Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان کلیپی از مقایسه اومده ک متوجه شیم چقدر تغییر داشته؟
من ک نسخه ps4 رو داشتم، هنوز مجاب نشدم ک اینو بخرم، منتظر مقایسه موندم ، اما انلاینشو گذاشتم واسه دانلود ۸۶ گیگ بود، فکنم داره کلشو دانلود میکنه ولی فقد قسمت انلاین دسترس باشه

من ک نسخه ps4 رو داشتم، هنوز مجاب نشدم ک اینو بخرم، منتظر مقایسه موندم ، اما انلاینشو گذاشتم واسه دانلود ۸۶ گیگ بود، فکنم داره کلشو دانلود میکنه ولی فقد قسمت انلاین دسترس باشه
منی که رو ps3 بازی کرده بودم هنوز نمیفهمم چرا باید این بازی انقدر کش پیدا میکرد تو مارکت:دی هنوز تغییر آنچنانی ندیدم تو نسخه نسل جدیدش حالا review های بیشتر بیاد ببینیم چیه

شاید روز عرضه یه تریلر منتشر کنن😉
از جدیدترین وضعیت فقط دوتا اسکرین شات منتشر شده
ولی خودم با پی سی رو تنظیمات Ultra شات گرفتم و مقایسه کردم با چیزی که قراره برای کنسول‌های نسل نهم بیاد

پی‌سی الترا ستینگ👇

IMG_20220311_160738_002.jpg
۲۰۲۲۰۳۱۱_۱۶۰۳۲۳.jpg

PS5 & Series X|S👇

IMG_20220311_160736_024.jpg ۲۰۲۲۰۳۱۱_۱۶۰۳۱۹.jpg

ولی در کل برای کسی که از PS4 به PS5 سوییچ می‌کنه اختلاف خیلی زیاد خواهد بود

این مقایسه بین PS4 و PC Ultra👇

آخرین ویرایش:
به خدا گریه آوره. یه زمانی DLC بازی MODERN WARFARE 2 رو خریدم ۱۰ دلار. برام ۲۶ هزارتومن آب خورد. بعد الان ۲۰ دلار میشه ۶۰۰ هزار تومن!!!
:lol::))
درد آوره ۶۰۰ هزار تومن یه زمانی قیمت ۷ تا بازی ps3 که تازه لانچ شدند بود الان پول یک آپگرید گرافیکی. برای اکس باکس دوستان یک سایت خارجی معرفی کرده بودند که با ریجن آرزانتین بازی ها رو ۴-۵ دلار میخرن اون شاید به دردت بخوره. بعدشم بازی به احتمال خیلی زیاد میاد رو گیم پس بعد ازمدتی.

• Like
Reactions: u.s.a
درد آوره ۶۰۰ هزار تومن یه زمانی قیمت ۷ تا بازی ps3 که تازه لانچ شدند بود الان پول یک آپگرید گرافیکی. برای اکس باکس دوستان یک سایت خارجی معرفی کرده بودند که با ریجن آرزانتین بازی ها رو ۴-۵ دلار میخرن اون شاید به دردت بخوره. بعدشم بازی به احتمال خیلی زیاد میاد رو گیم پس بعد ازمدتی.
یادم نمیره. من نینجا گایدن سیگما ۲ با آنچارتد ۲ رو ۹۰ تومن خریدم.
امیدوارم بیاد رو گیم پس. واقعا خرج و مخارج زندگی اجازه بازی خریدن نمیده8-|

• Like
Reactions: Amir09
دوستان ارزش داره واسه من که روی PS3 بازیش کردم همه ش رو روی فایو بگیرم ش؟ :D
منظورم بیشتر آپگرید گرافیک ش هستش.
آره ارزش داره،خصوصا برای تو که گروه خونیت فقط ریمستر و ریمیکه 😄

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or