سری gta بهترین بازی برای pc و ps و xboxمخصوصا gta sa که در زمان خودش غوغایی کرد.شاید مسخره بیاد به نظرتون ولی فقط بخاطر این بازی ps4 گرفتم و همین باعث شد تا با tlou هم آشنا بشم ولی این کجا و آن کجا(نظر شخصی:d)به هر حال ایشالا همه لذت کافی و وافی ببرن از این شاهکار منم روشون.
همون هست که 250 تا گوتی میگیره ملت خودشونو پاره میکنن براش . :dنمیخوام بحث راه بندازم ولی خدا وکیلی GTA از اون دست بازی هاست که تا مدت ها بازی خواهد شد و خیلی ماندگار تر از TLOU هست![]()
tlou هم بازی ه خاص و عجیبیه لامصب...عین فیلم های هالیوودی میمونه...بخاطر ه همینه که کلی جایزه گرفته اما gta v مدت بیشتری میتونه سرگرم کنه
من فقط داخل vice city و san andreas این قضیرو داشتم :d که البته استوری مود هردوتاشونو توی نسخه تبلت و موبایل تموم کردم :dشايد باورتون نشه من كلا تا حالا نشده تو سرى هاى gta بخش داستانى بازيو تمام كنم .
چند درصد از بخش داستانى ميرم تا يكم ايتما باز شه بعد ديگه كلا ميرم واسه خودم مى چرخم :d
يعنى به معناى واقعى كلمه از گشتو گزار تو بيابون ، كوه ، دريا ، شهر با ماشين ، موتور و... تو اين بازى لذت مى برم
نمى دونم كسى مثل من هست يا نه !!!!؟!؟
من بودم امااز همین gta 5 تو 360 برا اولین بار ی جی تی ای رو تموم کردم داستانشو دوست داشتم چون 3تا بودن و بهم وصل بودن شخصیتا و هرکدام خاص بودنشايد باورتون نشه من كلا تا حالا نشده تو سرى هاى gta بخش داستانى بازيو تمام كنم .
چند درصد از بخش داستانى ميرم تا يكم ايتما باز شه بعد ديگه كلا ميرم واسه خودم مى چرخم :d
يعنى به معناى واقعى كلمه از گشتو گزار تو بيابون ، كوه ، دريا ، شهر با ماشين ، موتور و... تو اين بازى لذت مى برم
نمى دونم كسى مثل من هست يا نه !!!!؟!؟
همه 30 فریم هستولی از ویدیو هایی کن من دیدم خیلی روان و خوب بود مثل اینکه رو 60 فریم بود مخصوصا رو ps4:d
از Xbox 360 به PS4 يا از PS3 به Xbox One ميشه انتقال داد و محدوديتي نداره
ماشالا همه چه هیجانی واسه بازی دارین.
من یکمی نگرانم.چون اکثرا gta v رو نسل قبل بازی کردن و الان بازم هیجان دارن.
نگرانم اگه gta VI بیاد یه وقت کار دست خودتون بدین:d
من به دلیل مشکلاتی که گرافیک و فریم ریت نسخه نسل قبلی داشتم نصفه کاره رهاش کردم
خوش به حال خودم
حاج آقا آرمانوف
این خانومه محترم کیه تو اواتارت؟![]()
مشكلات گرافيكي؟! به نظرت اگه مشكلات گرافيكي داشت تو سه روز ٨٠٠ مليون دلار ميفروخت؟! ابدا مشكلي نداشت و جز ٣ بازي با گرافيك نسل هفت بود به نظر من
حاج آقا آرمانوف
این خانومه محترم کیه تو اواتارت؟![]()