده، كلون و Wasting Time بود!

Bahram B@
در مقابل وعده هاي راكستار ، عملاً شكست كامل بود. هيچ كدوم از أهداف آرماني اين مولتي محقق نشد. بحث مقايسه با WD نيست، GTA Online از لحاظ فني كاملاً ضعيف و پرداخت نشده بود! نكات منفي و ضعف هاي ساختاريش از سر و روي اندك نكات مثبتش بالا ميرفت!

به نظر من عرضه بازيهاي نسل قبل در نسل جديد فوق العاده كار عالي هست هم از نظر اينكه كسي كه قبلا بازي نكردتش ميتونه بازيش كنه و هم اينكه كسي كه قبلا بازي كرده ميتونه با كيفيت بهتر يه تجديد خاطراتي داشته باشه فقط :

به شرطي كه اين انتشار دوباره از لحاظ كيفي با نسخه اولش فرق معنادار و محسوسي داشته باشه و صرفا همون نسخه نسل قبل با رزولوشن بيشتر نباشه(مخصوصا اگه مال چند سال پيش باشه) براي مثال هم به نظرم ريسمتر halo و gta v و tlos جزو بهترين نمونه ها بوده(يه دونم gears رو اضافه كنن به اين جمع فوق العاده ميشه)

در كل شديدا حمايت ميشه

.

متاسفانه نسل جديد داره فداي تجربيات نكرده ي يك عده مخاطب خاص جا مانده از نسل پيشين ميشه ؛ به جاي خوشحال كردن ميليون ها مخاطب قديمي با عناوين واقعي نسل جديد، بند كردند به افرادي كه قبلاً PS3 نداشتند! اين أفراد اگر خيلي مشتاق عناوين قديمي اند، مي تونند يك PS3 دست دوم با قيمت خوب تهيه كنند و بزارند ما به كارمون برسيم!

آقا شما نخر بازیو! ما خوشحالیم که واسه نسل بعد اومده و واسش پول خرج می‌کنیم. سازنده هم وقتی می‌بینه تعداد زیادی گیمر درخواست عرضه بازی رو نسل جدید رو دارن، بازیشو عرضه می‌کنه. قضیه برد-بردِ! حالا اگه شما توی اقلیت هستی و احساس می‌کنی این بازی واسه نسل جدید بیاد، راکستار دیگه وقت نمی‌کنه بازی جدید بسازه، مشکل خودته. می‌خواستی کنسول نسل جدید نخری و صبر کنی تا IPـهای جدید سرازیر شن و بزاری ما به کارمون برسیم!

آقا شما نخر بازیو! ما خوشحالیم که واسه نسل بعد اومده و واسش پول خرج می‌کنیم. سازنده هم وقتی می‌بینه تعداد زیادی گیمر درخواست عرضه بازی رو نسل جدید رو دارن، بازیشو عرضه می‌کنه. قضیه برد-بردِ! حالا اگه شما توی اقلیت هستی و احساس می‌کنی این بازی واسه نسل جدید بیاد، راکستار دیگه وقت نمی‌کنه بازی جدید بسازه، مشکل خودته. می‌خواستی کنسول نسل جدید نخری و صبر کنی تا IPـهای جدید سرازیر شن و بزاری ما به کارمون برسیم!
يادم نمياد در مورد خريدن يا نخريدن يا إجبار براي خريدن يا نخريدن چيزي صحبت كرده باشم! بازي +١٨ مخاطبان +١٨ داره كه به اين معنيه كه اختيار و قدرت لازم براي تصميم گيري رو دارند!
راكستار وقت نكنه بازي بسازه؟ شما از كل صحبت هام اينو برداشت كردي؟ قضيه وقت داشتن نيست، راكستار از نظر قدرت فراتر از كمپاني هاي معموله! خودش به تنهايي يك صنعته از نظر وسعت و قدرت فروش ، ساخت و تاثير رسانه ايش!
كل حرف من اينه كه اين كارا فقط زمان عرضه ي عناوين واقعي نسل جديد رو عقب مي اندازه و خيلي بده كه در بزرگترين رويداد گيمينگ به جاي صحبت از آينده، تريلر نسخه اي جديد از نسخه ي نسل قبلي يك بازي در E3 2014 نمايش داده بشه! الان اين بازي كه عرضه بشه، بخاطر رسيدن به فروش مورد نظر و پشتيباني از سرور هاي بازي، بين ١-٢ سال بر فاصله ي ساخت شماره ي بعدي افزوده ميشه و اين يعني فاجعه! فرنچايزي مثل GTA فراتر از بسياري از عناوين انحصاري تاثير گذاره و عدم وجود يك نسخه ي نسل جديد تا بعد از ٤-٥ سال از عرضه ي كنسول هاي جديد، يعني ناقص موندن لذت ما از نسل جديد!
ما به نسل جديد أومديم تا شاهد چيز هاي بزرگ باشيم، پيشرفت هايي كه تاريخ انقضاشون در مقايسه با پيشرفت بازي هاي ديگر در حد ١-٢ سال قابل تحمل باشه، مثل خوردن آب شور براي رفع تشنگيه! افسوس كه آب شور فقط عطش رو بيشتر مي كنه.حالا يكي ممكنه بياد بگه: خوب عطش مون بيشتر ميشه، از نسخه ي بعديش لذت بيشتري مي بريم! بنده هم ميگم نُچ! عطش آب شور كشندست نه اميدوار كننده!:d
در مورد أكثريت و أقليت حرف زدي؛ وضع كلون سازي و منهدم شدن بسياري از IP ها توسط همين دوستان اكثريت رخ داده! بنابراين از منطق حرف بزن نه از جمعيت يا اكثريت!

آخرین ویرایش:
يادم نمياد در مورد خريدن يا نخريدن يا إجبار براي خريدن يا نخريدن چيزي صحبت كرده باشم! بازي +١٨ مخاطبان +١٨ داره كه به اين معنيه كه اختيار و قدرت لازم براي تصميم گيري رو دارند!
راكستار وقت نكنه بازي بسازه؟ شما از كل صحبت هام اينو برداشت كردي؟ قضيه وقت داشتن نيست، راكستار از نظر قدرت فراتر از كمپاني هاي معموله! خودش به تنهايي يك صنعته از نظر وسعت و قدرت فروش ، ساخت و تاثير رسانه ايش!
كل حرف من اينه كه اين كارا فقط زمان عرضه ي عناوين واقعي نسل جديد رو عقب مي اندازه و خيلي بده كه در بزرگترين رويداد گيمينگ به جاي صحبت از آينده، تريلر نسخه اي جديد از نسخه ي نسل قبلي يك بازي در E3 2014 نمايش داده بشه! الان اين بازي كه عرضه بشه، بخاطر رسيدن به فروش مورد نظر و پشتيباني از سرور هاي بازي، بين ١-٢ سال بر فاصله ي ساخت شماره ي بعدي افزوده ميشه و اين يعني فاجعه! فرنچايزي مثل GTA فراتر از بسياري از عناوين انحصاري تاثير گذاره و عدم وجود يك نسخه ي نسل جديد تا بعد از ٤-٥ سال از عرضه ي كنسول هاي جديد، يعني ناقص موندن لذت ما از نسل جديد!
ما به نسل جديد أومديم تا شاهد چيز هاي بزرگ باشيم، پيشرفت هايي كه تاريخ انقضاشون در مقايسه با پيشرفت بازي هاي ديگر در حد ١-٢ سال قابل تحمل باشه، مثل خوردن آب شور براي رفع تشنگيه! افسوس كه آب شور فقط عطش رو بيشتر مي كنه.حالا يكي ممكنه بياد بگه: خوب عطش مون بيشتر ميشه، از نسخه ي بعديش لذت بيشتري مي بريم! بنده هم ميگم نُچ! عطش آب شور كشندست نه اميدوار كننده!:d
در مورد أكثريت و أقليت حرف زدي؛ وضع كلون سازي و منهدم شدن بسياري از IP ها توسط همين دوستان اكثريت رخ داده! بنابراين از منطق حرف بزن نه از جمعيت يا اكثريت!

گیریم که ساخت این بازی و TLOU R، باعث شه GTA VI و U4 یک یا دو سال دیرتر منتشر شن، قضیه یه دو دو تا چار تای سادست. راکستار و ND می‌بینن درخواست برای ارائه این بازی‌ها وجود داره، پس بازیشون رو برای نسل جدید هم منتشر می‌کنن. اگه بازیا منتشر بشن و کسی بازی‌ها رو نخره، خود شرکت‌های سازنده متوجه می‌شن که نباید بازی نسل قبل رو پورت کنن. مادامی که این پورت‌ها فروش خوبی دارند، یعنی به اندازه کافی مخاطب دارند و اگه من نوعی با این نوع پورت‌های نسل قبلی مشکل دارم، باید بدونم که در اقلیت هستم و کاری از دستم بر نمیاد!

اون نابود شدن IPـها هم ربطی به اکثریت و اقلیت نداره، یه بازی‌ای مثل CoD هنوز طرافدار میلیونی داره چون اکتیویژن مطابق میل اکثریت بازی می‌سازه و می‌بینی که هنوز هم نجومی می‌فروشه. خلاصه این که این پورت‌ها زائیده درخواست گیمرهاست و اگه فکر می‌کنید سیاست اشتباهیه، نباید الان کنسول نسل جدید می‌خریدید. شما اگه تجربه نسل‌های قبل رو داشتید می‌دونستید که کلاً خرید کنسول در زمان لانچ همینه و تا یکی دو سال بازی درست و حسابی نمیاد واسه کنسول!

این دوستمون یه جوری میگه بازی نسل قبل رو اوردن رو نسل جدید انگاری هیچ تفاوتی نداشته :دی
خودت تریلر رو دیدی حتما تفاوت بین نسل به وضوح مشخصه! باید قبول کنیم که GTA V تا حد زیادی به خاطر ps3 محدود شده بود. در صورتی که روی نسل جدید میشه پتانسیل واقعی بازی رو دید و تجربه کرد
به نظر من این موضوع که سازنده ها بازی های خوب رو از نسل قبل به نسل جدید بیارن باعث میشه سازنده ها با نحوه کار کنسول جدید بیشتر و بهتر آشنا بشن و تجربه به دست بیارن تا اینکه بخوان یک ip رو از پایه بسازن
ساختن بازی برای نسل جدید هم طبق گفته ها خیلی ساده تر از نسل قبل شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or