کاملا قبول دارمگرافیک نسل قبلش به داغونی هم که شما فکر میکنی نبود
من دوبار بازیرو تموم کردم و به راحتی میتونم بگم گرافیک بازی تو نسل قبل دقیقا همینه
اگر اینجور باشه که به هیچ وجه قابل قبول نیست
کنسول 10برابر قوی تر شده و بازی یه نسخه Remaster ساده نیست پس فکر نمیکنم توقعم الکی بالا باشه
اونایی که در مورد گرافیک شک دارن کافیه این تاپیک رو ببینن
GTAV Graphics - Old Gen vs New Gen - GTA V - GTA Forums
عبارت GTA V PS3 رو سرچ بکنید بعد بگید پیشرفت داشته من خودم فنه این بازیم و از نام کاربریم هم مشخصه پس قصد کوبوندن ندارم اون چیزی که من تو تریلرها دیدم این نبود اگر گرافیک بازی واقعا همینه که باید بگم گرافیک همون واچ داگز دو برابر اینهD: شاید day 1 patch ردیفش کنه R* برای تجربه درسته بازی نصب پچ مهمه ! نمیشه اینطوری انقدر سریع نظر داد ... احتماله بالا روزه عرضه یا بعدش Digital Foundry مقایسه حاضر و قبل رو به صورت دقیق نشون میده . texture ها 100 بهتر شدن . نورپردازی هم خیلی معلومه بهتر شده ... فقط میمونه شلوغیش که منم توی Stream کلی نگاه کردم چیزی مثل تریلرها ندیدم ( البته مع بله ... واضحه که برای نسل بعده ... پیشترفتش معلومه در هر صورت بازی مختصه نسل جدید طراحی نشده و اپگرید شده ... ! انتظاره گرافیکه AC نداشته باش که :d
عبارت GTA V PS3 رو سرچ بکنید بعد بگید پیشرفت داشته من خودم فنه این بازیم و از نام کاربریم هم مشخصه پس قصد کوبوندن ندارم اون چیزی که من تو تریلرها دیدم این نبود اگر گرافیک بازی واقعا همینه که باید بگم گرافیک همون واچ داگز دو برابر اینه
اونکه صد درصد tlou یدونس ما هم تو این تاپیک غریبه نداریم بحثی میشه نظری داده میشه فقط داریم گفتگو میکنیمگول این عکسا رو نخورید.قبل از اومدن TLOU:R هم یه سری عکس بی کیفیت اومده بود بیرون"هیترهای سونی هم شروع کردن به جشنو پایکوبی.عکسای با کیفیت که اومد همشون رفتن تو سوراخ موش:dنمونش:
نمیگم GTA V این نسل مثل این عکس باید باشه" چون یه عنوان OW به این عظمت رو نمیشه با این جزئیات طراحی کرد.اما به برو بچز راک ایمان داشته باش.بزار نقدهاش منتشر بشه اونوقت متوجه اوستایی راک و رفقا خواهی شد:d
منکه واقعا نمی فهمم مشکل چیه! بازی از هر نظر نقص داشته باشه از نظر گرافیک نسبت به نسخه نسل قبل یه سرو گردن بالاترهکاملا قبول دارم
همون موقع که اعلام کرد بازی 30 فریمه تا ته داستانو خوندم . سوال اینجاس چرا بازی 60 فریم نیست؟؟ با کمی دقت میبنید AA نداره به جواب میرسید
منکر زحمتهای راک استار روی نسخه جدید نمیشیم کیفیت تکسچرها افزایش پیدا کرده بسیار هم روی قسمت اول شخص کار کرده زحمت کشیده
البته نظر شخصی دوستان محترمه ولی از عکسها کاملا مشخصه بازی aa نداره
درهر صورت هرکسی صالح میدونه میتونه برا این بازی 250 خرج کنه ولی این گرافیک منو راضی نمیکنه ( خصوصا اینکه نسل قبل اوریج خریدمش یکبار بازی تموم کردم ) صبر میکنم نسخه PC اوریجینال میخرم با MOD حلش کنم
این عکسها برا هایپ خوبه فرمت گیف اونم با این کیفیت ؟؟ :d 12 سالمون نیست که خودمونم طرفدار راک استاریم ولی فن بازی بیجا no
1080 full screen داره حقیقتو میگه دیگه اینا چیه لینک میزاری 1000 بار دیدیم
منکه واقعا نمی فهمم مشکل چیه! بازی از هر نظر نقص داشته باشه از نظر گرافیک نسبت به نسخه نسل قبل یه سرو گردن بالاتره
فکر کنم کلا اون ویدیو مقایسه که خود راک استار پخش کردم قبول نداری
از روی تصاویر encode شده استریم نمیشه قضاوت کرد که
راک استار هیچوقت هایپ الکی و غیر واقعی نکرده
بعد از عرضه بازی برای ps4 و x1 میاد ...آقا خبری در مورد Heist نشد؟