ولی جدی افت فریم من خوب شدانمیدونم چطوری بعضی از دوستان هم میگفتن با اپدیت مشکلات فریمشون حل شد :d
اپدیتهایی که عرضه شده فقط در جهته بهبوده Online بوده !!! اگر update history رو ببینید نوشته !!!!!!!!
خیلی موقه ها نمیشه فریم رو بهبود بخشید ... احتمال داره همینطوری بمونه D:
حالا تا اینده ببنیم چی بشه !
یکی از بزرگترین ایرداتی که میتونم بگیرم که امیدوارم با پچ حلش کنن تار بودن اینه های بقل هست ! اتفاقا خیلی موقه ها میتونه کارامد باشه برای دیدن پشت که متاسافنه این امکان وجود نداره ×_×
برای بازی نیست ! برای android - ios عرضه شده !ifruit رو باید چجوری دان کرد از داخل بازی؟
ifruit رو باید چجوری دان کرد از داخل بازی؟
برای پولدار شدن تو بخش آفلاین از طریق سهام :
این روشه دوستمون (در مورد سهام lifeinvader) کاملا درسته و جواب میده اما همش همین نیس
١_شرکتی که داره ضرر میده رو انتخاب کنید (هرچی درصدش منفی تر باشه بهتره)
٢_اینجور شرکتا معمولا سود زیادی میدن چون value و low price شون برابره و با high price اختلاف زیادی داره
برای مثال من از شرکت redwood سهام خریدم
78%-
value 68$
low 68$
high 220$
یعنی من ٦٨ دلار هر یدونه سهامشو خریدم و ٢٢٠ دلار فروختم
یعنی اگه ٦٨٠,٠٠٠ دلار داشته باشد خیلی راحت اونو به ٢,٢٠٠,٠٠٠ دلار تبدیل میکنید و ان ٢ ملیونو به تقریبا ٧ ملیون و...
حالا تو هر زمانی این سهامه درصدش فرق میکنه مثلن الان lifeinvader واسه من درصدش مثبت شده و دیگه به دردم نمیخوره !
فقط ٢ تا چیز هواستون باشه شرکتی که درصدش منفی و خیلیم منفی رو انتخاب کنید و اولش ی مبلغه کمی رو امتحان کنید اگه جواب داد بعد همه پولتونو بدید واسش
و نکته بعدی همون موقع که سهامو خریدید برید مارکت دوباره بفروشید
و در آخر در ارز ٢ دقیقه بیلیونر بشید b-)
اینم حرفیهو لذت بازی رو زهر مار کنید!
دادا بیخیال سرمایه گذاری شو ..یه ذره بخش داستانی رو برو جلو کلی پول گیر شخصیتات میادسلام.
من اگر بخوام در بخش آفلاین سرمایه گزاری کنم حتما باید مبلغ خاصی داشته باشم؟؟مثلا این روش سرمایه گزاری lifeinvader با 1000 تا هم جواب میده یا اینکه حتما باید بالای 100 هزار تا پول داشته باشم؟؟؟
این روش فقط رو ps4 جواب میده؟؟؟
اینم حرفیه
اما گاهی اوقات پول لذته بازیرو بیشتر میکنه