میگم شما تکنیک های فروش کار نکردی ؟خوب
۱- اولاً برای PS5 قیمتش فعلاً ۱۰ دلاره و نیازی به داشتن ورژن قبلی و اینها هم نیست.
۲- برای اینکه بتونید save هاتون رو منتقل کنید باید ورژن PS4 رو آپدیت شده داشته باشید و از طریق خود بازی، save file تون رو به سرورهای خود راکستار آپلود کنید.
۳- حالا توی بازی که وارد بشید می تونید save قبلی تون رو دانلود کنید و ...
۴- از نظر نورپردازی خیلی خیلی خیلی بهتر شده. ۳ تا مود fidelity و performance RT و performance داره که همون performance RT ش عالیه (upscaled 4k/ray tracing/60fps). بسیار هم نرم هست به لطف 60fps شدنش
۵- کنترل یکمی نرم تر از اون چیزی هست که توی PS4 بودش.
۶- از trigger effect و haptic feedback ها به خوبی پشتیبانی می کنه (ماشین به ماشین فیدبکش فرق داره از نظر من)
۷- می تونم بگم که بازی رو می تونید چیزی بین نسل ۸ و ۹ در نظر بگیرید.
از دیدگاه من بسیار ارزش داره که دوباره تجربه کنید این بازی رو، بالاخره داریم در مورد GTA 5 صحبت می کنیم، این بازی ۳ نسل خودش رو کشونده و این فقط می تونه قدرت بالای بازی سازی راکستار رو به نمایش بزاره. ایراد گیری به راکستار که داره می دوشدش سر ماجرای آنلاین و ... رو اگه بی خیال بشیم، خود هسته این بازی واقعاً جذاب و عالیه. الانم به لطف پیشرفت های این نسخه میشه خیلی ازش لذت برد. ارزشش بنظر من همون برچسب ۶۰ دلاری معموله که داره ۱۰ دلار فروخته میشه و علیرغم اینکه من نسخه ی فیزیکی نسل ۸ رو دارم، برای این چیزی که الان تجربه کردم، حتی ۶۰ دلار رو هم با رضایت کامل پرداخت می کردم.
سلام منم یه ۲ ساعتی بخش داستانی رو بازی کردم تغییرات در حد همون ۱۰ دلار هست hdr نورپردازی و رنگ بندی رو خیلی بهتر کرده رزولوشن هم خیلی خوب شده و بازی کلا حتی رو حالت فیدلیتی روون تر از قبل هستش...کلا به نظرم ارزش ۱۰ دلارو داره نه بیشترمیگم شما تکنیک های فروش کار نکردی ؟
من میخواستم بخرم ، بعد تصمیم گرفتم نخرم ، بعد که با این آب و تاب توضیح دادید تصمیم گرفتم بخرم !
اول برید تو قسمت اینترنت و کلین مک ادرس رو بزنیددوستان کسی میدونه باید چیکار کنم
قبلا بازی کردین رو PS4 ? یعنی کاراکتر داشتین یا نه ؟دوستان کسی میدونه باید چیکار کنم
همونطور که گفتی کاربرد دوال سنس تو این بازی وحشتناک عالی شدهفک نمیکردم اینقدر روی پشتیبانی از DualSense و هپتیک فیدبک کار کرده باشن...البته در این زمینه سابقشون خوبه و روی دوال شاک 4 هم قابلیت های جالبی گذاشته بودن.
کلا هم تیراندازی و هم رانندگی حس و حالش عالی از آب دراومده و قشنگ پستی بلندی های جاده رو میشه حس کرد...یه سری ریزه کاری های جذاب دیگه هم هست مثل بیس موسیقی توی کلاب که هر چقدر بهش نزدیک بشی شدیدتر میشه.
متاسفانه باید با یه اکانت جدید بری تو گیمخب الان هیج راه حلی نداره من بتونم بازی کنم !