لول!!!من چندين گيم پلي تو يوتي$وب ديدم خيلي با حاله و..... بالاخره اين بازي تو ايكس باكس وان بهتر از پي اس ٤ هست. ؛)MADRIDISTA
داداش دمت گرم اوکی شد.نگاه کن.
موقعی که میخوای سیو کنی یه اسلات جدید درست کن.
یه New Save.
نه روی قبلی!
حالا وقتی سیو جدیدو ساختی برو بازی رو از اول شروع کن!
بده برادرت تا یه جایی بازی کنه که پروسه ی سیوینگ آنلاک بشه!
بعد روی اون اسلات سیوی که باز کردی بازی رو ذخیره کنه...
هروقت می خواستی به سیو خودت منتقل بشی منو رو بیار برو روی Game.
و در نهایت لود گیم...
اونجا می تونی تعداد سیو هاتو ببینی.
کار دیگه هم ساخت پروفایله که راحت تره...
وظیفه است!داداش دمت گرم اوکی شد.داستانه ساختن پروفایل رو میدونستم اما نمیخواستم بسازم.ولی همونجوری که گفتی بازی رو از اول شروع کردم وموقع سیو کردن ، اتو سیو رو خاموش کردم که ازم پرسید میخواین رو اسلات جدید سیو شه ؟ منم اوکی کردم
دوستان این حجم اپدیتاش چقدر حجیمه!!!
الان من اپدیت 1.4 دارم دان میکنم اینم 1.14 گیگه!!!!
کسی خبر داره چرا اپدیتاش اینجوریه؟؟؟
من ورژن 1.1،1.2 1.3 رو که قبلا دان کردم هم همین بوده!
دوستان این حجم اپدیتاش چقدر حجیمه!!!
الان من اپدیت 1.4 دارم دان میکنم اینم 1.14 گیگه!!!!
کسی خبر داره چرا اپدیتاش اینجوریه؟؟؟
من ورژن 1.1،1.2 1.3 رو که قبلا دان کردم هم همین بوده!
بچه ها یه آپدیت اومده ولی از وسطاش شروع میکنه به دانلود مال شما هم همینجوری آپدیت شد؟
آپدیت ها فقط بخشی از آپدیت قبلی رو تغییر میدن و بخشی از اونها در آپدیت قبلی هست حالا ممکنه از 40درصد شروع بشه ممکنه از 80 درصد یا ... شروع بشه و این بستگی داره که چه مقدار از فایلهای مورد نیار در آپدیت قبلی موجود بوده ، آپدیت از 0 شروع نمیشه که در این مورد ظاهرا به فکر بر و بکس ایران هم بودن با این سرعت نت بینظیرمون :d
Step 1: Back up your saved data using a USB device or PS+ online storage.من اپدیت کردم دیگه تو بازی نمیره و این ارور رو میده ( CE-34224-5 cannot start application )
یه حسی میگفت اپدیت نکنم ها ...
دوستانی که با آنلاین مشکل دارید پیش پا افتادس ولی ممکنه بعضیا ندونن ، وقتی بازی رو ران میکنید داخل لودینگ نوشته مربع رو بزنید برای لود آنلاین از اون طریق آنلاین نشید بزارید استوری لود شه بعدش از طریق منوی انتخاب کرکتر کرکتر آنلاین رو سویچ کنید ببینید اوکی میشه یا نه ، من خودم هنوزم موفق نشدم از طریق لودینگ آنلاینو لود کنم اما از طریق سویچ کرکتر به راحتی لود میشه برام گفتم ارایع بدم شاید مشکل کسی حل شد
داداش شما رو فک کنم اگه آپدیت های بتلو ببینی در جا از هوش بری!