Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
نمیدونم چطوری بعضی از دوستان هم میگفتن با اپدیت مشکلات فریمشون حل شد :d
اپدیتهایی که عرضه شده فقط در جهته بهبوده Online بوده !!! اگر update history رو ببینید نوشته !!!!!!!!
خیلی موقه ها نمیشه فریم رو بهبود بخشید ... احتمال داره همینطوری بمونه D:
حالا تا اینده ببنیم چی بشه !

یکی از بزرگترین ایرداتی که میتونم بگیرم که امیدوارم با پچ حلش کنن تار بودن اینه های بقل هست ! اتفاقا خیلی موقه ها میتونه کارامد باشه برای دیدن پشت که متاسافنه این امکان وجود نداره ×_×
ولی جدی افت فریم من خوب شدا :دی
حالا نمیدونم چرا ولی بعد آپدیت خیلی بهتر شد !!

دوستانی که میگن توی سرعت بالا و ازدحام ترافیک افت فریم ندارن لطفا مشخصات PS4 خودشونو اعلام کنن :d
قسمت جالبش اینجاست که اگه صد تا ماشین هم یکجا باشه و بارگذاری تمام محیط همزمان غیر ممکن بشه مثل آب خوردن همه ی این عملیاتو بدون کوچکترین مشکلی انجام میده :d ولی وقتی سرعتو بالا میبری اگه پشه هم توی خیابون پر نزنه افت فریم داره :-/ از نمای اول شخص اگه هزار تا ماشینم باشه افت نداره . دلیلشم خود استودیو هم نمیدونه خیلی باحاله :d

Be Rich

برای پولدار شدن تو بخش آفلاین از طریق سهام :
این روشه دوستمون (در مورد سهام lifeinvader) کاملا درسته و جواب میده اما همش همین نیس

١_شرکتی که داره ضرر میده رو انتخاب کنید (هرچی درصدش منفی تر باشه بهتره)

٢_اینجور شرکتا معمولا سود زیادی میدن چون value و low price شون برابره و با high price اختلاف زیادی داره

برای مثال من از شرکت redwood سهام خریدم
78%-
value 68$
low 68$
high 220$
یعنی من ٦٨ دلار هر یدونه سهامشو خریدم و ٢٢٠ دلار فروختم
یعنی اگه ٦٨٠,٠٠٠ دلار داشته باشد خیلی راحت اونو به ٢,٢٠٠,٠٠٠ دلار تبدیل میکنید و ان ٢ ملیونو به تقریبا ٧ ملیون و...
حالا تو هر زمانی این سهامه درصدش فرق میکنه مثلن الان lifeinvader واسه من درصدش مثبت شده و دیگه به دردم نمیخوره !

فقط ٢ تا چیز هواستون باشه شرکتی که درصدش منفی و خیلیم منفی رو انتخاب کنید و اولش ی مبلغه کمی رو امتحان کنید اگه جواب داد بعد همه پولتونو بدید واسش
و نکته بعدی همون موقع که سهامو خریدید برید مارکت دوباره بفروشید

و در آخر در ارز ٢ دقیقه بیلیونر بشید b-)

برای پولدار شدن تو بخش آفلاین از طریق سهام :
این روشه دوستمون (در مورد سهام lifeinvader) کاملا درسته و جواب میده اما همش همین نیس

١_شرکتی که داره ضرر میده رو انتخاب کنید (هرچی درصدش منفی تر باشه بهتره)

٢_اینجور شرکتا معمولا سود زیادی میدن چون value و low price شون برابره و با high price اختلاف زیادی داره

برای مثال من از شرکت redwood سهام خریدم
78%-
value 68$
low 68$
high 220$
یعنی من ٦٨ دلار هر یدونه سهامشو خریدم و ٢٢٠ دلار فروختم
یعنی اگه ٦٨٠,٠٠٠ دلار داشته باشد خیلی راحت اونو به ٢,٢٠٠,٠٠٠ دلار تبدیل میکنید و ان ٢ ملیونو به تقریبا ٧ ملیون و...
حالا تو هر زمانی این سهامه درصدش فرق میکنه مثلن الان lifeinvader واسه من درصدش مثبت شده و دیگه به دردم نمیخوره !

فقط ٢ تا چیز هواستون باشه شرکتی که درصدش منفی و خیلیم منفی رو انتخاب کنید و اولش ی مبلغه کمی رو امتحان کنید اگه جواب داد بعد همه پولتونو بدید واسش
و نکته بعدی همون موقع که سهامو خریدید برید مارکت دوباره بفروشید

و در آخر در ارز ٢ دقیقه بیلیونر بشید b-)

و لذت بازی رو زهر مار کنید! :دی

من یه پرندم .... :دی
8933d3b7d0c8a9995eef122bcce91097.jpg

سلام.
من اگر بخوام در بخش آفلاین سرمایه گزاری کنم حتما باید مبلغ خاصی داشته باشم؟؟مثلا این روش سرمایه گزاری lifeinvader با 1000 تا هم جواب میده یا اینکه حتما باید بالای 100 هزار تا پول داشته باشم؟؟؟
این روش فقط رو ps4 جواب میده؟؟؟

سلام.
من اگر بخوام در بخش آفلاین سرمایه گزاری کنم حتما باید مبلغ خاصی داشته باشم؟؟مثلا این روش سرمایه گزاری lifeinvader با 1000 تا هم جواب میده یا اینکه حتما باید بالای 100 هزار تا پول داشته باشم؟؟؟
این روش فقط رو ps4 جواب میده؟؟؟
دادا بیخیال سرمایه گذاری شو ..یه ذره بخش داستانی رو برو جلو کلی پول گیر شخصیتات میاد :دی
منظورم یه ذره حدود 20 % مثلا ...
تا آخر بازیم که دیگه جای خود داره و کلی پول داری دیگه
-------------------------
اگه هم میخوای سرمایه گذاری کنی نه لازم نیس حتما 100 تا داشته باشی
هر چقدر داشته باشی فک کنم مشکلی نباشه ..البته یه حدودی داره فک کنم ( اگه اشتباه نکرده باشم )
رو وان هم میشه و فقط مخصوص ps4 نیس

اینم حرفیه
اما گاهی اوقات پول لذته بازیرو بیشتر میکنه

من که اصلا لذت نمیبرم از پول زیاد در "اوایل" هر بازی ای!
با فرانکلین میلیاردی پول داشته باشی دیگه ماموریت ها به چه دردی می خورن؟
از دوستان خواهش مندم لذت بازی رو از خودشون نگیرن!
یا اگر اینکار رو انجام دادید و الان پشیمونید به همون اینویدر انتقالش بدید( بخش اعظم پولتون رو سهام بگیرید )
تا دیگه نه نگران پولتون باشید و نه لذت بازی رو از خودتون بگیرید!( مثلا با کار هایی که بازی میده سعی کنید پول بدست بیارید.ولی اگر اون چیزی که میخواستید نشد از سهامی که خریدید استفاده کنید. )
الان من خودم دو بیل ( بیلیون ) پولی رو که با ترور بدست اوردم دادم سهام خریدم!
و فقط پانصد هزار تا واسه خودم گذاشتم...
حداقل وقتی ماموریت های باونتی هانتر رو میرم یکم حس کنم کاری انجام دادم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or