سری gta بهترین بازی برای pc و ps و xbox مخصوصا gta sa که در زمان خودش غوغایی کرد.شاید مسخره بیاد به نظرتون ولی فقط بخاطر این بازی ps4 گرفتم و همین باعث شد تا با tlou هم آشنا بشم ولی این کجا و آن کجا(نظر شخصی:d)به هر حال ایشالا همه لذت کافی و وافی ببرن از این شاهکار منم روشون.
همون هست که 250 تا گوتی میگیره ملت خودشونو پاره میکنن براش . :dنمیخوام بحث راه بندازم ولی خدا وکیلی GTA از اون دست بازی هاست که تا مدت ها بازی خواهد شد و خیلی ماندگار تر از TLOU هست
tlou هم بازی ه خاص و عجیبیه لامصب...عین فیلم های هالیوودی میمونه...بخاطر ه همینه که کلی جایزه گرفته اما gta v مدت بیشتری میتونه سرگرم کنه
من فقط داخل vice city و san andreas این قضیرو داشتم :d که البته استوری مود هردوتاشونو توی نسخه تبلت و موبایل تموم کردم :dشايد باورتون نشه من كلا تا حالا نشده تو سرى هاى gta بخش داستانى بازيو تمام كنم .
چند درصد از بخش داستانى ميرم تا يكم ايتما باز شه بعد ديگه كلا ميرم واسه خودم مى چرخم :d
يعنى به معناى واقعى كلمه از گشتو گزار تو بيابون ، كوه ، دريا ، شهر با ماشين ، موتور و... تو اين بازى لذت مى برم
نمى دونم كسى مثل من هست يا نه !!!!؟!؟
من بودم امااز همین gta 5 تو 360 برا اولین بار ی جی تی ای رو تموم کردم داستانشو دوست داشتم چون 3تا بودن و بهم وصل بودن شخصیتا و هرکدام خاص بودنشايد باورتون نشه من كلا تا حالا نشده تو سرى هاى gta بخش داستانى بازيو تمام كنم .
چند درصد از بخش داستانى ميرم تا يكم ايتما باز شه بعد ديگه كلا ميرم واسه خودم مى چرخم :d
يعنى به معناى واقعى كلمه از گشتو گزار تو بيابون ، كوه ، دريا ، شهر با ماشين ، موتور و... تو اين بازى لذت مى برم
نمى دونم كسى مثل من هست يا نه !!!!؟!؟
همه 30 فریم هستولی از ویدیو هایی کن من دیدم خیلی روان و خوب بود مثل اینکه رو 60 فریم بود مخصوصا رو ps4:d
از Xbox 360 به PS4 يا از PS3 به Xbox One ميشه انتقال داد و محدوديتي نداره
ماشالا همه چه هیجانی واسه بازی دارین.
من یکمی نگرانم.چون اکثرا gta v رو نسل قبل بازی کردن و الان بازم هیجان دارن.
نگرانم اگه gta VI بیاد یه وقت کار دست خودتون بدین:d
من به دلیل مشکلاتی که گرافیک و فریم ریت نسخه نسل قبلی داشتم نصفه کاره رهاش کردم
خوش به حال خودم
حاج آقا آرمانوف
این خانومه محترم کیه تو اواتارت؟
مشكلات گرافيكي؟! به نظرت اگه مشكلات گرافيكي داشت تو سه روز ٨٠٠ مليون دلار ميفروخت؟! ابدا مشكلي نداشت و جز ٣ بازي با گرافيك نسل هفت بود به نظر من
حاج آقا آرمانوف
این خانومه محترم کیه تو اواتارت؟