Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
خب دیگه خیالم راحت شد #:-s
GTA 5 next-gen is not delayed, still coming fall 2014, says Rockstar | VG247

Rockstar has reiterated that the game’s fall 2014 release date has not been changed.
Despite having not announced a date beyond “fall 2014,” the developer was asked by a fan on the support page to comment on the rumour. Rockstar later replied saying that the announced release date has not been changed and referred him to the support article

انصافا بازی خود طلاست :d اصلا نمیشه براش صبر کرد ! با این که روی نسل قبل تمومش کردم :d

یه سایت دیگه ( UK ) تاریخ عرضه رو 14/11/2014 زده بوده که بعد از 1-2 ساعت دوباره به نامشخص تغییرش میده :d
GTA 5: UK distributor accidentally lets November release date slip | VG247

We called it this morning and two days ago, a Rockstar rep said it was on track for a fall release.
Now, smart fella mangochutney over on NeoGAF was browsing Take-Two’s UK distributor, Gem Distribution, when they found out that the date was changed from ‘To Be Confirmed’ to November.
Videogamer has thankfully snapped a screenshot before the distributor changed it back to ‘TBC’.

7cnl9ou8dms30wgim7vx.png

پ ن : 11 نوامبر این بازیا میاد : AC Unity, AC Rogue, and The Crew ! فکر کنم هر 3 تاشون با هم تاخیر بخورن اگر تاریخ GTA درست باشه :)):d

فکر کنم مرتبط ترین جا واسه گذاشتن ایـن خبر همین تاپیک باشه :-"
راکستار سن دیـه گو هم در حال استخدامـه 37 نفـر نیرویـه تازه نفسـه
154fs232528.gif
:d

فقط انلاین چون تو سرور سیو شدن.من که بدم نمیاد دوباره برم single player رو
منم همینطور
حتی همینطوری الکی گشت زدم هم توی بازیش کیف میداد. جا داره من 2 بار رو برم که این دفعه برم میشه باره دوم. برای بخشه online اش هم میخوام . با دوستان خیلی fun هست انصافا

تاریخ 11 november خوبه ! یعنی دور از واقعیت هم نیست زیاد . اکثریت بازیا همین حوالی عرضه میشن معمولا.

اصلا بازی برای نسل هشت هستش ولی پارسال چون هنوز به اون صورت کنسول های نسل هشت فروش نکرده بودن روی نسل هفت اومد.
ورگرنه هر جوری حساب کنیم این یه بازی فراتر از نسل هفتم هستش!
الان بازی داره روی پلتفرمای اصلی خودش میاد!!!

اگـه پرکوئـل بسازن و نـه سکول و جریانات داچـز گنگ را شفاف سازی کنن برای مخاطب ، هم جان را دوباره زیارت میکنیم هم داچ ! یک تیر و دو نشان :d

Dutch van der Linde

We can't always fight nature , John
We can't fight change , we can't fight gravity, we can't fight nothin, my whole life, all I ever did was fight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or