Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
نمیدونم چرا ترکی از امینم ، ریحانا یا بقیه خواننده ها نیست :| اینا چین 8-| همون خوب شد قابلیت پخش موزیک اضافه شد :|
Only girl in the world مگه توش نبود !؟! یا من اشتباه میکنم ×_×
نمیشه ! همه اهنگها رو لایسنس کردن درده سرهای خودش رو ×_× بعضیا کنار نمیان با قوانینه هم دیگه ...

دوستان این آپدیتی که آخرین با سونی کرده میشه موزیک دلخواه خودمون رو تو gta بریزیم و تو ماشین استفاده کنیم جواب بدین لطفاً

خیر توی ماشین نمیشه . بیرون توی یک فولدر آهنگاتو میچینی خودش پشت هم اجرا میکنه .

PRE DL هم فردا 8:30 صبح

تا اونجا که من میدانم تو آپدیت 2.00 میشه آهنگ داخل ی پوشه به نام MUSIC تو فلش ریخت و وصل PS4 کرد و ی قسمت میاد رو دستگاهت و آهنگ اجرا میکنی....و هنوز قابلیت ریختن آهنگ با اینکه آپدیت 2.02 هم آماده وجود نداره رو هارد دستگاهت ....پس باید داخل بازی جوری تعبیه شده باشه برنامه نویسیش که بشه وصل بشی به فلشت که رو دستگاهته و آهنگو از ماشین پیدا کنی که با این اوصاف یکم غیر منطقی میاد اما اگر شده باشه که عالیه اما من احتماشو خیلی کم میدانم ....

این امکان فوقالعادست خداکنه اضافه بشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

تو Live دارن 3 نفر بازی میکنند از دست ندید ببینید

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
من که با این نسخه ۵ اصلا حال نکردم. ی دنیای بزرگ داشت اما خالی. نسبت به بازیهای قبل هم انچنان قابلیت جدیدی اضافه نکرده بود. شخصیت های اصلی بازی هم جذاب نبودن. فقط گرافیکش بهترین بود بین بازیهای قبلیش. بعد از red dead redemption که ی بازی فوق العاده بود فکر میکردم جی تی ای ۵ خیلی جذاب تر شه اما اشتباه میکردم. این بازی فقط هایپ داشت

من که با این نسخه ۵ اصلا حال نکردم. ی دنیای بزرگ داشت اما خالی. نسبت به بازیهای قبل هم انچنان قابلیت جدیدی اضافه نکرده بود. شخصیت های اصلی بازی هم جذاب نبودن. فقط گرافیکش بهترین بود بین بازیهای قبلیش. بعد از red dead redemption که ی بازی فوق العاده بود فکر میکردم جی تی ای ۵ خیلی جذاب تر شه اما اشتباه میکردم. این بازی فقط هایپ داشت
پرخرج ترین بازی دنیا با متای ۹۷ و بیشترین امتیاز های کامل از سایت ها و مجلات فقط هایپ داشت؟ :d
راک استار ۵/۶ ماه یه بار میومد ۴تا اسکرین شات می داد ملت ۵/۶ ماه تو کف می موندن! راک استارو هایپ؟ ملت چند ماه تو کف می موندن بلکه یه خبری عکسی چیزی بده از بازی :))
تو هر کدوم از بخش های بازی دقت کنی برای خودشون یه پا بازی کامل حساب میشن
دوست ندارم جواب این پست های رو بدم ولی این یکی خیییلی رو نرو میره :دی

فروش بازی ، رکورد های بازی ، متای بازی و ... و ... و ... خلاف گفته شما رو اثبات میکنن ، برای مثال منی که نسل قبل هایپ بودم و از زمان عرضه برای نسل قبل دارم بازیش میکنم ، الانم برای نسل جدیدش هایپ هستم نه تنها من خیلی ها اینطور هستن ، یا انتظارتون خیلی بالاست ( اینجا منظور از خیلی فراتر از یه خیلیِ معمولی هست) یا اینکه از GTA تنفر دارید در غیر اینصورت همه میدونن GTA V یه موفقیت بزرگ برای راک* بود نه تنها راک استار بلکه برای کل دنیای گیم موفقیت محسوب میشه این نسخه از GTA
هرچیزی که من گفتم نظر شخصی نبود و بر اساس آمار ، ارقام و اخبار بود اما شما نظر شخصیتون رو گفتید که صد البته نظر هر فردی قابل احترامه :bighug:

تا اونجا که من میدانم تو آپدیت 2.00 میشه آهنگ داخل ی پوشه به نام MUSIC تو فلش ریخت و وصل PS4 کرد و ی قسمت میاد رو دستگاهت و آهنگ اجرا میکنی....و هنوز قابلیت ریختن آهنگ با اینکه آپدیت 2.02 هم آماده وجود نداره رو هارد دستگاهت ....پس باید داخل بازی جوری تعبیه شده باشه برنامه نویسیش که بشه وصل بشی به فلشت که رو دستگاهته و آهنگو از ماشین پیدا کنی که با این اوصاف یکم غیر منطقی میاد اما اگر شده باشه که عالیه اما من احتماشو خیلی کم میدانم ....
نسل قبل که کل بازی با فلش اجرا میشد ، حالا 4 تا اهنگ چی داره که نشه انجام داد ؟! :d

وسایل نقلیه جدید !
57d9873e23ee1d43da59bbc8dd05d3ec.jpg

345600186d2119f4e348c3ce3df3d0d1.jpg

b228015614a2d3b51c652b76506feaf2.jpg

da13ca81ffca6297bfde9da215e4c1c4.jpg

eb84f2d9449b04acf36c8b8a1cdaddb7.jpg

e2e1b92ffaab0f5138cd8a20e056908b.jpg

51fafc644f64397c63df972902714029.jpg

f1c1f2526b93e0ad2028579d0783fbbc.jpg

b07a1e5b1c54274644bce260ef3e0cc8.jpg

1a44f833b13014cacbec306e57b2e751.jpg

53945005cc3c030918c5b2deee1ebe77.jpg

Last edited by a moderator:
پرخرج ترین بازی دنیا با متای ۹۷ و بیشترین امتیاز های کامل از سایت ها و مجلات فقط هایپ داشت؟ :d
راک استار ۵/۶ ماه یه بار میومد ۴تا اسکرین شات می داد ملت ۵/۶ ماه تو کف می موندن! راک استارو هایپ؟ ملت چند ماه تو کف می موندن بلکه یه خبری عکسی چیزی بده از بازی :))
تو هر کدوم از بخش های بازی دقت کنی برای خودشون یه پا بازی کامل حساب میشن
دوست ندارم جواب این پست های رو بدم ولی این یکی خیییلی رو نرو میره :دی
دوست گرامی! این نظر شخصی من بود ولازم نیست شما به نروتون فشار بیارید! من تقریبا همه بازیهای این سری رو بازی کردم و در مقایسه با اونا به من لذت کافی رو نداد. سلایق مختلفه. این بازی برای من ی بازی فراموش شدنی بود همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or