فقط ماشین های رده پایین رو میتونی بدزدی و بفروشی که اونم محدودیت زمانی داره ، بیشترین پولی هم که میده 5 هزار تاست که بستگی به ماشین داره کم و زیادشسلام
میشه تو انلاین
ماشین های تو خیابون فروخت ؟
یعنی هر ماشینی رو میخوای برداری بفروشیش؟
اپديت جديد اومده؟چندگيگ؟
میشه فروخت. کافیه ماشین رو از گاراژ بردارید و برید به مغازه LSC ( نماد اسپری در نقشه ) و گزینه Sell رو بزنید.
این قضیه مربوط به بخشه انلاین میشه نه بخشه تک نفره.دوستان این شخصیت ساختن قابلیت جدیده ؟
چون من رو نسل تموم نکردم نمیدونم.
وقتی میگن 30 تا یعنی تا سقفه 30 تا جا داره نه اینکه همیشه 30 تا باشن D:مشکل من لودینگ طولانی آنلاین و خلوت بودن هاست ها بود که به لطف راک* با این آپدیت حل شد :d
هاستا 24 نفره بودن حد اکثر ، مگه قرار نبود 30 نفره باشن ؟!
میدونم حاج آقا اما من امروز چند ساعت بازی کردم بلاخره یه بار باید اقلا 25 میشد یه جوری انگار لاک بود رو 24وقتی میگن 30 تا یعنی تا سقفه 30 تا جا داره نه اینکه همیشه 30 تا باشن D:
لول
میدونم حاج آقا اما من امروز چند ساعت بازی کردم بلاخره یه بار باید اقلا 25 میشد یه جوری انگار لاک بود رو 24وقتی میگن 30 تا یعنی تا سقفه 30 تا جا داره نه اینکه همیشه 30 تا باشن D:
لول
BAWSAQ یه محفل آنلاینه.
به سرور های راک استار وصل شو بعدا می تونی استفاده کنی.
در خود سینگل پلیر.
یه نکته هم بگم!
اخیرا کسانی مشکلی داشتن مبنی بر اینکه تا آخر بازی فرانکلین یک ماموریت داره که توی نقشه نیست.
یعنی وقتی با فشردن فلش پایین روی شخصیت فرانکلین کلیک می کنید عدد یک رو می بینید که نشان دهنده ی یک مشن نا تمامه.
برای خودم هم چنین مشکلی پیش آمده بود که همین باعث شد نتونم صد در صد کنم.
در اوایل بازی شخصی رو مشاهده می کنین به نام تانیا که دوست دوران مدرسه و دبیرستان فرانکلین بوده در دبیرستان دیویس.
بعد از انجام دو الا سه ماموریت دیگه خبری ازش نمیشه .
اینجا بعد از مدتی یه تکست یا مسج به شما میده...
که باید به اون زنگ بزنید و ماموریت رو ازاد کنید!
خب کسانی که توجهی به جزییات بازی نداشتن یا از این موضوع اطلاع نداشتن این مشکل واسشون پیش اومد که خودم توی فروم ها سرج کردم فهمیدم.
گفتم شاید کسی با این مواجه بشه به کارش بیاد.
"اگر مایلید بازی رو صد در صد کنید حتما به تکست ها و ایمیل ها و تعداد مشن ها توجه کنید."
میدونم حاج آقا اما من امروز چند ساعت بازی کردم بلاخره یه بار باید اقلا 25 میشد یه جوری انگار لاک بود رو 24
خودت LoL :d
- - -ویرایش - - -
میدونم حاج آقا اما من امروز چند ساعت بازی کردم بلاخره یه بار باید اقلا 25 میشد یه جوری انگار لاک بود رو 24
خودت LoL :d
تو ام این مشکل رو داری!؟ دارم چشم درد میکشم شدید به نور حساس شده چشماماقا چشمانم تركيد آنقدر بازي كردم
من انقدر درد ميكنه كه با انگشت فشار ميدم دلم ميخواد درش بياري به خدا:dتو ام این مشکل رو داری!؟ دارم چشم درد میکشم شدید به نور حساس شده چشمام
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk