قسمت انلاین را از خود بازی جدا کردند پس اگه الان اضافه ش کنی به لایبرری برای همیشه برات رایگانه..آقا این آنلاین بعد ۳ ماه دیگه مجانی نیست؟
و اینکه تا کی ۱۰ دلار هست؟
شما فکر کنم زیاد ریسمتر نخریدی تا حالا، بازی ۲۰۱۳ هنوز رو بالاترین کیفیت ۳۰ فریم هست یعنی عین پی اس ۳ و ۳۶۰، سرعت لودینگ به خاطر اس اس دی هست راک استار کاری نکرده،اصلا تغییر نکرده؟؟ مگه انتظار شق القمر داشتین
برای بازیی که 2013 منتشر شده، مشخصه که روش کار شده! نورپردازی بازی واقعا عالیه! سرعت لودینگ و فریم ریت و... الان می بینم که بازی کشش رو داشته که برای PS5 هم عرضه بشه. بازی 10 دلار! تو خریدش شک نکنید
همه سایه ها ری تریس دارنشما فکر کنم زیاد ریسمتر نخریدی تا حالا، بازی ۲۰۱۳ هنوز رو بالاترین کیفیت ۳۰ فریم هست یعنی عین پی اس ۳ و ۳۶۰، سرعت لودینگ به خاطر اس اس دی هست راک استار کاری نکرده،
تستش تو اینترنت هست طرف رو پی اس فور اس اس دی انداخته سرعت لودینگش شده همین،
نورپردازی هم تغییری نکرده، سایه ها ری تریسینگ داره، اونم فقط برای پلیر، یعنی شما بری جلو ماشین ان پی سی سایه رو زمین نمیافته،
در کل برای کسایی که گیم رو ندارن بد نیست، ولی برای کسایی که ورژن نسل ۸ رو دارن دزدی محسوب میشه، یا باید بیشتر کار میشد یا مجانی بود. حداقل نکردن ماشین های آنلاین رو بیارن تو استوری.
الان شما خودت نسخه نسل ۸ رو داری؟!در کل برای کسایی که گیم رو ندارن بد نیست، ولی برای کسایی که ورژن نسل ۸ رو دارن دزدی محسوب میشه، یا باید بیشتر کار میشد یا مجانی بود. حداقل نکردن ماشین های آنلاین رو بیارن تو استوری.
نه ندارم، ولی اگه داشته باشی هم نمیشه، اگه ۶۰ فریم و ری تریسینگ و اینارو میخوای باید دوباره گیم رو بخری.الان شما خودت نسخه نسل ۸ رو داری؟!
اگه آره،اونوقت نمیتونی نسخه نسل ۸ رو رایگان بازیش کنی؟
باشهشما فکر کنم زیاد ریسمتر نخریدی تا حالا، بازی ۲۰۱۳ هنوز رو بالاترین کیفیت ۳۰ فریم هست یعنی عین پی اس ۳ و ۳۶۰، سرعت لودینگ به خاطر اس اس دی هست راک استار کاری نکرده،
تستش تو اینترنت هست طرف رو پی اس فور اس اس دی انداخته سرعت لودینگش شده همین،
نورپردازی هم تغییری نکرده، سایه ها ری تریسینگ داره، اونم فقط برای پلیر، یعنی شما بری جلو ماشین ان پی سی سایه رو زمین نمیافته،
در کل برای کسایی که گیم رو ندارن بد نیست، ولی برای کسایی که ورژن نسل ۸ رو دارن دزدی محسوب میشه، یا باید بیشتر کار میشد یا مجانی بود. حداقل نکردن ماشین های آنلاین رو بیارن تو استوری.
نه دیگه قسمت انلاین برای همیشه به اکانتت اضافه شدهآقا من نسخه آنلاین رو دارم بازی میکنم بهم خیلی چسبیده
بعد سه ماه که مجانی بودنش نمیپره؟
اینجور مشکلات مربوط به اینترنت هستدرود بر دوستان اقا من به ی مشکل خیلیییی عجیب بر خوردم تو بازیps5 gta v onlineمیخوام برم تو بازی بعد از لودینگ 100درصد صفحه سیاه میشه وارد بازی نمیشه سیوبازی هم پاک کردم بازم درست نشد کسی راه حلی
داره !
ممنون میشم راهنمای کنید
من اکنت با دوستم Share Play هست و پلاس رو اکنت دوستم ست شده با اکنت دوستم رفتم راحت رفت تو بازی ولی رو اکنت خودم این مشکل هست وقتی لودینگ 100درصد میشه نمیره تو بازی ظاهرا اشتراکی جواب نمیده !اینجور مشکلات مربوط به اینترنت هست
با ایرانسل امتحان کن ظاهراً جواب میده