سلام... تو ارتفاع پایین پرواز کنید تا رادارهای منطقه نظامی شناسایی نکنن هواپیما رو...سوال ما رو کسی نمیدونه چجوریاس ؟؟
راجب بخش داستانیه
تو نقشه مشخص میکنه با تروور باید یه هواپیما رو ببریم تو نقطی آبی باید چیکار کرد نزن نکشنش ؟؟
هر بار تو یه جای نقشه یهو دو تا علامت قرمز ظاهر میشه با rpg میزنن هواپیما رو
راه حل خاصی داره ؟؟
تا به حال دوباره رفتم فک کردم دیگه اوکی شد بازم نزدیکای نقطه آبی زدنم
مشکلی نیست
من یکشنبه بازی رو برای اولین بار اپدیت کردم فقط اپدیت سوم رو دانلود کرد !
لول اره میشه دوباره میاد مشکلی نیست ! کلا اینا random هستن و مختلف!یه سوال در مورد حوادث اتفاقی:
مثلا از جایی داریم رد میشیم و یه زن رو بخوایم نجات بدیم اگه نتونیم اون ماموریتو با موفقیت انجام بدیم بازم امکانش هست اون ماموریت دوباره برامون ظاهر بشه؟چون یه ماشین داشت یه زنو میدزدید اول نجاتش دادم اما توی راه که داشتم میرسوندمش یهو چندتا ماشین ریختن رو سرم قتل عام شدیم:d
اضافه شدن مود اول شخص.جدا از گرافیک چه تغییراتی نسبت به نسل قبل داشته؟
اگه کاملش نکنی حتی با یه شخصیت دیگه هم به همون محل بری مجددا تکرار میشهیه سوال در مورد حوادث اتفاقی:
مثلا از جایی داریم رد میشیم و یه زن رو بخوایم نجات بدیم اگه نتونیم اون ماموریتو با موفقیت انجام بدیم بازم امکانش هست اون ماموریت دوباره برامون ظاهر بشه؟چون یه ماشین داشت یه زنو میدزدید اول نجاتش دادم اما توی راه که داشتم میرسوندمش یهو چندتا ماشین ریختن رو سرم قتل عام شدیم:d
دوستان سلام . یه سوال ؟
من بخوام دوتا سیو جداگانه داشته باشم تو بخش آفلاین امکان پذیر هست ؟ (مثلا منو برادرم بخوایم جداگانه بازی رو تموم کنیم)
من هرکاری کردم نتونستم این کارو بکنم ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا من تا اونجایی بازی کردم که ماشین مایکل دختر مایکل رو میدزدیم...بازی رو از اول شروع کنید.
بعد از برد کردن چند ماموریت یه اسلات جدید واسه سیو درست کنید.
هرموقع می خواستید سیو قبلیتون برگردید از اون شاخه لود کنید.
بازی رو از اول شروع کنید.
بعد از برد کردن چند ماموریت یه اسلات جدید واسه سیو درست کنید.
هرموقع می خواستید سیو قبلیتون برگردید از اون شاخه لود کنید.
دوستان سلام . یه سوال ؟
من بخوام دوتا سیو جداگانه داشته باشم تو بخش آفلاین امکان پذیر هست ؟ (مثلا منو برادرم بخوایم جداگانه بازی رو تموم کنیم)
من هرکاری کردم نتونستم این کارو بکنم ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا من تا اونجایی بازی کردم که ماشین مایکل دختر مایکل رو میدزدیم...
ولی بازم جایی برای سیو کردن اضافه نشد و میخواست روی سیو قبلی اور رایت کنه !!!!