خودم منتظرم افرادی این کار رو بکننبگیرش تست کن اگه اوکی بود ما هم بگیریم
دوستان الان قسمت آنلاین که فری رو دانلود کنم بخش داستانی هم جزو این ۸۶گیگ یا جدا باید دانلود بشه؟
دیتا کلا یکیه، 86 گیگ هجم کامل بازی هست، داستانی + انلایندوستان الان قسمت آنلاین که فری رو دانلود کنم بخش داستانی هم جزو این ۸۶گیگ یا جدا باید دانلود بشه؟
من رو ps5 برا من که پلاس دارم رایگانه تا ۳ماه انگاری.دقیقا سوال منم هست
شما رو کدوم پلتفورم گرفتی بازی رو؟
من نسخه کامل رو برای ایکس باکس گرفتم (نسخه 20 دلاری) ولی فقط GTA V Online رو برای دانلود داده
حالا موندم همین فایل شامل نسخه داستانی هم میشه یا نسخه داستانی رو برای پری لود نمیده رو ایکس باکس
دوستان کلا اگه چه کامل بخرین چه بخش انلاین رو
برای هر دو بازی به طور کامل دانلود میشه،
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
دیتا کلا یکیه، 86 گیگ هجم کامل بازی هست، داستانی + انلاین
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
من رو ps5 برا من که پلاس دارم رایگانه تا ۳ماه انگاری.
دوستمونم گفتن حجم کلیه بازیه. پس هم آنلاین هم قسمت سینگل شامل میشه
نسحه ایکس باکسش که من بازی کردم راحت پیدا می کنه و همه سشن ها معمولن بالای ۲۰ نفر هستند هستند.البته باید ریجن کنسول رو رو نیوزیلند بزارید چون ۱۵ مارچ برای ریجن های دیگه باز میشهدوستان سرورای آنلاینش راحت وصل میشه؟ یا مثل رد دد دردسر داره و dns اینا میخواد؟
دقیقا من هم همین سوال رو با ابعاد گسترده تر دارم!دوستان گرافیک وگیم پلی اصلا تغییری کرده؟ارزش تجربه مجدد داره؟
من نسخه ps4 رو ک بازی کردم، نسبت به ps3 خیلی گرافیک تفاوت داشت و واقعا تجربه بهتری داشت، اما الان سر خرید این نسخه ۵ موندم، چون تو اولین مقایسه چیزی ک اومده، انگار تفاوتی نیست به اون صورت، فقد رزولوشن رو به 4k ارتقا دادن و فریم ریت رو رسوندن به ۶۰دقیقا من هم همین سوال رو با ابعاد گسترده تر دارم!
من روی PS3 همه ی مین میشن ها و ساید میشن ها رو رفتم و یه جورایی بازی رو جَویدم!
از طرفی اون موقع مجرد بودم و وقتم هم خیلی آزاد تر بود ،
میخوام بدونم با توجه به محدودیت وقت و اینکه بازی رو کامل بازی کردم ، آپگرید در حدی هست که ارزش تکرار داشته باشه ؟
حقیقت من دیشب اکانتم رو شارژ کردم ولی تردید کردم و نخریدم!