خدا کنه راک استار یک فکری هم به حال هندلینگ وسایل نقلیه بازی بکنه...gta iv خیلی رانندگی طبیعی تر و باحاتری داشت به نظرم
هندلینگ دوچرخه ها و موتور به شدت آرکید و بچه گونه بودن تو نسخه نسل قبل gta v
این تنها ایراد بازیه به نظرم
تازه به عنوان یه Remaster خیلی هم خوب پیشرفت کرده ..باو مگه انتظار چی داشتی !؟ :dنمیدونم والا بنظرم اونقدرا هم فرق نکرده. اگرچه شلوغتر شدن کوچه و خیابون خیلی تو چشمه
نمیدونم والا بنظرم اونقدرا هم فرق نکرده. اگرچه شلوغتر شدن کوچه و خیابون خیلی تو چشمه
تازه به عنوان یه Remaster خیلی هم خوب پیشرفت کرده ..باو مگه انتظار چی داشتی !؟ :d
کاملا درست میگی لامصب روی PS3 خیلی خوب بود ! :dبازی رو اگر من روی PS3 ندیده بودم و بهم میگفتن که مستقیما روی PS4 اومده نتنها از گرافیک ایراد نمیگرفتم بلکه حتی ممکن بود جز بهترین گرافیکای این نسل هم حسابش کنم. میشه گفت اینقدر این بازی برام روی نسل هفت غیر قابل باور بود که انتظارم یکم زیادی بالاست. خودم میدونم یه خورده زیادی توقع دارم:d
خوب اون آخر نسل بود :dبازی رو اگر من روی PS3 ندیده بودم و بهم میگفتن که مستقیما روی PS4 اومده نتنها از گرافیک ایراد نمیگرفتم بلکه حتی ممکن بود جز بهترین گرافیکای این نسل هم حسابش کنم. میشه گفت اینقدر این بازی برام روی نسل هفت غیر قابل باور بود که انتظارم یکم زیادی بالاست. خودم میدونم یه خورده زیادی توقع دارم:d
من نمی دونم چرا ولی دقیقا به همون اندازه ی پارسال براش اشتیاق دارم , V فرای شاهکار بود واسه من انایی که منو میشناسن تایید می کنن من از وقتی بازیش اومده تقریبا بی وقفه بازیش می کنم ... تازه اینم هست که بعضی ها ( همین دوست دو تا بالایمون ) بعد از یه مدتی آنلاین نمی اومدن و گرنه بیشترم می شد . حالا رو PS4 دهن بازی رو سرویس می کنیم :shrewd:
من نمی دونم چرا ولی دقیقا به همون اندازه ی پارسال براش اشتیاق دارم , V فرای شاهکار بود واسه من انایی که منو میشناسن تایید می کنن من از وقتی بازیش اومده تقریبا بی وقفه بازیش می کنم ... تازه اینم هست که بعضی ها ( همین دوست دو تا بالایمون ) بعد از یه مدتی آنلاین نمی اومدن و گرنه بیشترم می شد . حالا رو PS4 دهن بازی رو سرویس می کنیم :shrewd:
30 نفره شده ؟ :shocked:امیرعلی تو تویه کلن من هم بودی ؟
خداوکیلی بهترین بخش خبر برای من این بود که مولتیپلیر 30 نفره شده ! حالا با خیال راحت با دوستان بازی میکنیم ( با همشون در اصل )