Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
اصلا تغییر نکرده؟؟ مگه انتظار شق القمر داشتین 😂
برای بازیی که 2013 منتشر شده، مشخصه که روش کار شده! نورپردازی بازی واقعا عالیه! سرعت لودینگ و فریم ریت و... الان می بینم که بازی کشش رو داشته که برای PS5 هم عرضه بشه. بازی 10 دلار! تو خریدش شک نکنید 👌

آقا این آنلاین بعد ۳ ماه دیگه مجانی نیست؟
و اینکه تا کی ۱۰ دلار هست؟
قسمت انلاین را از خود بازی جدا کردند پس اگه الان اضافه ش کنی به لایبرری برای همیشه برات رایگانه..
اون ۱۰ دلار هم که شامل قسمت داستانی میشه تا سه ماه دیگه تخفیفش هست.

• Like
Reactions: SleepyTurtel
اصلا تغییر نکرده؟؟ مگه انتظار شق القمر داشتین 😂
برای بازیی که 2013 منتشر شده، مشخصه که روش کار شده! نورپردازی بازی واقعا عالیه! سرعت لودینگ و فریم ریت و... الان می بینم که بازی کشش رو داشته که برای PS5 هم عرضه بشه. بازی 10 دلار! تو خریدش شک نکنید 👌
شما فکر کنم زیاد ریسمتر نخریدی تا حالا، بازی ۲۰۱۳ هنوز رو بالاترین کیفیت ۳۰ فریم هست یعنی عین پی اس ۳ و ۳۶۰، سرعت لودینگ به خاطر اس اس دی هست راک استار کاری نکرده،
تستش تو اینترنت هست طرف رو پی اس فور اس اس دی انداخته سرعت لودینگش شده همین،
نورپردازی هم تغییری نکرده، سایه ها ری تریسینگ داره، اونم فقط برای پلیر، یعنی شما بری جلو ماشین ان پی سی سایه رو زمین نمیافته،
در کل برای کسایی که گیم رو ندارن بد نیست، ولی برای کسایی که ورژن نسل ۸ رو دارن دزدی محسوب میشه، یا باید بیشتر کار می‌شد یا مجانی بود. حداقل نکردن ماشین های آنلاین رو بیارن تو استوری.

شما فکر کنم زیاد ریسمتر نخریدی تا حالا، بازی ۲۰۱۳ هنوز رو بالاترین کیفیت ۳۰ فریم هست یعنی عین پی اس ۳ و ۳۶۰، سرعت لودینگ به خاطر اس اس دی هست راک استار کاری نکرده،
نورپردازی هم تغییری نکرده، سایه ها ری تریسینگ داره، اونم فقط برای پلیر، یعنی شما بری جلو ماشین ان پی سی سایه رو زمین نمیافته،
در کل برای کسایی که گیم رو ندارن بد نیست، ولی برای کسایی که ورژن نسل ۸ رو دارن دزدی محسوب میشه، یا باید بیشتر کار می‌شد یا مجانی بود. حداقل نکردن ماشین های آنلاین رو بیارن تو استوری.
همه سایه ها ری تریس دارن

بررسی DF:

این بازی اصلا ریمستر نیست نمیدونم چرا بهش میگی ریمستر این نسخه در اصل شبیه یک پچ هست که در قالب دیتای جدید بازی را برای کنسول‌های نسل نهم بهینه کرده و هدف اصلیشم پلیرهای بخش انلاین بازی هست که تعدادشون خیلی بالاست و مدتها بود منتظر این پچ بودن و اتقاقا روی پچ هم کارهای خوبی شده لااقل ویدیوهای بالاتر رو ببین
خود df هم که بررسی کرد حتی تو بسیاری از موارد از نسخه pc هم بهتره مثل سایه ها و رفع باگهای نورپردازی و بهبود موشن بلور و حتی انیمیشن های کات سین های بازی به علاوه منوی بازی هم ۶۰ فریم شدن در حالیکه پی سی اینطور نیست.
همه اینها به اضافه ساپورت کامل دوال سنس و صدای سه بعدی و لودینگ پایین و قابلیت ری تریسینگ با ۶۰ فریم براحتی ۱۰ دلار میارزه ضمن اینکه بازم میگم هدف این پچ که جامعه انلاین هست که قسمت انلاین براشون رایگانه..
نمیدونم چرا میگی این پچ توهین به پلیرهای نسل هشتم هست وقتی طرف میتونه بخش انلاین نسل نهمی رو برای همیشه رایگان استفاده کنه.
ضمنا شما میگی یه ssd انداختن رو ps4 لودینگش کم شده چرا پس ps5 در حالت بکوارد لودینگش کم نشد معلوم بود نیاز به بهینه سازی داره که نتیجش شده تصویر پایین:

IMG_20220319_141617_763.jpg

آخرین ویرایش:
الان شما خودت نسخه نسل ۸ رو داری؟!
اگه آره،اونوقت نمیتونی نسخه نسل ۸ رو رایگان بازیش کنی؟

باشه 😂

• Like
Reactions: Vice City FM
درود بر دوستان اقا من به ی مشکل خیلیییی عجیب بر خوردم تو بازیps5 gta v onlineمیخوام برم تو بازی بعد از لودینگ 100درصد صفحه سیاه میشه وارد بازی نمیشه سیوبازی هم پاک کردم بازم درست نشد کسی راه حلی
داره !
ممنون میشم راهنمای کنید

درود بر دوستان اقا من به ی مشکل خیلیییی عجیب بر خوردم تو بازیps5 gta v onlineمیخوام برم تو بازی بعد از لودینگ 100درصد صفحه سیاه میشه وارد بازی نمیشه سیوبازی هم پاک کردم بازم درست نشد کسی راه حلی
داره !
ممنون میشم راهنمای کنید
اینجور مشکلات مربوط به اینترنت هست
با ایرانسل امتحان کن ظاهراً جواب میده

• Like
Reactions: Arash-S212
منم یه چند ساعتی بازی کردم بنظرم تغییرات گرافیکیش کاملا محسوسه
و اینکه پشتیبانی از دوال سنس هم خیلی خوبه کاملا غافلگیر شدم ( حتما تو هوای بارونی یبار امتحان کنید )
من خودم اول قصد داشتم آنلاینش رو برم ببینم چطوره چون بخش داستانیش رو سه چهار دفعه تموم کردم از نسل ۷ به اینور 😀
ولی خب نفهمیدم چی شد که بخش داستانیش رو هم مجانی بهم داد 😂
اونایی که فایو دارن و بخش آنلاینش رو نرفتن حتما بگیرنش نسل پیش که به من خیلی حال داد مخصوصا اگه با دوست یا آشنایی بازی می کنید

اینجور مشکلات مربوط به اینترنت هست
با ایرانسل امتحان کن ظاهراً جواب میده
من اکنت با دوستم Share Play هست و پلاس رو اکنت دوستم ست شده با اکنت دوستم رفتم راحت رفت تو بازی ولی رو اکنت خودم این مشکل هست وقتی لودینگ 100درصد میشه نمیره تو بازی ظاهرا اشتراکی جواب نمیده !
به هر صورت این اولین بازی هست که به داستان خورده امیدوارم سونی
گیرشو بیشتر نکنه رو بقیه بازی ها

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or