Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Step 1: Back up your saved data using a USB device or PS+ online storage.
Step 2: Initialize your PS4. Go to [Settings] > [Initialization] > [Initialize PS4]
Step 3: After the initialization, restore your saved data.
Step 4: If the error occurs again there may be an issue with the PS4′s hard drive (HDD). If you have previously changed the HDD, use the other HDD. If not, please visit Sony contact page to contact SCEA for additional technical support.

حسین جان ممنون
ok شد من ترجیح میدم دیگه اپدیت نکنم ... انلاین بازی نمیکنم اخه ... توی محتویات اپدیت ها هم هیچ چیز خاصی مربوط به حالت افلاین نیست ... افت فریم هم نداشتم ... به هر حال خیلی لطف کردی

واقعا بعضی وقتا هیجان و حالش تو آنلاین زیاده اما بعضی وقتی به همون اندازه اعصاب خورد کن میشه البته نه اینکه بازی مشکل داشته باشه ها بازیکنا مشکل دارن و بعضی وقتا کرم میریزن اما در کل سعی کنید هر کی کرم ریخت رو با یک تیر بزنید مغزشو بپوکونید .

دوستان من یه مشکلی دارم هر وقت gta رو آپدیت میکنم باز فرداش ازم میخواد که آپدیت کنم بازی رو تا حالا 3/4 بار آپدیت کردم اما هر روز باز از 70% آپدیت شروع میکنه مشکل از کجاست یادم سال قبل رو 360 هم هی آپدیتش میپرید ... کسی از دوستان هست که مشکل من رو داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تورو خدا کسی میدونه کمک کنه
این اپدیتا گرافیک بازی و ارتقا میدن؟؟
اگه نمیدن دانلود نکنم

نه اقا هیچ کدوم به گرافیک مربوط نیست اگر انلاین بازی نمیکنید اپدیت نکنید
منم از صبح 5 بار ازم خواست اپدیت کنم اخرشم بعد از اپدیت وارد بازی نمیشد مجبور شدیم پاک کنیم همه چیز رو ...

من هم الان بازی رو گرفتم و 2 مرحله با فرانکلین رفتم ولی هنوز اپدیت نکردم
تجربیات من: گرافیک عالی فقط توی نمای نزدیک بعضی تکسچرها یکم بی کیفیت میزد -افت فریمی احساس نکردم ... رانندگی هم که من باهاش راحت نبودم چون با رانندگی واچ داگز بیشتر مچ بودم ..اینجا انگار دارم dancing on ice انجام میدم:d با ماشین ولی خب احتمالا عادت میکنم!
80$ هم عین این بی جنبه ها تا پول دستم اومد صرف امور دنیوی کردم:d
حالا گذاشتم اپدیت هم انجام بشه ببینم چه فرقی میکنه فقط خدا کنه افت فریم نگیره

حسین جان ممنون
ok شد من ترجیح میدم دیگه اپدیت نکنم ... انلاین بازی نمیکنم اخه ... توی محتویات اپدیت ها هم هیچ چیز خاصی مربوط به حالت افلاین نیست ... افت فریم هم نداشتم ... به هر حال خیلی لطف کردی

من هم الان بازی رو گرفتم و 2 مرحله با فرانکلین رفتم ولی هنوز اپدیت نکردم
تجربیات من: گرافیک عالی فقط توی نمای نزدیک بعضی تکسچرها یکم بی کیفیت میزد -افت فریمی احساس نکردم ...

تا قبل از شما دو نفر تنها کسی که افت فریم نداشت من بودم! دیگه خجالت میکشیدم بگم افت فریم ندارم :|

آقا شما هم نخرین بازی رو یه چند روز تا قیمت بشکنه ما بدبخت بیچاره ها هم بتونیم بخریم!!

همونطور که مصطفی گفت درسته قیمت واقعیه 60دلار = 195 تومنه ولی قیمت الان هم اونقدری اختلاف نداره که ارزش صبر کردن داشته باشه مگر اینکه بخواین یکی دوماه صبر کنید که حسابی قیمت بشکنه

باور کنید این AI مال همین SHADER MODELه نه عند PC

vms1tam2yqhih0euy2sr.jpg

شاید کسی دوس نداشته باشه باهاش عکس بندازه ولی من بیشتر از هر شخصیتی ازش عکس دارمو دوسش دارم .

671auufnc7kjv9g1su0v.jpg

ای ای رو چرا درست نکردن؟! گرافیک عالی بود رو نسل قبل فقط ای ای تو ذوق میزد.
الان گرافیک رو که تغییری ندادن ای ای هم همون مونده.
ظاهر بازی بدگل و نچسبه. احساس میکنم روی نسل قبل بهینه تر بود و ظاهر بهتری داشت.

باور کنید این AI مال همین SHADER MODELه نه عند PC

شاید کسی دوس نداشته باشه باهاش عکس بندازه ولی من بیشتر از هر شخصیتی ازش عکس دارمو دوسش دارم .

e e e کی دوس نداره با مستر فیلیپس عکس بگیره حرفا میزنی ها :d
اتفاقا مستر فیلیپس خیلیم خوش عکسه امشب عکس میزارم ازش لذت ببرید

امروز بازی رو منم گرفتم و برا اولین بار بازی کردم .

اقا عالی بود اصلا فکرش هم نمیکردم بخصوص مرحله اولش :| :x

فقط یک جاییش خیلی گرافیکش اومد پایین اونم قسمتی بود که پیش روانپزشک بود واقعا برا یک لحظه فک کردم اتاریه :|

خدایش خیلی رو گرافیکش خوب کار کردن بخصوص ادم وقتی میره تو بار فک میکنه واقعی :d >:) =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or