Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
من مطمئنم که Red Dead جدید،با شخصیت و داستان جدیده.همون طور ک قبلش Red Dead Revolver بود.منم استقبال میکنم از این حرکت،بعضی داستان‌ها باید تک نسخه‌ای باشن.

But I can't give up neither. I can't fight my own nature. That's the paradox, John. You see?
— Dutch van der Linde

آخرین ویرایش:
پایـان مختومـه جان که مشخص و معلومـه ! یه نگاه دیگه بـه دورانـی که با داچ داشته Don't hurt anyone
4076.gif
:d
چـه این مانستر چه یکی دیگـه
4076.gif

به قول خود داچ When I'm gone they'll just find another monster
البتـه با توجه به سیاست هایـه جدید Take-Twoدر مورد این IP خود من هم بعیـد میدونم جانـی در کار باشه !

آقا تاپیک داره منحرف میشه ها!!!منم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم مثل خودتون!!:d
یعنی بزرگترین آرزوی گیمی زندگیم هست نسخه بعدی red dead!!!اگه بدونید من چقدر منتظر شدم این red dead برای pc بیاد و نیومد که نیومد و منم رفتم کنسول خریدم بالاخره!هر روز تو نت با اینکه انگلیسی بلد نیستم هی الکی کلمه سر هم میکردم که به خودم امید بدم قراره برای pc بیاد!!!!
شایعاتی در مورد red dead rebellion شنیده بودم که میگفتن قراره زمانهایی که جان و داچ و بیل ویلیامسون سه رفیق و یار قدیمی که همشون شر بودن تو دوران جوونیشون نشون بدن که چه کارهایی میکرده و چطور شد که پشیمون شد و راهشو کلا جدا کرد!
امیدوارم فقط یخورده از نظر زمانی از redemption عقبتر باشه که واقعا حس یه غرب کاملا وحشیه بدون نظامیها و ماشین و ساختمون دولتی باشه!
آقا کی میخواهد تاپیکشو بزنه ما اونجا پلاس بشیم!؟

*R همیشه میدونه داره چیکار میکنه و با برنامه جلو میره . خوبیش اینه مثل Ubisoft و ... نه زیاد اطلاعات میده نه زیاد هایپ میکنه .
ولی عزیز من یکمی حرف بزن ما بفهمیم این بازی بالاخره کی میخواد بیاد :d

28 اکتبر ! یـه ریلیـز دَیت دیگه
129fs409511.gif
:d

من تا خود راکستار تاریخ دقیق رو نگه ، هیچ کدوم اینا باورم نمیشه ! :دی انگار مسابقه هست . یه فروشگاه میاد تاریخ GTA V رو فلان میزنه ، بعدا یکی دیگه میاد تاریخ رو یه چیز دیگه میزنه و بعد یه فروشگاه دیگه و ... شورش رو در آوردن !

عليرغم اينكه اينهمه انحصاري قراره واسه ٤ بياد و يه عالمه بازياي جديد، و اينكه اينو ساعتها تو ٣٦٠ بازي كردم و تمومش كردم، ولي نميدونم چرا واسه اين بازي انقد ذوق دارم كه دوباره داره مياد؟! و واسه ١٨٨٦ و بتمن و ... اصلا خوشحال نيستم! فقط جي تي اي ميتونه منو به وجد بياره:((

*R همیشه میدونه داره چیکار میکنه و با برنامه جلو میره . خوبیش اینه مثل Ubisoft و ... نه زیاد اطلاعات میده نه زیاد هایپ میکنه .
ولی عزیز من یکمی حرف بزن ما بفهمیم این بازی بالاخره کی میخواد بیاد :d
دیگه بازی به این بزرگی که هایپ لازم نداره
همین سکوت باعث هایپ بیشتر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or