من که با این نسخه ۵ اصلا حال نکردم. ی دنیای بزرگ داشت اما خالی. نسبت به بازیهای قبل هم انچنان قابلیت جدیدی اضافه نکرده بود. شخصیت های اصلی بازی هم جذاب نبودن. فقط گرافیکش بهترین بود بین بازیهای قبلیش. بعد از red dead redemption که ی بازی فوق العاده بود فکر میکردم جی تی ای ۵ خیلی جذاب تر شه اما اشتباه میکردم. این بازی فقط هایپ داشت
وسایل نقلیه جدید !
![]()
همه چیش عالیه . البته به نظرم باید از نزدیک دید ! texture ها بهتر شده .... از نظر نورپردازی معلومه بیشتر کار شده ... دور نما خیلی خوبه . واقعا روش عالی کار کردن . مخصوصا مناظر طبعیی ایناش بیشتر به چشم میاد.
بازی نسخه فیزیکیش کی میاد؟
پس تا هفته بعد صبر میکنمفردا دیگه پیدا میشه ولی با قیمت 280 به بالا ! تا 5 شنبه یا جمعه قیمت اوکی میشه !
کسی خبر داره کی توپخونه بازی رو میاره؟
بحث نکنید راک استار و نافتی داگ به دلیل با شعور بودنشونه که بازیاشون عالین....چون شعور دارن هر 2 3 سال یبار بازی میدن بیرون اونم چه بازیایی وقت میزارن تا مردم راضی بشن نه جیبشونو هر سال از پول زیاد کنن...
باید فاتحه این دو شرکت رو وقتی خواند که هر سال ی بازی بدن دست مردم....الان خیلی از بازی هایی که هر 1 سال ی بار عرضه میشن اوضاع خوبی ندارن و فقط جهت تهیه پول برا شرکتای بازی سازی هستن...
کلا GTA 5 برا من وقتی رو 360 گذاشتم داخل دستگاهم و یادمه 3 ماه بعد قرار بود کنسولای جدید بیاد فهمیدم 360 دیگه بیشتر از این کشش نداره ...واقعا خیلی مهمه که یک بازی به شما القا کنه که من آخرشم...
GTA5 فوق بازی بود وقتی دزدی میرفتم با نقشه ها حس بازی گنگستری هم پیدا میکردم...تنها بازی بود که میشد تمام تجربیات خوب از همه سبک بازی هارو داخلش تجربه کرد....
الان با دوربین اول شخص که گویا تو این نسل اضافه شده باید گفت ما فارکرای جدید هم داریم تا حدی تو این بازی ....این بازی یا میره صدر یا با کمی کمتر از TLOU میره دوم جدول برا PS4
منم بازی رو تو توییچ دیدم خبری از ترافیک بالا و تراکم جمعیت به اون صورت که تو تریلر ها نشون دادن نبودهبه نظرتون تو ی عکسایی که ازبازی اومده تراکم جمعیت کم نیست ؟!نمیدونم شایدم من اینجوری فک میکنم ولی شبیه تریلر نیست از لحاظ تراکم جمعیت و ترافیک
In order to experience the game properly, please make sure you install this Update before playing (like all Title Updates, it will be applied automatically as long as you are connected to the internet
راکستار مال این دروغا نیست
اگه مطمئن نبودن اینقدر روی ترافیک مانور نمیدادن.
شاید تو PC بوده...