Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
چند ساعت زمان میبره و با چه سرعتی دان میکنید ؟
من اینجا قبلا 50 Mb داشتم حدود 5 میگ در ثانیه دانلود میکردم
الان سرعت نتم 32میگ هست و TLUS رو تو یه شب تا صبح گرفتم اینم فک کنم تو همین مایه ها باشه ولی یه مقدار که دان میشه بازی رو میشه اجرا کرد بقیه تو مسیر دانلود میشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

چند ساعت زمان میبره و با چه سرعتی دان میکنید ؟

16م اجازه دانلود میده . لازم نیست همشو دان کنیم . مقدار 10 یا 12 گیگ که دان کردیم اجازه بازی کردن میده . بقیشم هر چقدر طول بکشه مهم نیست . به همین راحتی . سونی فکر همه جاشو کرده .

اره با اجازتون
ولی دوستانی هم که نمیتونن دانلود کنن میتونن دیتا رو از کسی بگیرن اگه اشتباه نکنم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

تنها راه همینه ... من با این که نت نامحدود دارم ولی بازم حوصلم نمیاد دان کنم ، سر TLOU پیر شدم تا بازی دان شد خدا میدونه چند روز pc روشن بود

:hug:
b0f478d96f34e3e32847184a9f3e2a59.jpg

فقط از یه چیز نسخه بازسازی شده ناراضیم.کارکترها نسبت به بخشای دیگه بازی پیشرفت خیلی محسوسی نکردن/:)
امیدوارم یه DLC داستانی طولانی هم بعدا واسش معرفی کنن تا حلال حلال بشه
هر چند همین الانشم حلاله;):d
من که عجله ای واسه تهیش ندارم هر موقع قیمتش معقول شد میخرمش یا اینکه از بچه های همین جا بصورت دست 2 تهیش میکنم:dالبته امیدوارم فروشنده ای پیدا بشه

آخرین ویرایش:
2 هفته طاقت فرسا و بشدت سخت رو پیش رو داریم . خداییش راک استار زد خابوندمون توی خماری . نمیکنن لااقل زود تر بازی رو بدن بیرون .
یعنی این بازی به تمام بازی های این نسل که تا الان اومده میارزه با اینکه مال نسل قبلیه .

بعد از دیدن تریلر های GTA V برای نسل جدید واقعا خوشحالم که
خوش شانسی اووردم که سر یه بدشانسی بزرگ نتوسنتم نسل قبل روی ps3 تجربش کنم:d:-h
تا بتونم اولین تجربم از این بازی یه شاهکار تکامل یافته باشه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or