شما لینک گوگل پلی رو تو این سایت کپی کنید شاید کار کرد.
apps.evozi.com/apk-downloader/
مطمئنی 700 میخرن ؟ تو LSC که نوشته سقف خرید 500 تا !دارم در مورد ماشینهای استاندارد حرف میزنم گرونتریناش اینان من خودم اکثرا 1/2 تو پارکینگ نگه میدارم که اگه ماشین گرون پیدا نشد بفروشم اصولآ ماشینهای که تو سایت south..... هست و میشه فروخت که گرونتریناش اینان ( 2 مدا رنجرور / دو مدل جگوار و بنز شاسی بلند کلاس g \ البته اینا اسمه های واقعی ماشنن تو بازی این اسما نیستن )
من خودم کاستم مایز دارم700تا میخرن
آقا یه سوال تو این نسل گفته بودن کاراکتر تو داشبورد میتونه پناه بگیره درسته؟
یه سول دیگه تو یه عکس در صندوق عقب وا بود تو این نسخه هست یا نه؟
اینی که تو گفتی 4 ماشین من فکر کنم آفلاین میزنی (سینگل)اگه سیگله تو سینگل نمیشه ماشین فروخت. (فقط آنلاین)
ها کاکو بلف زدف اغراق بود :dمطمئنی 700 میخرن ؟ تو LSC که نوشته سقف خرید 500 تا !
فکر کنم اگه آپدیت کنی فورآ free گاراژارو بده تو نسل قبل که این طور بودآفلاین (سینگل)
پس فلسفه این گاراژ چیه؟؟؟ به چه دردی میخوره؟
30هزار دلار پول حلال زحمت کشی از سرسفره زن و بچه برداشتم گاراژ خریدم
برای ترول کردنه بازیبازه !دوستان اين سايت كه با دختر ها ارتباط داري چه طور كار ميكنه؟
این موضوع کی اتفاق می افته!؟ دقیقا تو کدوم مرحله این دوست رو میبینیم!؟ممنون میشم کمی توضیح بدی تا یه وقت گیر نکنیم سر این مشکلات
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
آفلاین (سینگل)
پس فلسفه این گاراژ چیه؟؟؟ به چه دردی میخوره؟
30هزار دلار پول حلال زحمت کشی از سرسفره زن و بچه برداشتم گاراژ خریدم :d
میخواد!!!
هر کارتی بگیرم حله یا این که واسه ریجن خودم باید باشه حتما
اکانت psn رو زدم امریکا کارت همین کشور باشه ؟
من چه کنم ؟ پولمو چجوری بگیرم ؟
حالا آفلاین مهم نیست ولی آنلاینش چی ؟
بله منم رفتم یه pack بهم داده ولی میخوام فعالش کنم به store وصل نمیشه روی please wait گیر میکنه در حالت معمولی هم به ps store وصل نمیشه با اینکه سرعت اینترنتم خوبه و راحت gta online بازی میکنم ولی نمیدونم چرا نمیتونه وصل شه ؟؟یکی از اینا رو بخرید: کارت پلاس آمریکا - کارت دلار آمریکا.
بله.
- - -ویرایش - - -
تا اونجا که یادمه چند صفحه قبل گفتن چندتا از مراحل رو تکمیل کنید، پول رو میده.
عاقا دمت گرم درست شد! کم کم دارم میلیاردر میشم :d b-)رفقایی که مشکل نقدینگی! در قسمت story mode دارید از طریق یه گلیچ توی سهام lifeinvader براحتی می تونید در عرض 2 دقیقه میلیاردر بشید
الان هر کدوم از کاراکترهای من 2.147 billions پول دارن این مقدار نهایت پولی هست که میشه توی بازی داشت
گلف کلاب رو خریدم چه حااااااااااالی داد
روش استفاده از این گلیچ هم خیلی ساده اس توی بازی وارد اینترنت بشید برید قسمت Money And Services بخش LCN رو انتخاب کنید بعد برید بخش Markets
لیست که باز شد گزینه Current Price رو بزنید تا لیست سهام ها از کم ارزش ترین به ترتیب بشه
بعدش lifeinvader رو انتخاب کنید هرچی پول دارید سهام بخرید
بعدش دوباره روی Markets کلیک کنید lifeinvader انتخاب کنید ( دیگه نیاز نیست دوباره Current price رو انتخاب کنید)
بعدش تمام سهام رو از طریق Sell All بفروشید!
بعدشم بووووووووووم پولتون هرچی که باشه چند برابر میشه! هر چندبار خواستید می تونید انجامش بدید
مثلا برای من فرانکین 28 میلیون پول داشت بار اول که اینکارو کردم شد 130 میلیون بعد 360 بعدش 900 بعدش 1 میلیارد و خورده ایی آخرشم رسیدم به 2 میلیارد و 147 میلیون یه تروفی هم باز میشه وقتی میلیاردر بشید
بله منم رفتم یه pack بهم داده ولی میخوام فعالش کنم به store وصل نمیشه روی please wait گیر میکنه در حالت معمولی هم به ps store وصل نمیشه با اینکه سرعت اینترنتم خوبه و راحت gta online بازی میکنم ولی نمیدونم چرا نمیتونه وصل شه ؟؟