تصور جنگل ها با اکوسیستم کامل تر و پوشش گیاهی پُر تر ... دریاها ... جادهای شلوغ تر ...فکر کنم واجب شد برم بازی رو پیش خرید کنم بره که Its Wonderful . فکر کنم اصلا از همون اول اینا برنامه عرضه برای نسل بعد هم داشتن.
اره شروین از نظر محیطی عالی شده - انگاری بعضی جاها رو هم کار کردن بهتر . مقداری مدلها عوض شده . texture ها هم که بهتر . قسمت Dense جنگلها خیلی بهتره !...!تصور جنگل ها با اکوسیستم کامل تر و پوشش گیاهی پُر تر ... دریاها ... جادهای شلوغ تر ...
مادر آف گاد
یکی از تفریحات من همیشه این بود که با ترور میرفتم تو بیابونا یا جاده های کوهستانی وانتا رو گیر مینداختم رانندشون تا سرحد مرگ میترسوندم بعد میفتادم دنبالشون ( بهشون آسیب هم نمیرسوندم ) خیلی حال میده !
من تنها چیزی که میخوام pet shop ـهاره شروین از نظر محیطی عالی شده - انگاری بعضی جاها رو هم کار کردن بهتر . مقداری مدلها عوض شده . texture ها هم که بهتر . قسمت Dense جنگلها خیلی بهتره !...!
... یعنی قشنگ معلومه از اول اینا داشتن روی نسخه next gen کار میکردن .... معلومه خیلی چزیها اضافه شده . فکر کنم توی بازی خیلی خیلی بهتر باش D: قسمت Color Scheme هم خیلی بهتر شد ! اره اکوسیتم رو کاملتر کردن خیلی حال میده D: میریم شکار
کاشکی یه سری چیزهای جدیدترم اضافه کن ! مثلا JetPack ~_~ لول .
دقیقا. منم بیشتر بازی رو دوست داشتم از نظر اینکه محیط بیرون شهرش خیلی خیلی حال میداد کلا ماجراجویی D: . کلی کیف میداد. یه موقها هم میرفتیم تو شهر . ولی انصافا عجب بازی بود D:
دیگه هایپ شدم فردا میرم پیش خرید لول.
فعلا که TLOU رو داریم . بعدش Destiny میاد بعدش اینا. زیاد جای خالی game آحساس نمیشه D: قشنگ سرگرم میشیم تا بیاد.اگه واقعا آبان ماه بیاد خیلی دیره من چجوری 3 4 ماه تحمل کنم تا اون موقع
خیلی بازی بهتر شده اصن انگار جون گرفته:X
میدونمفعلا که TLOU رو داریم . بعدش Destiny میاد بعدش اینا. زیاد جای خالی game آحساس نمیشه D: قشنگ سرگرم میشیم تا بیاد.
من کلا میگیرم همینجوری دمه دست باشه . چون خیلی حال میده بعضی موقها بازی کنیم.
اره به نظرم چندتا skin مختلف برای سگه بزارن خیلی جالب میشه !!!_!!من تنها چیزی که میخوام pet shop ـه
اره . ولی اشکال نداره. بزار کار کنن تا بتونن تا جایی که میتونن بازی رو گسترش بدن . ارزشش رو داره !میدونم
ولی میخواستم تو تابستون لذت این عنوانو ببرم خیلی حال میداد اگه در 1 ماه آینده عرضه میشد
این چندوقته میگفتم من چقدر بدبختم که انقدر سرم خلوت نمیشه که بتونم GTA V بازیش کنم(با این که بازیش دارم)،اما الان میگم من چقدر خوشبختم که هنوز بازیش نکردم
عالی بوددانلود ویدیوی مقایسه ی PS3 و PS4
دانلود فایل Grand-Theft-Auto-5-PS4-vs-PS3-Trailer-Comparison
به هیچ عنوان از دست ندید .
[LEFT] Known Issues
868907- [PB][PC] Crash - When accessing "last gen" mode the game crashes. - rage::grcTextureFactoryDX11::LockRenderTarget
[/LEFT]
[LEFT]868907– [PC] - Selecting last gen mode crashes the game
[/LEFT]