تصور جنگل ها با اکوسیستم کامل تر و پوشش گیاهی پُر تر ... دریاها ... جادهای شلوغ تر ...فکر کنم واجب شد برم بازی رو پیش خرید کنم بره که Its Wonderful . فکر کنم اصلا از همون اول اینا برنامه عرضه برای نسل بعد هم داشتن.
اره شروین از نظر محیطی عالی شده - انگاری بعضی جاها رو هم کار کردن بهتر . مقداری مدلها عوض شده . texture ها هم که بهتر . قسمت Dense جنگلها خیلی بهتره !...!تصور جنگل ها با اکوسیستم کامل تر و پوشش گیاهی پُر تر ... دریاها ... جادهای شلوغ تر ...
مادر آف گاد![]()
یکی از تفریحات من همیشه این بود که با ترور میرفتم تو بیابونا یا جاده های کوهستانی وانتا رو گیر مینداختم رانندشون تا سرحد مرگ میترسوندمبعد میفتادم دنبالشون
( بهشون آسیب هم نمیرسوندم ) خیلی حال میده
!
من تنها چیزی که میخوام pet shop ـهاره شروین از نظر محیطی عالی شده - انگاری بعضی جاها رو هم کار کردن بهتر . مقداری مدلها عوض شده . texture ها هم که بهتر . قسمت Dense جنگلها خیلی بهتره !...!
... یعنی قشنگ معلومه از اول اینا داشتن روی نسخه next gen کار میکردن .... معلومه خیلی چزیها اضافه شده . فکر کنم توی بازی خیلی خیلی بهتر باش D: قسمت Color Scheme هم خیلی بهتر شد ! اره اکوسیتم رو کاملتر کردن خیلی حال میده D: میریم شکار
کاشکی یه سری چیزهای جدیدترم اضافه کن ! مثلا JetPack ~_~ لول .
دقیقا. منم بیشتر بازی رو دوست داشتم از نظر اینکه محیط بیرون شهرش خیلی خیلی حال میداد کلا ماجراجویی D: . کلی کیف میداد. یه موقها هم میرفتیم تو شهر . ولی انصافا عجب بازی بود D:
دیگه هایپ شدم فردا میرم پیش خرید لول.
فعلا که TLOU رو داریم . بعدش Destiny میاد بعدش اینا. زیاد جای خالی game آحساس نمیشه D: قشنگ سرگرم میشیم تا بیاد.اگه واقعا آبان ماه بیاد خیلی دیره من چجوری 3 4 ماه تحمل کنم تا اون موقع![]()
خیلی بازی بهتر شده اصن انگار جون گرفته:X
میدونمفعلا که TLOU رو داریم . بعدش Destiny میاد بعدش اینا. زیاد جای خالی game آحساس نمیشه D: قشنگ سرگرم میشیم تا بیاد.
من کلا میگیرم همینجوری دمه دست باشه . چون خیلی حال میده بعضی موقها بازی کنیم.
خیلی حال میداد اگه در 1 ماه آینده عرضه میشداره به نظرم چندتا skin مختلف برای سگه بزارن خیلی جالب میشه !!!_!!من تنها چیزی که میخوام pet shop ـه![]()
![]()
اره . ولی اشکال نداره. بزار کار کنن تا بتونن تا جایی که میتونن بازی رو گسترش بدن . ارزشش رو داره !میدونم
ولی میخواستم تو تابستون لذت این عنوانو ببرمخیلی حال میداد اگه در 1 ماه آینده عرضه میشد
![]()
این چندوقته میگفتم من چقدر بدبختم که انقدر سرم خلوت نمیشه که بتونم GTA V بازیش کنم(با این که بازیش دارم)،اما الان میگم من چقدر خوشبختم که هنوز بازیش نکردم![]()
عالی بوددانلود ویدیوی مقایسه ی PS3 و PS4
دانلود فایل Grand-Theft-Auto-5-PS4-vs-PS3-Trailer-Comparison
به هیچ عنوان از دست ندید .

[LEFT] Known Issues
868907- [PB][PC] Crash - When accessing "last gen" mode the game crashes. - rage::grcTextureFactoryDX11::LockRenderTarget
[/LEFT]
[LEFT]868907– [PC] - Selecting last gen mode crashes the game
[/LEFT]