Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
قبول دارم Red DEad عالی بود ! ولی بازم نظرت راجع به GTA V غیر قابله قبوله ×_× یعنی به نظرم منطقی نیست. هایپ یه چیزیه بیش از حد گده بشه همه فک کنن jaw dropping بعد که میاد میبینم در اون حدی که فک میکردیم نیست اما R* همیشه پاسخش قوی بوده و بازیاش رو از حده انتظار هم فراتر ساخته... یعنی خودت دوست نداشتی ok هست مشکلی نیست و الکی زیره سوال نبرش ! نواوری نداشته ؟ همین switch کردن و نحوه عملایت heist گوشه ای از نواوری بازی بود چه برسه به جزییاتی که ادم تو یه پست هم نمیشه بهش توجه کنه! اخ ! این خیلی باحاله ! ^_^ماشینه Burger Shot ~_~ - - -ویرایش - - - همه چیش عالیه . البته به نظرم باید از نزدیک دید ! texture ها بهتر شده .... از نظر نورپردازی معلومه بیشتر کار شده ... دور نما خیلی خوبه . واقعا روش عالی کار کردن . مخصوصا مناظر طبعیی ایناش بیشتر به چشم میاد. اما از نظر میزان جمعیت ( نمیدونم day1patch تاثیر خواهد داشت یا نه ) اصلا مثل تریلرهای بازی نیست .... یکی از تریلرها قشنگ ترافیک رو نشون میداد. همه شاتها جمعیت مردم و ماشینها به نظرم مثل نسله قبله .
یعنی واقعا این عکسا ماله نسخه نسل بعده؟

در مورد ترافیک گفته شده فقط توی ساعات شلوغی به اون حد توی تریلر می رسه اینجوری نیست که 24/7 خیابونا اونقدر شلوغ باشه (منطقی هم نیست)
من امیدوارم خیلی هم شلوغ نباشه لذت رانندگی دیوانه وار رو میگیره :دی
هرچند منکه به کار راک استار شک ندارم :x ۲ روز دیگه همه چی مشخص میشه

آخرین ویرایش:
به نظر من اینا مال همین نسخه 360 و ایناس چون هیچ فرقی من نمیبینم

شوخی میکنی؟ :دی
AA و رزولوشن و تکسچرها اصلاً ربطی به نسخه نسل قبل ندارند. عکسا هم که Full HD هستن. شما یه عکس از نسخه نسل قبل بگیر، Upscale کن به 1080 اونوقت به عمق فاجعه پی میبری :دی

شوخی میکنی؟ :دی AA و رزولوشن و تکسچرها اصلاً ربطی به نسخه نسل قبل ندارند. عکسا هم که Full HD هستن. شما یه عکس از نسخه نسل قبل بگیر، Upscale کن به 1080 اونوقت به عمق فاجعه پی میبری :دی
شما درباره ی عکس های 2صفحه قبل حرف میزنی دیگه؟ من که کوچکترین فرقی نمیبینم تسکتچر ساختمون ها هم ماله همون نسل هفته تکستچر آسفالت هم تو همون نسل هفت هم فوق العاده بود AA هم جالب نیست نورپردازی هم همونه پشه هم که پر نمیزنه عکسا هم ماله ساعات مختلفن پس کی زمان شلوغیه؟

LBJ4Ever@ چرا برا خودت نوشابه هایپ باز میکنی؟
این که اصلا aa نداره دندونه دندونه کاملا مشخصه :| تازه 30 فریم :|

تو این عکس که مگس هم پر نمیزنه حالا شاید با یه اپدیت تراکم npc حل بشه ولی گرافیک
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
شما درباره ی عکس های 2صفحه قبل حرف میزنی دیگه؟ من که کوچکترین فرقی نمیبینم تسکتچر ساختمون ها هم ماله همون نسل هفته تکستچر آسفالت هم تو همون نسل هفت هم فوق العاده بود AA هم جالب نیست نورپردازی هم همونه پشه هم که پر نمیزنه عکسا هم ماله ساعات مختلفن پس کی زمان شلوغیه؟

بله در مورد همونا حرف میزنم. Image Quality به مراتب بهتر شده از نسخه نسل قبل. تکسچرها هم شما احتمالاً نسخه نسل قبل رو فراموش کردید که میگید یکسانه، فرق دارن، خیلی هم فرق دارن.
در کل میگم، اگه انتظار چیزی خیلی فراتر از اینا دارید، توقعتون زیادی بالاست. بازی تو همین مایه هاست و کاملاً هم قابل قبوله.

بله در مورد همونا حرف میزنم. Image Quality به مراتب بهتر شده از نسخه نسل قبل. تکسچرها هم شما احتمالاً نسخه نسل قبل رو فراموش کردید که میگید یکسانه، فرق دارن، خیلی هم فرق دارن.
در کل میگم، اگه انتظار چیزی خیلی فراتر از اینا دارید، توقعتون زیادی بالاست. بازی تو همین مایه هاست و کاملاً هم قابل قبوله.

گرافیک نسل قبلش به داغونی هم که شما فکر میکنی نبود
من دوبار بازیرو تموم کردم و به راحتی میتونم بگم گرافیک بازی تو نسل قبل دقیقا همینه
اگر اینجور باشه که به هیچ وجه قابل قبول نیست
کنسول 10برابر قوی تر شده و بازی یه نسخه Remaster ساده نیست پس فکر نمیکنم توقعم الکی بالا باشه

امروز توپخونه بودم در مورد باندل GTA V+TLOU:R+PS4 پرسیدم بهم پاسخ دادن خیالت راحت اون 2تا بازی قیمتشون محاسبه میشه8-| ضمنا گفتن بازی احتمالا فردا میرسه.قیمتش هم دور ور 280تا90 میشه.بعد یه هفته تا 210 هم میرسه به گفته یکی از فروشنده ها.حداقل امیدوارم دوستان بازیسنتر خودمون زیر بار این قیمتهای عجیب غریب نرن و برای تهیه بازی پایداری پیشه کنن/:)
اگرچه بعید میدونم:d

LBJ4Ever@ چرا برا خودت نوشابه هایپ باز میکنی؟
این که اصلا aa نداره دندونه دندونه کاملا مشخصه :| تازه 30 فریم :|

تو این عکس که مگس هم پر نمیزنه حالا شاید با یه اپدیت تراکم npc حل بشه ولی گرافیک :|
D:
شاید day 1 patch ردیفش کنه :)
R* برای تجربه درسته بازی نصب پچ مهمه !

نمیشه اینطوری انقدر سریع نظر داد ... احتماله بالا روزه عرضه یا بعدش Digital Foundry مقایسه حاضر و قبل رو به صورت دقیق نشون میده . texture ها 100 بهتر شدن . نورپردازی هم خیلی معلومه بهتر شده ...

فقط میمونه شلوغیش که منم توی Stream کلی نگاه کردم چیزی مثل تریلرها ندیدم ( البته مع

یعنی واقعا این عکسا ماله نسخه نسل بعده؟
بله ...
واضحه که برای نسل بعده ... پیشترفتش معلومه
در هر صورت بازی مختصه نسل جدید طراحی نشده و اپگرید شده ... ! انتظاره گرافیکه AC نداشته باش که :d

اونایی که در مورد گرافیک شک دارن کافیه این تاپیک رو ببینن
GTAV Graphics - Old Gen vs New Gen - GTA V - GTA Forums
راک استار اعلام کرده قبل از شروع بازی حتما پچ day1 رو نصب کنیم حتما دلیلی داشته دیگه
گرافیک بازی به عنوان یه بازی ریمستر شده فوق العاده بهتر شده :دی اصلا کیفیت بافت ها و طبیعت بازی از این رو به اون رو شده
این عکس هایی که در اومده همه از نسخه های استریم بازی و بدون پچ هستن اصلا نمیشه قضاوت کرد
در ضمن reddit رو ببینید یک عکس گذاشتن از ترافیک مثل همون ترافیک توی تریلر هست
قرار نیست که تمام خیابونای بازی ترافیکشون مثل ترافیک تهران باشه که :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or