Jun 10, 2014 نوشته ها: 5,106 Last edited by a moderator: Mar 17, 2022 Reactions: P.T. and Tidus & Shayne بیشتر...
M mamadps کاربر سایت Nov 4, 2014 #691 تو سایت ign علاوه بر دموی اول شخص دو تا تریلر دیگه هم بود کسی میتونه لینک بدون *****ش رو بده؟
aslirezahddd PRO FIFA PLAYER کاربر سایت Nov 4, 2014 #692 همه قسمتا یه طرف اون قسمتی که سوار موتوره شد هوا بارونی یه طرف خیابونو نگاه کنید فقط یه بازی دیگس اصلا
همه قسمتا یه طرف اون قسمتی که سوار موتوره شد هوا بارونی یه طرف خیابونو نگاه کنید فقط یه بازی دیگس اصلا
HoR!ZoN کاربر سایت Nov 4, 2014 #693 به نظرم عالی کار شده حالت FPS ـش ولی اصلا به دل آدم نمیشینه. GTA رو هم TPS شناختیم
N *neco* کاربر سایت Nov 4, 2014 #694 سلام من تا حالا انلاین gta بازی نکردم لطفا بگید social club رو از کجا باید بسازم ؟
Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Nov 4, 2014 #695 اوه اوه گرافیک اون قسمت بارونی تو شب خدا بود. انعکاس نور ماشین ها و مغازه ها روی زمین که خیس شده عالی بود. Day One
اوه اوه گرافیک اون قسمت بارونی تو شب خدا بود. انعکاس نور ماشین ها و مغازه ها روی زمین که خیس شده عالی بود. Day One
sam2fisher کاربر سایت Nov 4, 2014 #697 خودمونیما یجورایی battlefield hardlinesh کردن ولی با روح کلی GTA سازگار نیست نمیگم بده ولی همون جوری بهتره سوم شخص بیشتر دوست دارم تا این
خودمونیما یجورایی battlefield hardlinesh کردن ولی با روح کلی GTA سازگار نیست نمیگم بده ولی همون جوری بهتره سوم شخص بیشتر دوست دارم تا این
Sherytto کاربر سایت Nov 4, 2014 #698 پیش خرید حلالمون باشه دوستان دی : Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
EditEhsan کاربر سایت Nov 4, 2014 #702 نوشته شده توسط Sherytto: پیش خرید حلالمون باشه دوستان دی : Sent from my GT-I9505 using Tapatalk بیشتر... واقعا شما این بازیها با این حجم رو دانلود میکنین ؟
نوشته شده توسط Sherytto: پیش خرید حلالمون باشه دوستان دی : Sent from my GT-I9505 using Tapatalk بیشتر... واقعا شما این بازیها با این حجم رو دانلود میکنین ؟
Sherytto کاربر سایت Nov 4, 2014 #703 نوشته شده توسط EditEhsan: واقعا شما این بازیها با این حجم رو دانلود میکنین ؟ بیشتر... اره با اجازتون ولی دوستانی هم که نمیتونن دانلود کنن میتونن دیتا رو از کسی بگیرن اگه اشتباه نکنم Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
نوشته شده توسط EditEhsan: واقعا شما این بازیها با این حجم رو دانلود میکنین ؟ بیشتر... اره با اجازتون ولی دوستانی هم که نمیتونن دانلود کنن میتونن دیتا رو از کسی بگیرن اگه اشتباه نکنم Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
beh1382 کاربر سایت Nov 4, 2014 #705 نوشته شده توسط EditEhsan: واقعا شما این بازیها با این حجم رو دانلود میکنین ؟ بیشتر... این که چیزی نیست:d ولی جدا از این که بازی رو پیش خرید کردم اول ناراحت بودم ولی بعد از دیدن این ویدئو کاملا از خرید خودم راضیم
نوشته شده توسط EditEhsan: واقعا شما این بازیها با این حجم رو دانلود میکنین ؟ بیشتر... این که چیزی نیست:d ولی جدا از این که بازی رو پیش خرید کردم اول ناراحت بودم ولی بعد از دیدن این ویدئو کاملا از خرید خودم راضیم