Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
این راک استار نامرد کاری کرد که این دوهفته آخر به اندازه دوسال از عمرمون کم بشه

با این شرایط مجبوریم دوبار داستان بازی رو تموم کنیم! یه بار کلاسیک (سوم شخص) یه بار هم advanced warfare یا hardline یا هرچی که اسمش هست...:d

- - -ویرایش - - -

xfrb20s7k137wsngeed0.jpg

چقدر تو tlou با این اسپیکر دسته حال میکردم، گویا اون حال نبوده! حال اصلی تازه قراره شروع بشه... >:)

حالا با این اول شخص شدنش پس اینLady ها رو که سوار‌ ماشین میکنیم و دور دور میکنیم رو چیجوری نشون میده؟؟!!:d
برای خریدشم که من خیالم راحته امسال کنکور دارم و تا خرداد هم نمیتونم بازی کنم و تا بعد از خرداد هم که قیمتش نصف شده و دست دوم میخرمش!

از اون جایی که دوست ندارم پول زور به دلال ها بدم یک فروند GTA V به صورت دیجیتالی pre order شد :d

90140006826074827409.jpg

فقط نمی دونم چرا حجم بازی شده ۴۱ گیگ
رفقایی که pre order کردن برای شمام حجم تغییر کرده؟

از اون جایی که دوست ندارم پول زور به دلال ها بدم یک فروند GTA V به صورت دیجیتالی pre order شد :d

90140006826074827409.jpg

فقط نمی دونم چرا حجم بازی شده ۴۱ گیگ
رفقایی که pre order کردن برای شمام حجم تغییر کرده؟
همیشه حجمی که از PC میگیری پایینتر از حجمیه که با خود PS4 میگیری و نشون میده . مال منو زده 44.9 . همینو بخوام از PC بگیرم 41 گیگ دان میکنه . بعد موقع ریختنش حجمش همون 44.9 میشه . مبارک باشه .

حالا بگو عضو CREW و کلاب اژدهای آبی هستی یا نه >:):d

راک استار دمت گرم عجب ده یوثی هستی تو بااین کارت باعث شدی تو بازی اول شخص امثال بزنی رو دست فارکرای تو حالت سوم شخصم که دیگه حرف نداری خدایی سیاستش تو لوزلمعدم با این کارش باعث شد طرفدارای سبکfps به سمت راک استار جذب بشن همیشه تو کاراش نوآوریه

این راک استار نامرد کاری کرد که این دوهفته آخر به اندازه دوسال از عمرمون کم بشه

با این شرایط مجبوریم دوبار داستان بازی رو تموم کنیم! یه بار کلاسیک (سوم شخص) یه بار هم advanced warfare یا hardline یا هرچی که اسمش هست...:d

- - -ویرایش - - -

چقدر تو tlou با این اسپیکر دسته حال میکردم، گویا اون حال نبوده! حال اصلی تازه قراره شروع بشه... >:)
Tomb Raiderیکی از عنوانی بود که از تمامی امکانات دسته استفاده زیادی شده بود
صدای اسلحه ها و تیر خوردن دشمن و بالا رفتن از کوه و صدای رادیو از دسته میومد با تاچ پد هم مشعل رو خاموش روشن میکردی برای آپگرید از تاچ استفاده میشد
با صدات بازی رو کنترل میکنی اسلحه عوض میکنی پاس و استارت میشد و خیلی چیزای دیگه
TLOUدرست از امکانات دسته استفاده نمیکرد خیلی هم کم استفاده میشد

آخرین ویرایش:
سلام دوستانی که بازی رو پیش خرید کردن اگه تو اکانتشون جا داشت منم شریک کنن دیگه این همه پول کامل ندیم....پ.خ بدین شرایط رو:-s
بعد دوستان واسه آنلاینش داستان soical club چیه؟سایتیه باید عضو شد اونجا؟کسی میتونه در این مورد بگه یا لینکی بده ثبت نام کنم!!؟ممنون میشم از اساتید:x

Tomb Raiderیکی از عنوانی بود که زا تمامی امکانات دسته استفاده زیادی شده بود
صدای اسلحه ها و تیر خوردن دشمن و بالا رفتن از کوه و صدای رادیو از دسته میومد با تاچ پد هم مشعل رو خاموش روشن میکردی برای آپگرید از تاچ استفاده میشد
با صدات بازی رو کنترل میکنی اسلحه عوض میکنی پاس و استارت میشد و خیلی چیزای دیگه
TLOUدرست از امکانات دسته استفاده نمیکردم خیلی هم کم استفاده میشد
اینا رو نمیدونستم چون تامب رایدر رو روی پی سی بازی کردم

خدایی عجب تریلر اول شخصی ساختن سراسر هیجان بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or