توی طوله بازی اشناه میشی . برای همین میزارم توی اسپویلربجه ها سك تو بازي داستانش جيه؟ميشه دور زد باهاش؟يا دنبال ميكنه ادمو؟نسخه قبل دوستاني كه بازي كردن بكن اين حيوانات تو بازي جيه؟واسه شكاره يا تو يك مرحله از بازي هست فقط؟
من از شخصیتهاش بدم نمیاد - اما شخصیت پردازیش به نسبت بقیه بازیا فوق القعاده بهتره . مثلا اینکه ما خانواده مایکل رو میبینم و بیشتر این شخصیتها رو از سوی دیگه برای بازیباز توسعه میدان تا مثل بازیهای قبلی gta ... کلا جالبه که گذشته و حال شخصیتهای بازی روایت میشه و خیلی ماهرانه توی داستان به هم گره میخورن . 3 نفر از 3 قسمت و زندگی متفاوت . کلا کارشون توی داستان سرایی V به نظرم جادویی بود! ... ولی کلا کله gta یه طرف و Trevor یه طرف ×_× از همه شخصیتهایی که تا حالا افریدن برای من یکی بهتر بود ×_× لووووووول:\نمی دونم چرا ولی به نظر من کاراکتر های V اصلا ابهت ندارن...اون عکس CJ روی کاپوت ماشین خیلی ادمو بیشتر از این هایپ میکنه...البته این نظر منه
یک سوال دارم این بازی GTA V توی نسل جدید مقایسه ویدیوی بین دو کنسول PS4 و XBOX ONE نداره ببینم روی کدومش بهتره ؟؟
مطمئنن رو ps4 بهتره دیگه !!
غیره اینه مگه ؟
والا من تا امروز از خرید دو کنسول دست نگه داشتم فقط به خاطر این بازی روی FIFA 15 رنگها توی XBOX ONE بهتر از PS4 بودش فقط روی این موندم
تا الان که هر چی تبلیغ دیدم و بازی ریوو IGN همش با کنسول PS4 بازی میکردن
چون توی نسل قبل تجربه بازی روی هر دو کنسول رو داشتم این بازی توی نسل قبل روی xBOX 360 بهتر بودش و شفاف تر بودش در ضمن روی 1080P اجرا میشد توی نسل قبل برای من الان کمی شک دارم
فکر نکنم تفاوت چندانی داشته باشندیک سوال دارم این بازی GTA V توی نسل جدید مقایسه ویدیوی بین دو کنسول PS4 و XBOX ONE نداره ببینم روی کدومش بهتره ؟؟
خیالت راحت باشه چون راکستار کارش رو بلده.والا من تا امروز از خرید دو کنسول دست نگه داشتم فقط به خاطر این بازی روی FIFA 15 رنگها توی XBOX ONE بهتر از PS4 بودش فقط روی این موندم
چون توی نسل قبل تجربه بازی روی هر دو کنسول رو داشتم این بازی توی نسل قبل روی xBOX 360 بهتر بودش و شفاف تر بودش در ضمن روی 1080P اجرا میشد توی نسل قبل برای من الان کمی شک دارم
هفته دیگه 4 یا 5 شنبه DF چک کن اونا انالیز میکنن .یک سوال دارم این بازی GTA V توی نسل جدید مقایسه ویدیوی بین دو کنسول PS4 و XBOX ONE نداره ببینم روی کدومش بهتره ؟؟
این بازی ها مولتی پلتفورم هستن و مقایسشون خیلی برتری یک کنسول رو نشون نمیده اگر برای gta میخوای بخری هیچ فرقی نداره ولی اینم در نظر داشته باش xone بخری دیگه باید قید uncharted , the order ... رو بزنی البته xone هم انحصاریای خوبی داره به سلیقه ی خودت بستگی داره دیگه ...والا من تا امروز از خرید دو کنسول دست نگه داشتم فقط به خاطر این بازی روی FIFA 15 رنگها توی XBOX ONE بهتر از PS4 بودش فقط روی این موندم