منی که رو ps3 بازی کرده بودم هنوز نمیفهمم چرا باید این بازی انقدر کش پیدا میکرد تو مارکت هنوز تغییر آنچنانی ندیدم تو نسخه نسل جدیدش حالا review های بیشتر بیاد ببینیم چیهدوستان کلیپی از مقایسه اومده ک متوجه شیم چقدر تغییر داشته؟
من ک نسخه ps4 رو داشتم، هنوز مجاب نشدم ک اینو بخرم، منتظر مقایسه موندم ، اما انلاینشو گذاشتم واسه دانلود ۸۶ گیگ بود، فکنم داره کلشو دانلود میکنه ولی فقد قسمت انلاین دسترس باشه
شاید روز عرضه یه تریلر منتشر کنندوستان کلیپی از مقایسه اومده ک متوجه شیم چقدر تغییر داشته؟
من ک نسخه ps4 رو داشتم، هنوز مجاب نشدم ک اینو بخرم، منتظر مقایسه موندم ، اما انلاینشو گذاشتم واسه دانلود ۸۶ گیگ بود، فکنم داره کلشو دانلود میکنه ولی فقد قسمت انلاین دسترس باشه
فقط رو ps5 ده دلار هست، رو مابقی پلتفرم ها 20 دلارهدوستان شما گفتین تو پلی ۵ زده ۱۰ دلار با تخفیف. ولی برای ایکس باکس زده ۲۰ دلار با تخفیف!!! واقعا چرا؟
خب چرا؟ نه واقعا چرا؟فقط رو ps5 ده دلار هست، رو مابقی پلتفرم ها 20 دلاره
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
موقتی هست بعد چند ماه اونم ۲۰ دلار خواهد شدخب چرا؟ نه واقعا چرا؟
درد آوره ۶۰۰ هزار تومن یه زمانی قیمت ۷ تا بازی ps3 که تازه لانچ شدند بود الان پول یک آپگرید گرافیکی. برای اکس باکس دوستان یک سایت خارجی معرفی کرده بودند که با ریجن آرزانتین بازی ها رو ۴-۵ دلار میخرن اون شاید به دردت بخوره. بعدشم بازی به احتمال خیلی زیاد میاد رو گیم پس بعد ازمدتی.به خدا گریه آوره. یه زمانی DLC بازی MODERN WARFARE 2 رو خریدم ۱۰ دلار. برام ۲۶ هزارتومن آب خورد. بعد الان ۲۰ دلار میشه ۶۰۰ هزار تومن!!!
یادم نمیره. من نینجا گایدن سیگما ۲ با آنچارتد ۲ رو ۹۰ تومن خریدم.درد آوره ۶۰۰ هزار تومن یه زمانی قیمت ۷ تا بازی ps3 که تازه لانچ شدند بود الان پول یک آپگرید گرافیکی. برای اکس باکس دوستان یک سایت خارجی معرفی کرده بودند که با ریجن آرزانتین بازی ها رو ۴-۵ دلار میخرن اون شاید به دردت بخوره. بعدشم بازی به احتمال خیلی زیاد میاد رو گیم پس بعد ازمدتی.
آره ارزش داره،خصوصا برای تو که گروه خونیت فقط ریمستر و ریمیکهدوستان ارزش داره واسه من که روی PS3 بازیش کردم همه ش رو روی فایو بگیرم ش؟
منظورم بیشتر آپگرید گرافیک ش هستش.
بگیرش تست کن اگه اوکی بود ما هم بگیریمدوستان ارزش داره واسه من که روی PS3 بازیش کردم همه ش رو روی فایو بگیرم ش؟
منظورم بیشتر آپگرید گرافیک ش هستش.