Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
lbkqju8v40p09okjbias.jpg

وقتی نصل قبل رو بازی میکردم واسم عجیب بود ک بازی تو روز گرافیک بیشتر و چشم نوازتر داره،تو شب انگار ک از گرافیک بازی کم میشد :(
الانم ک عکسای نصل بعد رو میبینم باز تو بعضی عکسا شب بازی خیلی خوش گرافیکه،تو بعضیا معمولی،نمیدونم فقد من اینطور حس میکنم یا بقیه هم اینطورن
(اقا خودم gtaفن هستم خصوصا v،تورو خدا نریزین سرم:d )
نمی دونم ، ولی من همچین چیزی حس نمی کنم :دی

هاست تو بازي مولتيپلير ميتونه بطور پيش فرض حالتيو قرار بده كه همه دوربينشون اول شخص بشه
همچنين كسايي كه كاراكترشونو از نسل قبل انتقال ميدن اين امكان بهشون داده ميشه كه كاراكترشونو دوباره با امكانات جديد طراحي كنند
GTA Online: hosts can force new first-person view | VG247

اینم یک عکس جهت تحریک افکار عمومی >:) 10 روز و 21 ساعت دیگه! امیدوارم preload اش حداقل 4 روز قبل از ریلیز باشه که بتونم تا روز ریلیز دانلودش کنم :d
واقعا از این هدست pulse elite راضیم! بهترین انتخاب توی این رنج قیمتی برای ps4 هست و از اونجایی که با همه دستگاه های دیگه هم قابل استفاده اس ( اونم به صورت بیسیم ارزش خریدش رو دوچندان می کنه)
11117207756462818953.jpg

در ضمن راک استار لیست کامل تغییرات نسل جدید رو اعلام کرده
Grand Theft Auto V Improvements on PS4, Xbox One and PC Fully Detailed by Rockstar | DualShockers
اینو باید اونایی ببینن که می گفتن بازی 60 دلار نمی ارزه باید 40 دلار باشه و فلانُ راک استار فقط می خواد با یکم بهینه سازی رو رزلویشن بازی رو دوباره منتشر کنه پول به جیب بزنه
واقعا زحمت کشیدن برای بازی! دمشون گرم :x

لیست و جزئیات"

Grand Theft Auto V

• Seamless integration of new First Person Mode in Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online including fully customizable controls, targeting, FOV and more.
  • New first-person cockpit views for vehicles, with fully re-modeled interiors, including working speedometers, gas dials, radio and instrument panel lighting.
  • Increased resolution at 1080p at 30fps, 4K compatible for PC.
  • More than double the draw distance.
  • New depth of field effects.
  • High resolution textures.
  • Over 150 new songs plus new DJ mixes and talk radio.
  • Dynamically adaptive depth of field.
  • Increased particle effects quality and number of particle effects rendered on-screen at once.
  • Improved wind dynamics for clothing, flags, foliage, trees and more.
  • More realistic fluid dynamics.
  • Improved weather effects.
  • Improved damage effects.
  • Volumetric light pollution.
  • 3x number of light sources from 360/PS3.
  • Vehicles from GTA Online Updates now form part of the ambient vehicle population for increased vehicle diversity across the entire world.
  • Vehicles and weapons from all 11 free GTA Online updates are available in Story Mode from day one.
  • New land and sea animals.
  • Animals in the world now have soft fur.
Grand Theft Auto Online

• Increased player count to 30 players with an additional 2 spectators.
  • Completely overhauled character creator to allow players a greater range of customization.
  • Over 120 new props added to the Creator tools for players to use in creating their own content.
  • Doubled the amount of props allowed in created matches.

دوستانی که تا الان دیجیتالی پیش خرید نکردن تا 17 نوامبر یک روز قبل از عرضه تمدید کردن اضافاتو . سینگل سرجاشه . 300 مولتی رو نصف کردن 150 تا میدن .

کسی اطلاع داره واسه گرفتن کانتنت اختصاصی returning players دقیقا باید چیکار کرد ؟ باید رو PS3 و با همین پروفایل فعلیتون بازی کرده باشین ؟ یا اینکه اکانت راک استار مهمه ؟ من چون هیچوقت GTA online بازی نکردم نمیدونم چجوریه اگه اطلاع دارید لطفا توضیح بدید

اینم یک عکس جهت تحریک افکار عمومی >:) 10 روز و 21 ساعت دیگه! امیدوارم preload اش حداقل 4 روز قبل از ریلیز باشه که بتونم تا روز ریلیز دانلودش کنم :d

Preload دو روز قبل از عرضه شروع می‌شه، رو زمان باقی‌مانده کلیک کنین و دانلود اتوماتیک رو بزنین تاریخ Pre-load رو می‌زنه.
آف‌تاپیک: با توجه به مرحوم شدن دانلود شبانه در ایران، دیگه امکان دانلود این برام وجود نداره، اینجا کسی از دوستان هست بتونه دانلود کنه و ما [و یحتمل خیلی دوستان دیگه] ازش بگیریم؟

سلام به همه ی دوستان

اگر ممکنه تاریخ انتشار دیجیتال pre order بازی رو اعلام کنید خیلی ممنون می شم و از کی pre order برای (خرید) در دسترس هست.

کسی از دوستان میدونه که اگه بازی رو بصورت دیجیتالی و شریکی( Share)بخریم آیا هر دو نفر از 1 میلیون دربخش آنلاین بهره مند میشن یا فقط کسی که بازی با اکانتش خریده شده 1 میلیون داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or