Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دفعه اولی که کاراکترمو ساختم رفتم تو بازی اوکی بود و حدود 24 نفر تو بازی بودن ..ولی دیگه 2 بار دیگه جوین شدم هیچکی نیست :| دلیلش چیه ؟؟
مشکل از نت ایرانه ؟؟ یا سرورا؟
آپدیت آخریم کردم

سلام
میشه تو انلاین
ماشین های تو خیابون فروخت ؟
یعنی هر ماشینی رو میخوای برداری بفروشیش؟
فقط ماشین های رده پایین رو میتونی بدزدی و بفروشی که اونم محدودیت زمانی داره ، بیشترین پولی هم که میده 5 هزار تاست که بستگی به ماشین داره کم و زیادش
اپديت جديد اومده؟چندگيگ؟

آپدیت جدید خیلی از حجمشو اپدیت قبلی تشکیل میده و خیلی خوبه که تا حد نیاز از آپدیت قبلی برمیداره بقیشئ دانلود میکنه من روشن که کردم کنسولو حدود یک گیگش رو از آپدیت قبلی برداشته بود 10 دقیقه ای تموم شد

میشه فروخت. کافیه ماشین رو از گاراژ بردارید و برید به مغازه LSC ( نماد اسپری در نقشه ) و گزینه Sell رو بزنید.

ماشینو به 3تا از اونا بردم ولی اصلا گزینه sell نداشت! مدل ماشین تاثیر داره؟
الان این 4تا ماشینی که گذاشتم تو گاراژ به چه دردی میخوره؟!

دوستان این شخصیت ساختن قابلیت جدیده ؟:-/
چون من رو نسل تموم نکردم نمیدونم.
این قضیه مربوط به بخشه انلاین میشه نه بخشه تک نفره.

مشکل من لودینگ طولانی آنلاین و خلوت بودن هاست ها بود که به لطف راک* با این آپدیت حل شد :d
هاستا 24 نفره بودن حد اکثر ، مگه قرار نبود 30 نفره باشن ؟!
وقتی میگن 30 تا یعنی تا سقفه 30 تا جا داره نه اینکه همیشه 30 تا باشن D:
لول :)

میدونم حاج آقا اما من امروز چند ساعت بازی کردم بلاخره یه بار باید اقلا 25 میشد یه جوری انگار لاک بود رو 24
خودت LoL :d

- - -ویرایش - - -

میدونم حاج آقا اما من امروز چند ساعت بازی کردم بلاخره یه بار باید اقلا 25 میشد یه جوری انگار لاک بود رو 24

BAWSAQ یه محفل آنلاینه.
به سرور های راک استار وصل شو بعدا می تونی استفاده کنی.
در خود سینگل پلیر.
یه نکته هم بگم!
اخیرا کسانی مشکلی داشتن مبنی بر اینکه تا آخر بازی فرانکلین یک ماموریت داره که توی نقشه نیست.
یعنی وقتی با فشردن فلش پایین روی شخصیت فرانکلین کلیک می کنید عدد یک رو می بینید که نشان دهنده ی یک مشن نا تمامه.
برای خودم هم چنین مشکلی پیش آمده بود که همین باعث شد نتونم صد در صد کنم.
در اوایل بازی شخصی رو مشاهده می کنین به نام تانیا که دوست دوران مدرسه و دبیرستان فرانکلین بوده در دبیرستان دیویس.
بعد از انجام دو الا سه ماموریت دیگه خبری ازش نمیشه .
اینجا بعد از مدتی یه تکست یا مسج به شما میده...
که باید به اون زنگ بزنید و ماموریت رو ازاد کنید!
خب کسانی که توجهی به جزییات بازی نداشتن یا از این موضوع اطلاع نداشتن این مشکل واسشون پیش اومد که خودم توی فروم ها سرج کردم فهمیدم.
گفتم شاید کسی با این مواجه بشه به کارش بیاد.
"اگر مایلید بازی رو صد در صد کنید حتما به تکست ها و ایمیل ها و تعداد مشن ها توجه کنید."

این موضوع کی اتفاق می افته!؟ دقیقا تو کدوم مرحله این دوست رو میبینیم!؟ممنون میشم کمی توضیح بدی تا یه وقت گیر نکنیم سر این مشکلات

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

- - -ویرایش - - -

سرورهاش فکر کنم کاملا درست نشده،البته من یه بار به session 30 نفره وصل شدم،ولی فکر کنم مشکل از خود راک استاره،اول باید مشکل time out رو کاملا حل کنه تا وقتی به یه سرور 30 نفره وصل می شیم دیگه time out نده.من یکی از دوستام هم توی اتریش هست اونم میگه مشکل time out داره،تا حالا هم به سرور 30 نفره وصل نشده حداکثر به یه سرور 10 نفره وصل شده.

دوستان کسی میتونه لینک مستقیم از آخرین ورژن iFruit و grand theft auto the manual + دیتا بده دانلود کنیم ؟
از گوگل پلی بخوام بگیرم تا فردا طول میکشه :| چهار ساعت گشتم لینک مستقیم پیدا کردم دانلود کردم دیدم ورژن قدیمیه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or