Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
خوده کسی که زیرش اپلود کرده نوشته
در ضمن اسمش هم زده not !

اینو زده که مثلا حذف نشه :دی شما ویدئو رو ببین اگر ps4 نبود من رسما طی یک نامه اداری ازت عذرخواهی خواهم کرد :دی
اگر یادت باشه برای نسخه ps3 هم همین قضیه بود یه نفر ویدئوهارو به اسم My Little Pony #1 gameplay آپلود می کرد توی یوتیوب که کسی شک نکنه =))
آخه نسخه ps3 حالت اول شخص داره که دارین در مورد اسم ویدیو بحث می کنین ؟ :|

یه لحظه یه لحظه

این پست شما :

شما میدونستی این(GTA V) با GTA SA روی PS2 فرق داره بعد میگی اینو روی ps2 بازی می کردم؟؟؟؟

اسم اون بازی GTA SA بوده که با این بازی که GTA V هست خیلی فرق داره.....

نه من منظورم از اینو رو ps2 بازی کرده بودم کالا GTA بود ، اون san andress ش هم اصلا یادم نبود حتی !
خب اینو من نمیدونستم ، فکر میکردم این نسخه جدید و تکمیل شده بر پایه همونه ..
پس با این حساب GTA SA یه گیم دیگس با ورژنهای مختلف ، و این هم ( V ) کلا یه بازی دیگس ؟

آخه نسخه ps3 حالت اول شخص داره که دارین در مورد اسم ویدیو بحث می کنین ؟ :|
اصلا ویدیو رو ندیدم ولی Moder ها ماد اول شخص خیلی وقت پیش ساختن ( که یادمه تو این تاپیک بار اول خبرشو گذاشتم یکی گفت فکرشم نکنید که از این ماد ها رو نسخه PS4-XB1 بذارن ... :دی )

دوستان ! :biggrin1: وقتی بازی برای دانلود اومد لینک های psx هم پلیز برسونید :biggrin1:
منکه از صبح کنسول و pc روشن گذاشتم psx هم بازه به محض اینکه auto download شروع بشه لینکارو در میارم >:)

- - -ویرایش - - -

اصلا ویدیو رو ندیدم ولی Moder ها ماد اول شخص خیلی وقت پیش ساختن ( که یادمه تو این تاپیک بار اول خبرشو گذاشتم یکی گفت فکرشم نکنید که از این ماد ها رو نسخه PS4-XB1 بذارن ... :دی )
اون ماد با کاری که راک استار انجام داده خیلی فرق داره! اون اصلا جزیات خاصی نداره
من یه بخش هایی رو دیدم موقع که که شاخ به شاخ میشه و از ماشین پرت میشه بیرون خییییییلی خفن بود‌ آخر هیجان بود
یا یه قسمت دیگه داشت از دست پلیس فرار می کرد خورد به ماشین جلویی راهش سرعتش کم شد مایکل عصبانی شد با مشت کوبید رو فرمون! :دی
راک استار ترکونده!

نه من منظورم از اینو رو ps2 بازی کرده بودم کالا GTA بود ، اون san andress ش هم اصلا یادم نبود حتی !
خب اینو من نمیدونستم ، فکر میکردم این نسخه جدید و تکمیل شده بر پایه همونه ..
پس با این حساب GTA SA یه گیم دیگس با ورژنهای مختلف ، و این هم ( V ) کلا یه بازی دیگس ؟

چرا بحثو اینقدر پیچیده میکنی اخوی....؟؟؟

یک Grand Theft Auto هست که مخفف بهش میگن GTA ...تا اینجا ok ؟؟؟

خب داشتیم اولین GTA بعد GTA 2 بعد GTA 3 بعد دیگه نشد 4 یکسری GTA داشتیم با نام های GTA Vice city و GTA San Andreas و بعدش سری ادامه پیداکرد با GTA IV و پارسال با GTA V.....

اون 2 تا جی تی ای یعنی VC و SA رو بگیر مثلا AC:Brotherhood و AC:Revelations که بعد از AC2 و قبل از AC3 اومدن یا مثلا نسخه های بتل که بین نسخه ی 2 و 3 ی بتلفیلد عرضه شدن....

حالا تو ایران به دلیل فهم بالای فروشنده های GTA VC شد جی تی ای 4 و SA هم شد 5 در صورتی که 4 یا همون IV چندسال بعد از VC عرضه شد یا همین GTA V که پارسال اومد و الانم داره برای کنسول های این نسل و pc میاد.....

کلام آخر GTA V با GTA SA کلی فرق داره با ایننکه جفتشون gta هستن ولی زمین تا آسمون (تقریبا البته) با هم فرق دارن.....

امیدوارم مفهومو رسونده باشم.....

چرا بحثو اینقدر پیچیده میکنی اخوی....؟؟؟

یک Grand Theft Auto هست که مخفف بهش میگن GTA ...تا اینجا ok ؟؟؟

خب داشتیم اولین GTA بعد GTA 2 بعد GTA 3 بعد دیگه نشد 4 یکسری GTA داشتیم با نام های GTA Vice city و GTA San Andreas و بعدش سری ادامه پیداکرد با GTA IV و پارسال با GTA V.....

اون 2 تا جی تی ای یعنی VC و SA رو بگیر مثلا AC:Brotherhood و AC:Revelations که بعد از AC2 و قبل از AC3 اومدن یا مثلا نسخه های بتل که بین نسخه ی 2 و 3 ی بتلفیلد عرضه شدن....

حالا تو ایران به دلیل فهم بالای فروشنده های GTA VC شد جی تی ای 4 و SA هم شد 5 در صورتی که 4 یا همون IV چندسال بعد از VC عرضه شد یا همین GTA V که پارسال اومد و الانم داره برای کنسول های این نسل و pc میاد.....

کلام آخر GTA V با GTA SA کلی فرق داره با ایننکه جفتشون gta هستن ولی زمین تا آسمون (تقریبا البته) با هم فرق دارن.....

امیدوارم مفهومو رسونده باشم.....

آهان خب من این تاریخچه رو نمیدونستم عمو جان ، خیلی سال بود از دنیای گیم عقبم ، اگه آپدیت بودم که اینجا سوال نمیکردم ! :d
ممنون از توضیحاتت

من دارم زورمو میزنم که STEAM WORLD با ESCAPE PLAN با تمام DLCیاش پلات کنم تا خیالم از این 2 بازیم راحت بشه . تا اینجا اگه به پروفایلم سر بزنید میبینید چیزی تا پلات کردنشون نمونده . کو تا 4 ساعت دیگه :|:((

یه خبر خوب اینه که می شه کاراکتر جی تی آنلاین رو از نسل قبل منتقل کرد به نسل جدید فرقی هم نداره از ps3 به xone یا ps4 یا از 360 به xone یا ps4

آخرین ویرایش:
اون ماد با کاری که راک استار انجام داده خیلی فرق داره! اون اصلا جزیات خاصی نداره
من یه بخش هایی رو دیدم موقع که که شاخ به شاخ میشه و از ماشین پرت میشه بیرون خییییییلی خفن بود‌ آخر هیجان بود
یا یه قسمت دیگه داشت از دست پلیس فرار می کرد خورد به ماشین جلویی راهش سرعتش کم شد مایکل عصبانی شد با مشت کوبید رو فرمون! :دی
راک استار ترکونده!
البته ×_× بعضی مادرها کارشون از خوده سازنده اصلی هم باحالتره ×_× البته توی Pc
ولی این ویدیو ماده 3 هست 100%
از 4 نیست
توی خیابونها هیچ جمعیت نه توی مردم نه از نظره تعداده ماشینها نیست توی خیایان ( برعکس اون چیزی که توی تریلره next gen بود ) قسمت اولش دریای بازی اون دریایی نیست که نشون دادن برای 4 !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or