البته ×_× بعضی مادرها کارشون از خوده سازنده اصلی هم باحالتره ×_× البته توی Pc
ولی این ویدیو ماده 3 هست 100%
از 4 نیست
توی خیابونها هیچ جمعیت نه توی مردم نه از نظره تعداده ماشینها نیست توی خیایان ( برعکس اون چیزی که توی تریلره next gen بود ) قسمت اولش دریای بازی اون دریایی نیست که نشون دادن برای 4 !
اره الان نگاه کردم به نظر که ps4 هست ...:dاین 100% از خود PS4 هست نسخه ماد شده PS3 رو ببین زمین تا آسمون فرق داره
حتما یه چیزی بوده که راک استار گفته پچ روز اول رو حتما قبل از شروع بازی نصب کنید
اصولا از ویدئو با این کیفیت پایین چیزی مشخص نیست، فقط برای دیدن فریم ریت گذاشتمش که از این نظر خوب بوده
من برم خودکشی کنمالبته ×_× بعضی مادرها کارشون از خوده سازنده اصلی هم باحالتره ×_× البته توی Pc
ولی این ویدیو ماده 3 هست 100%
از 4 نیست
توی خیابونها هیچ جمعیت نه توی مردم نه از نظره تعداده ماشینها نیست توی خیایان ( برعکس اون چیزی که توی تریلره next gen بود ) قسمت اولش دریای بازی اون دریایی نیست که نشون دادن برای 4 !
هر جفت 1080-30fps .سلام
میگم بازی gta5 رو 60 فریم و 1080 هست؟
بازی فارکرای 4 چی؟
کسی میدونه؟
هر جفت 1080-30fps .
الان داشتم استریم رو نگاه میکردم ×_× قطع شد اما خیلی باحال بود مخصوصا first person اش
هر جفت 1080-30fps .
الان داشتم استریم رو نگاه میکردم ×_× قطع شد اما خیلی باحال بود مخصوصا first person اش
به اون نمیگن 60 فرم . بهش میگن جادوی راکستار :dولی از ویدیو هایی کن من دیدم خیلی روان و خوب بود مثل اینکه رو 60 فریم بود مخصوصا رو ps4:d
اون دوستانی که رو نسل قبل بازی نکردن این بازی رو و تازه میخوان اولین بار رو نسل جدید بازی کنن باید بگم که خیلی حال میکنن و هیجانش خیلی بالاست چون بالاتر از این بازی دیگه نیست و اون لحظه ای که میخواین دیسک رو قرار بدین داخل دستگاه واقعا لحظه ی هیجان انگیزی میتونه براشون باشه