Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی پشت درهایـه بسته نمایش داشته و یه سری اطلاعات از این نمایش به بیرون درز پیدا کرده

running on PlayStation 4 , it looked 1080p , great Anti Aliasing

راکستار چند منطقه از بازی را نشون داده نقاطی از شهر ، مکان هایـه زیر آب ، حومـه شهر
پوشش گیاهی کاملا از نو ساخته شده این مورد درباره مکان هایـه زیر آب هم صدق میکنه
Draw distance بدجور آپگرید شده در مقایسه با نسخه PS3 ، ظاهر نسخه جدید واقعا دیوانـه کننده ست ، lighting was impressive
Animal texture has been re-done completely along with Water rendering system and Rivers, Oceans, Rain looks gorgeous
بارون را با اینفیمس سکند سان مقایسه کرده
آهنگ ها ، ساندترک و ایستگاه هایـه رادیوئیـه جدید
گفته تغییراتی که دیده مبهوت کننده و باورنکردنی هستن مسئولین راکستار تو جلسه گفتن که بیش تر از یک سال رو این نسخه کار کردن
جزئیات خیابون ها و کاراکترها به طرز حیرت انگیزی بهبود پیدا کرده
اشاره کرده که به نظر 30 FPS می اومده
:| wildlife count has been upped and now sport actual fur
درآخر هم گفته که بهترین ریمستری که تا بحال دیده GTA V میباشد ، و اینکه تفاوت هایـه دو نسخه باعث شده ناخودآگاه آهی از نهادش بربیاد ! :d
در مورد تاریخ عرضه هم مسئول حاضر در جلسه فقط گفته
Coming SOON
این را همـ اضافه کرده
they wanted to push Xbox One and Playstation 4 in a similar way they did with PS3 and Xbox 360
:bighug: ROCKSTAR did it again

Wd باید لنگ بندازه
هیچ بازی اندازهgta بهم حال نمیده.خداروشکر gtav رو روی ps3 بازی نکردم چون اصلا ps3 نداشتم،یادش بخیر با cj چقد بازی کردن حال میداد.اولین تریلری ک از wd اومد با خودم گفتم از gta سرتره ولی زمانی ک رو ps4 بازی کردم اصلا بهم حال نداد. شدیدا منتظرشم .
رفیقمهر روز میاد جلو درمون میگه بیا بریم خونمون gtaبازی کنیم منم بهش میگم عمرا میخوام رو ps4 بازی کنم:d

Wd باید لنگ بندازه
هیچ بازی اندازهgta بهم حال نمیده.خداروشکر gtav رو روی ps3 بازی نکردم چون اصلا ps3 نداشتم،یادش بخیر با cj چقد بازی کردن حال میداد.اولین تریلری ک از wd اومد با خودم گفتم از gta سرتره ولی زمانی ک رو ps4 بازی کردم اصلا بهم حال نداد. شدیدا منتظرشم .
رفیقمهر روز میاد جلو درمون میگه بیا بریم خونمون gtaبازی کنیم منم بهش میگم عمرا میخوام رو ps4 بازی کنم:d
مقایسه ی عنوان ضعیفی مثل واچ داگز با عنوان بزرگی که همیشه باعث ارتقاء سیستم هامون میشده واقعا غلطه
معلومه که باید لنگ بندازه گرامی اینکه گفتن نداره! مثل اینه الان بنده بگم :: پراید باید جلوی فراری کیسه پهن کنه! خب این یک چیزیه که هممون میدونیم دیگه

پ ن واسه اینکه پستمو کوت نکنی :: از قدیم گفتن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است گرامی

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

مقایسه ی عنوان ضعیفی مثل واچ داگز با عنوان بزرگی که همیشه باعث ارتقاء سیستم هامون میشده واقعا غلطه
معلومه که باید لنگ بندازه گرامی اینکه گفتن نداره! مثل اینه الان بنده بگم :: پراید باید جلوی فراری کیسه پهن کنه! خب این یک چیزیه که هممون میدونیم دیگه

پ ن واسه اینکه پستمو کوت نکنی :: از قدیم گفتن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است گرامی

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
تاریخ دقیقی گفته نشده برای ریلیز

بازی در تاریخ 18 نوامبر ( 27 آبان ) عرضه میشه

تصاویر جدید از نسخه PS4

تریلر جدید امروز میاد

zty62awa66wuuchzstg3.jpg

آخرین ویرایش:
نسخه PS4 و XBOX ONE شامل 100 اهنگ جدید برای قسمت رادیوش هست, تعداد پلیر های مالتی پلیر بازی هم از 16 نفر به 30 نفر در یک SESSION افزایش پیدا کرده , یکی سری اکتیویتی های جدید هم به بازی اضافه شده مثل عکاسی ازحیات وحش تمرین تیراندازی و غیره تمامی اپدیدت هایی که تا به حال برای نسخه نسل قبل اومده برای نسل حال هم همراه بازی هست.
طبق گفته راکستار تریلر جدید بازی هم 9am Eastern امروز ریلیز میشه...
تمامی اسکرین شات ها هم از نسخه PS4 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or