واقعآ میشه ؟این سئوال منم هست کسی چیزی میدونه؟
الان ديگه ميشه تو ضبط ماشين اهنگ مورد دلخواه خودمون بزاريم؟
Only girl in the world مگه توش نبود !؟! یا من اشتباه میکنم ×_×نمیدونم چرا ترکی از امینم ، ریحانا یا بقیه خواننده ها نیست اینا چین همون خوب شد قابلیت پخش موزیک اضافه شد
دوستان این آپدیتی که آخرین با سونی کرده میشه موزیک دلخواه خودمون رو تو gta بریزیم و تو ماشین استفاده کنیم جواب بدین لطفاً
پرخرج ترین بازی دنیا با متای ۹۷ و بیشترین امتیاز های کامل از سایت ها و مجلات فقط هایپ داشت؟ :dمن که با این نسخه ۵ اصلا حال نکردم. ی دنیای بزرگ داشت اما خالی. نسبت به بازیهای قبل هم انچنان قابلیت جدیدی اضافه نکرده بود. شخصیت های اصلی بازی هم جذاب نبودن. فقط گرافیکش بهترین بود بین بازیهای قبلیش. بعد از red dead redemption که ی بازی فوق العاده بود فکر میکردم جی تی ای ۵ خیلی جذاب تر شه اما اشتباه میکردم. این بازی فقط هایپ داشت
من که با این نسخه ۵ اصلا حال نکردم. ی دنیای بزرگ داشت اما خالی. نسبت به بازیهای قبل هم انچنان قابلیت جدیدی اضافه نکرده بود. شخصیت های اصلی بازی هم جذاب نبودن. فقط گرافیکش بهترین بود بین بازیهای قبلیش. بعد از red dead redemption که ی بازی فوق العاده بود فکر میکردم جی تی ای ۵ خیلی جذاب تر شه اما اشتباه میکردم. این بازی فقط هایپ داشت
نسل قبل که کل بازی با فلش اجرا میشد ، حالا 4 تا اهنگ چی داره که نشه انجام داد ؟! :dتا اونجا که من میدانم تو آپدیت 2.00 میشه آهنگ داخل ی پوشه به نام MUSIC تو فلش ریخت و وصل PS4 کرد و ی قسمت میاد رو دستگاهت و آهنگ اجرا میکنی....و هنوز قابلیت ریختن آهنگ با اینکه آپدیت 2.02 هم آماده وجود نداره رو هارد دستگاهت ....پس باید داخل بازی جوری تعبیه شده باشه برنامه نویسیش که بشه وصل بشی به فلشت که رو دستگاهته و آهنگو از ماشین پیدا کنی که با این اوصاف یکم غیر منطقی میاد اما اگر شده باشه که عالیه اما من احتماشو خیلی کم میدانم ....
دوست گرامی! این نظر شخصی من بود ولازم نیست شما به نروتون فشار بیارید! من تقریبا همه بازیهای این سری رو بازی کردم و در مقایسه با اونا به من لذت کافی رو نداد. سلایق مختلفه. این بازی برای من ی بازی فراموش شدنی بود همین.پرخرج ترین بازی دنیا با متای ۹۷ و بیشترین امتیاز های کامل از سایت ها و مجلات فقط هایپ داشت؟ :d
راک استار ۵/۶ ماه یه بار میومد ۴تا اسکرین شات می داد ملت ۵/۶ ماه تو کف می موندن! راک استارو هایپ؟ ملت چند ماه تو کف می موندن بلکه یه خبری عکسی چیزی بده از بازی
تو هر کدوم از بخش های بازی دقت کنی برای خودشون یه پا بازی کامل حساب میشن
دوست ندارم جواب این پست های رو بدم ولی این یکی خیییلی رو نرو میره