Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام
ب نظر من این حالت اول شخص یه جوریه چون که ما گیمر ها همیشه gta رو ب این سبک یعنی سوم شخص میشناختیم و ارتباط برقرار کردن با اول شخص اونم این بازی یکم منو متعجب کرده.حالا شما بگید اگر gta 5 ک در اصل مال نسل قبل بود و در همان زمان هم اول شخص میبود آیا بازم امتیازش 10 میشد؟؟؟آیا همه میپسندیدن؟برای من gta 5 سوم شخص با همون dna خودش باحال و جذاب هست.مثل این می مونه که بازی هایی نظیر متال گر یا لست آو آس رو بیان اول شخص بسازن.آدم یه جوریش میشه.در کل باید بتزی بیاد و تجربش کنیم ببینیم توی حالت اول شخص هم بازم جذاب هست یا نه!

آقا الان خود *R یه ویدئو تفاوت گرافیکی PS4-PS3 تو صفحه Face بوک ش گذاشته من که دیدم اینطوری شدم :shocked:
اینم لینک Ytube هر کی فـ...یلتر شکن داره حتما ببینه (با کیفیت 1080 ببینید 1:29 ثانیه حجمشم 30 مگ)
دقیقا این ویدئو 20 دقیقه پیش تو صفحه *R به اشتراک گذاشته شده زود ببینید کف کنید

Thumbnail

- - -ویرایش - - -

آقا الان خود *R یه ویدئو تفاوت گرافیکی PS4-PS3 تو صفحه Face بوک ش گذاشته من که دیدم اینطوری شدم :shocked:
اینم لینک Ytube هر کی فـ...یلتر شکن داره حتما ببینه (با کیفیت 1080 ببینید 1:29 ثانیه حجمشم 30 مگ)

اینی که شما میگی همینه یا فرق داره؟

77799518308067008426.jpg

Grand Theft Auto V - PS3/PS4 Comparison Trailer
720p

عجب چیزی بودا ....
یعنی تا این حد ؟
دمشون گرم

بارونش خيلي فرق كرده و طبيعي تر شده و رفلكت روي ماشينا خيلي پرجزييات تر شده! بوته و برگ اينام بيشتر شده ولي از لحاظ تعداد پولي كون ادما و .. همونه و فرقي نكرده

البته tessellation هم اضافه شده كه پولي گون مثلا رينگ ماشين كاملا دايره نيست رو گرده گرد ميكنه و همه لبه هارو از بين ميبره بايد ببينيم چقد ازش استفاده شده

بارون و افکت های آب روی آسفالت چقدر طبیعی شده !!!
این بازی روی pc چجوری میشه خدا می دونه!
فکر کنم بالاترین امتیاز هارو بین بازی های ps4 تا الان بگیره
واقعا کارشون سخته بازی رو روی چند پلتفرم آماده کردن اونم با این کیفیت که از انحصاری ها هم یک سرو گردن بالاتره!
واقعا دم راک استار گرم! همیشه سورپرایزهای خفنی تو دست بالش هست :d

بازی و روی 360 انجام داده بودم و قصد نداشتم برای ps4 تهیه کنم. فکر می کردم فرقش با نسل قبل مثل cod ghosts و یا last of us هست و ارزشش را نخواهد داشت که دوباره هزینه کرد. اما پس از دیدن گیم پلی جدید تصمیمم به کل تغییر پیدا کرد. لینک زیر گیم پلی GTA5 در دید اول شخص است. حتماً دانلود کنید و ببینید و همین الان 200 تومان بزارید کنار برای این بازی. گرافیک بازی را از نو دوباره ساختند و کاملاً نسل هشتمی است.

http://bazikhorha.ir/games_videos/gta-5-first-person-modus-im-gameplay-trailer.mp4

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or